Ledige stillinger

Salgsrådgiver til Peugeot i Fausing - Tage Thomsen A/S
- Danmarks ældste Peugeot forhandler

Så hvis du besidder gode færdigheder inden for salg og har sans for det gode ”købmandsskab”, og kan opbygge tillidsfulde kunderelationer – så er det lige dig vi mangler! Hos Tage Thomsen A/S mærker vi interessen for Peugeot, med høj aktivitet og stort kundeflow i vores udstilling / showroom. Vi er en virksomhed med en stor eksistensberettigelse, qua vores titel som Danmarks ældste Peugeot forhandler.

Lastbilmekaniker søges til Mercedes-Benz i Viborg

Vi søger en dygtig lastbilmekaniker til vores Viborg-afdeling, der er autoriseret værksted for Mercedes-Benz. Værkstedet har rygende travlt, og derfor har vi brug for dig hurtigst muligt. Vi kan bl.a. tilbyde dig et udfordrende job med servicering og reparation af Mercedes-Benz lastbiler, en hverdag i et stort moderne bilhus, hvor både rammerne og ambitionerne er i orden, og ikke mindre end 7 dygtige og flinke mekanikerkolleger.

Lastbilmekaniker søges til Ejner Hessel A/S i Randers

Vi søger en dygtig lastbilmekaniker til vores Randers-afdeling, der er autoriseret værksted for Mercedes-Benz, Renault, Dacia. Værkstedet har rygende travlt, og derfor har vi brug for dig hurtigst muligt. Vi kan bl.a. tilbyde dig Et udfordrende job med servicering og reparation af Mercedes-Benz lastbiler, en hverdag i et stort moderne bilhus, hvor både rammerne og ambitionerne er i orden og ikke mindre end 20 dygtige og flinke mekanikerkolleger.

Salgsbackup til Mercedes-Benz personbiler i Aarhus

Vi søger en salgsassistent til vores team i Aarhus, der håndterer salget af fabriksnye Mercedes-Benz personbiler. Måske du i dag sidder i en lignende administrativ stilling i bilbranchen og nu har mod på at prøve dig af hos en af Danmarks største bilforhandlere? Vores 8 Aarhusianske salgskonsulenter har nemlig rygende travlt, og vi har derfor brug for en stærk profil til at varetage de administrative opgaver tilknyttet Mercedes-Benz personbilssalget.

Reservedelsekspedient søges til Sondrup Bilcenter A/S i Viby

Vi søger en engageret, dynamisk og udadvendt reservedels-ekspedient til vores team i Viby som i dag består af 5 højt kvalificerede medarbejdere. Du har en relevant erhvervsfaglig uddannelse. Desuden forventer vi at du har flair for IT (Dracar+ på brugerniveau en fordel) samt at du besidder gode kompetencer indenfor salg, kundeservice og personlig betjening. Du får et selvstændigt, inspirerende og personligt udfordrende job i et spændende team med højt kvalificerede kollegaer.

Servicechef søges til Gunner Due Biler - Roskilde

Vi er på en udviklings- og vækstrejse og søger en servicechef til vores hus i Roskilde. I rollen som servicechef har man hele ansvaret for servicemarkedet – fra reservedele over værksted til pladeværksted. Det kræver kompetencer og engagement, så du sammen med dit team kan realisere det hele. Der er mange kontaktflader i rollen – med kunder og medarbejdere. Vi er en mellemstor familieejet bilforretning med 4 afdelinger i Roskilde, Køge, Slagelse og St. Heddinge.

Værkstedschef søges til Via Biler A/S Skanderborg
- Ford & Toyota

Til vores Ford & Toyota bil hus i Skanderborg søger vi lige nu en dygtig, motiverende og engageret værkstedschef. Som værkstedschef hos Via Biler i Skanderborg bliver du lederen af et engageret og hårdtarbejdende hold på eftermarkedet, et hold der sætter kvalitetsarbejde, kundetilfredshed og et godt arbejdsmiljø højt på dagsordenen. Sammen med Salgschefen udgør du ligeledes "Hus-ledelsen". Eftermarkedet har ca. 20 dedikerede kollegaer

Ambitiøs M/K til reservedele hos Peugeot & Opel Amager

Vi søger en dygtig og engageret medarbejder hos Henrik Wessel AS til vores afdeling på Amager. Vi søger en proaktiv reservedelsekspedient med veludviklede salg og servicekompetencer, som har lyst til at arbejde med Peugeot og Opel reservedele/tilbehør, men også en der har lyst til at give det lille ekstra til kunden, for den unikke oplevelse. Du er er energisk med praktisk erfaring inden for reservedele/tilbehør. Din baggrund kunne være mekaniker, reservedels grossist eller lign.

Partnere