Ledige stillinger

Salgsansvarlig søges til Citroën og Suzuki Ringe
- C. A. Larsen Automobiler A/S

Vi søger for snarlig tiltrædelse en passioneret salgsansvarlig der ikke er bange for at gå forrest. Du får en hverdag med ansvar og dynamik i et centralt beliggende bilhus 15 minutter fra Odense og facade direkte til motorvejen. Det er ikke et krav, at du er salgsansvarlig i dag, når blot du har lysten, evnen og viljen. Vi tilbyder bl.a. et selvstændigt og alsidigt job i en solid bilkoncern, personlig udvikling samt uddannelse og coaching efter behov

MC-Mekaniker søges til Farum

Er du uddannet auto-/motorcykelmekaniker og kunne du tænke dig at være en del af et team, der brænder for at levere den bedste service og kvalitet til kunderne? Vi er landets eneste autoriserede BMW Motorrad serviceværksted og sørger hele tiden for at være på forkant med udviklingen inden for værkstedsdrift. Hos Xpedit gør vi meget for, at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde - både gennem nye opgaver og videreuddannelse som BMW Service Tekniker.

Junior salgsrådgiver søges til SKODA Højbjerg

Vi søger snarest en dygtig kollega, der har lyst til at lære og udvikle sig sammen med vores professionelle SKODA salgsteam. Hos SKODA Højbjerg gør vi meget for, at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde. Vi bakker dig op med relevant uddannelse og de nyeste salgssystemer og -værktøjer. Du kommer på produkttræning på nye modeller, så du er opdateret på viden til at rådgive kunderne bedst muligt.

Reservedels-salgschef til Autohuset Vestergaard i Birkerød

Til et meget spændende job søger vi en flittig, dygtig og dynamisk Reservedels-salgschef til vores team i Birkerød, som udover Reservedels-salgschefen, består af 3 dygtige og dedikerede kollegaer. Vi har autoriseret forhandling og servicering af Opel og Peugeot og autoriseret servicering af BMW. Vil du være reservedelssælger i et moderne bilhus, og er udadvendt og serviceminded ord, der beskriver dig? Så er det måske dig vi søger.

Diagnosetekniker og mekaniker til Semler Retail København

Vi søger 2 dygtige og erfarne medarbejdere til vores mekaniske værksted. Vi har behov for flere hænder i teamet og skal derfor bruge en diagnosetekniker / teknisk rådgiver samt en mekaniker til opstart 1. sept. 2020. Har du et stort kendskab til Volkswagen, SKODA samt SEAT og trives med at løse komplicerede opgaver uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er vigtigt for os, at du har mulighed for at udvikle dig i dit arbejde - både gennem nye opgaver, men også gennem videreuddannelse

Kontorelev søges til Semler Retail Amager

Vi søger en engageret kontorelev med et administrativt gen, som har lyst til at blive en del af et ungt og kompetent team. Du får en varierende elevplads med et godt socialt arbejdsmiljø og spændende karrieremuligheder. Er du en holdspiller og elsker at lære nye ting? - så er du måske vores nye kontorelev til opstart september / oktober 2020. Sideløbende med din oplæring i virksomheden følger du en obligatorisk skoleundervisning på en handelsskole.

Volkswagen Glostrup søger landets bedste Interne Servicerådgiver / Værkstedschef

Volkswagen Glostrup søger til meget spændende job en Værkstedschef eller en Intern Servicerådgiver (ISR), som har potentiale og drive til at blive Værkstedschef. Du bliver medansvarlig for den daglige drift af værkstedet. Værkstedschefen / ISR skal sørge for, at Autohuset Glostrups værksted udfører vedligeholdelse og reparationer i en optimal kvalitet og tilsikrer høj kundetilfredshed, medarbejdertilfredshed og lønsomhed i det daglige arbejde.

Bilrådgiver søges til Via Biler A/S i Brøndby

Til vores bilhus i Brøndby søger vi lige nu en bilrådgiver med solid erfaring og interesse for salg og rådgivning indenfor biler og tillægsydelser. Hos Via Biler i Brøndby forhandler vi Toyota, og her bliver du en del af et stærkt hold, hvor alle er medskaber af en udpræget vinderkultur. Du skal mestre det gode købmandskab, og du skal være klar til at yde vores kunder den bedst tænkelige bilrådgivning og ikke mindst en fantastisk kundeoplevelse.

Partnere