Ledige stillinger

Reservedelsansvarlig søges til Søborg´s nye Seat forhandler

Er du en dygtig reservedelsansvarlig med talent for indkøb og planlægning? Og har du mod på at tage næste skridt i din karriere, kan vi tilbyde dig en stilling hos Søborg´s nye Seat forhandler. Vi har igennem 50 år solgt og serviceret flere forskellige bilmærker, og nu søger vi reservedelsansvarlig, som kan være med til at løfte eftermarkedet for Seat samt vores brugtvognsafdeling. Du bliver en del af en afdeling med 15 ansatte.

Forretningsorienteret og erfaren controller søges til
Midtjyllands mest markante bilhus

Sølvsten Biler og Skive Biler, der forhandler og servicerer markedets mest efterspurgte bilmærker: Volkswagen, Volkswagen Erhverv, Skoda, Seat og Audi (service), søger en skarpsindig, struktureret og energisk medarbejder til nyoprettet stilling i vores administration i Viborg. Brænder du for et job i en succesfuld og markedsledende virksomhed i helt nye rammer og med stærke kerneværdier, og hvor du kan gøre en forskel? Er du holdspiller, handlekraftig og kan sætte struktur på tingene?

Leasingrådgiver søges til Sand Jensen Automobiler A/S

Har du indgående kendskab til leasing fra fx. et leasingselskab, så er du kandidaten til jobbet. Med reference til salgsdirektøren får du resultatansvar for dit personlige budget. Du bliver en del af et salgsteam med erfarne kolleger og forventes, at bidrage til optimal lønsomhed, kundetilfredshed og loyalitet i forbindelse med salg og leasing af spændende high-end biler. Der er tale om en stilling med store udviklingsmuligheder for den rette person.

Salgsrådgiver søges til Sand Jensen Automobiler A/S

Vi søger en ambitiøs salgsrådgiver, der kan indgå i vores salgsteam bestående af 5 kollegaer og 2 elever. For den rette kandidat tilbyder vi en udfordrende stilling i et bilhus, der koncentrerer sig om premium mærkerne Mercedes, BMW, Audi og Porsche. Som person er du tillidsvækkende, vedholdende, resultatorienteret og har flair for både mennesker og tal og bliver motiveret af at skabe succesoplevelser og resultater.

Peugeot Taastrup søger endnu en salgskonsulent

Du vil som salgskonsulent hos Peugeot Taastrup komme til at indgå i et salgsteam, som i dag består af 5 medarbejdere. Dine primære arbejdsopgaver vil være salg af nye og brugte biler. Derudover skal du formidle finansiering, herunder privat- og erhvervsleasing, samt sælge tilbehør og serviceaftaler. Vi tilbyder bl.a. frihed under ansvar, kantineordning udover det sædvanlige samt fast løn

MOTORCYKEL-MEKANIKER SØGES til Harley-Davidson

Vi er autoriseret Harley-Davidson forhandler og har susende travlt. Vi slår alle tiders tidligere rekorder i disse år. Yderligere er vi ved at gøre klar til udflytning til Roskilde og søger derfor en ekstra motorcykelmekaniker til vores værksted. Vi forestiller os, at du er uddannet motorcykelmekaniker, automekaniker eller anden form for mekaniker. Du brænder for motorcykler og hele kulturen bag. Du sætter en ære i, at alt du gør, er kvalitativt i orden.

Sælger søges til Ahlgren & Andersen A/S

Som led i en fortsat ambitiøs vækststrategi søger vi nye sælgere til vores forretninger i Køge, Taastrup samt til vores ny etableret forretning i Ringsted som åbner primo maj måned. Du bliver en del af et miljø, hvor der lægges vægt på performance og resultater, men hvor det samtidigt er sjovt at gå på arbejde. Vi tilfører dig en dynamik i en ganske ung organisation, der har kurs mod at blive en førende detailkæde i Danmark. Derfor vil det være en karrierestilling for den unge sælger.

Customer Service Representative søges til
Engros Biler Danmark, Køge

Som led i en fortsat vækststrategi søger vi nu en dygtig kundeservice-medarbejder der kan imødekomme vores kunder professionelt. Du skal møde kundernes forventning om, at det er nemt og enkelt at handle med Engros Biler Danmark A/S.

Partnere