Ledige stillinger

Salgsrådgiver søges til Volkswagen Erhvervscenter i Odder
- Ove B. Dirksen A/S

Volkswagen Skanderborg søger en frisk og engageret salgsrådgiver til vores erhvervscenter i Odder. Du skal fungere som salgsrådgiver for Volkswagen erhvervsbiler samt brugte personbiler, og bliver en del af vores professionelle salgsteam i Skanderborg men med arbejdsadresse i vores afdeling i Odder. Vi tilbyder et udfordrende job i en spændende forretning, hvor du har mulighed for at sætte dit personlige præg på din dagligdag og fremtid.

DANMARK's BEDSTE BILSÆLGER SØGES
til vores afdeling i Silkeborg

Holmland Biler / Markland Biler søger en sælger til vores afdeling i Silkeborg der har lysten og evnerne til at sælge biler. Vi tilbyder rigtig gode vilkår til den rette person. Du kan arbejde selvstændigt, struktureret og selv planlægge din hverdag. Du kan dokumentere god erfaring med salg gerne fra bilbranchen, men ikke et krav og er indforstået med at stillingen bl.a. medfører arbejde hveranden søndag Lønpakke, bonuspakke m.m. efter kvalifikationer.

Tekniker søges til Toyota i Odder

PROBILER, Toyota i Odder, søger tekniker til vores mekaniske værksted. Du vil blive kollega med verdens bedste flok af dedikerede teknikere. Vi sørger for at du bliver oplært i Toyota og hybridteknik, så du bliver opdateret på de nyeste teknikker og fremtidens biler. PROBILER har forhandlet og serviceret Toyota i 43 år, og er som en af de eneste Toyota-forhandlere ikke en del af en kæde. Du bliver derfor medlem af vores lille familie, hvor vi stadig sætter fællesskab og sammenhold i højsædet.

Mekaniker søges til "MÅNESKINSARBEJDE" i Holbæk

Vil du arbejde 4 dage for 5 dages løn - og have fri fredag, lørdag og søndag? Vi søger snarest muligt en erfaren og kvalitetsbevidst MEKANIKER TIL PERSON- OG VAREVOGNE - hvis du samtidig er bekendt med Ford og Renault er dette en klar fordel! Vi tilbyder et moderne bilhus, med nyeste teknologi og faciliteter, løbende videreuddannelse og udviklingsmuligheder i en spændende del af bilbranchen.

Mekaniker søges snarest til Volkswagen Ishøj
- Sydkystens Bil Center A/S

Vi mangler en mekaniker, som vil arbejde med nogle af branchens bedste mærker og de nyeste teknologier, og som vil være del af en arbejdsplads, hvor målsætningen er at have glade og tilfredse kunder. Hvis du vil med på holdet, så læs videre. Du kommer til at indgå i et stærkt team af dygtige Volkswagen- og SKODA-teknikere, og du vil primært arbejde med service og vedligeholdelse af vores mange modeller.

Bilsælgertrainee til Auto Lindvang A/S i Aabenraa

Til vores bilhus i Aabenraa, hvor vi sælger nye Volvo, Renault og Dacia person- og varebiler, søger vi snarest en bilsælgertrainee. Uddannelsen tager tre år, hvor en stor del foregår med praktik i vores forretning og en del på Business College Syd i Mommark. Du får en god uddannelse i en spændende branche med gode muligheder for personlig udvikling.

Værkførerassistent søges til vores moderne bilhus
- Hindsgaul Biler i Middelfart

Vi søger en dynamisk og udadvendt værkførerassistent / kundemodtager med et positivt energiniveau. Vores bilhus, med tilhørende værksted, er et af Middelfarts førende og vi er stolte af vores 3 mærker; Renault, Mitsubishi og Dacia. Vi arbejder i en hektisk og dynamisk hverdag, hvor vi får noget fra hånden, samtidig med vi har det sjovt.

Autoforum Middelfart - Citroën og Peugeot - søger reservedelsekspedient med relevant baggrund

Da den ene af vores nuværende medarbejdere har søgt nye udfordringer uden for branchen søger vi en dygtig, erfaren reservedelsekspedient til vores moderne bilhus i Middelfart, der kan indgå i vores team af erfarne kollegaer på eftermarkedes såvel som i salg. Vi tilbyder en fast stilling med gode muligheder for selv at præge din hverdag og udvikle dig personligt og karrieremæssigt. God fast løn efter din kvalifikationer samt pensionsordning.

Partnere