Ledige stillinger

Medarbejdere søges til kundecenter - aften/weekend
hos Bjarne Nielsen A/S Herning

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne bilkoncern. Som kundecentermedarbejder skal du møde kundernes forventning om, at det er nemt og enkelt at handle med Bjarne Nielsen A/S. Dit mål er at skabe leads, som vores salgsteam kan arbejde videre med. Du kan glæde dig til glade og positive samtaler hvor du guider vores potentielle kunder i forbindelse med deres bilkøb.

Applus søger bilsagkyndige - kat. 2 og 4 til Hvidovre området!

Til spændende job søger vi dig, som brænder for at arbejde med- og for kunder, og samtidig er i stand til at yde en god service der gør, at kunderne har lyst til at besøge netop ”din” synshal igen. Dig, som vil være med til at arbejde for at vi opretholder vores høje standard i synshallerne, og sikre at vi lever op til kåringen som Danmarks bedste synshal, som vores kunder 5. år i træk har kåret os til. En pris vores medarbejdere er årsag til.

Ambitiøs Økonomichef søges snarest
til Sølvsten Biler A/S og Skive Biler A/S

Til Midtjyllands mest markante bilhuse og en af landets førende autoriserede forhandlere af mærkerne Volkswagen, Skoda, Seat og Audi Service søges ambitiøs, praktisk og dygtig økonomichef med stærke kompetencer indenfor Økonomi, Administration, HR og Ledelse. Du får et selvstændigt og udviklende job i en velkonsolideret virksomhed, uformelt arbejdsmiljø præget af godt humør og korte beslutningsprocesseren samt gode personlige- og faglige udviklingsmuligheder

Bilsagkyndig søges til vores afdeling i Nykøbing F!

Til spændende job i vores synshal i Nykøbing F, søger vi lige nu en dygtig bilsagkyndig, som minimum er uddannet kat 1, og har lyst til at videreuddanne sig til kat. 3. Vi søger dig, som har lyst til at arbejde for og med vores kunder, og samtidig er i stand til at yde en god service der gør, at kunderne har lyst til at besøge netop ”din” synshal igen. Vi har 5 år i træk vundet prisen, som bedste synsvirksomhed kåret af vores kunder.

AutoCenter København søger dygtig pladesmed til vores nye afdeling på Avedøre, Stamholmen

Til AutoCenter Københavns nye afdeling i Avedøre har vi brug for at styrke vores i forvejen stærke team med en pladesmed. Vores kunder er primært forsikringsselskaberne, men der er altid en kunde der skal stilles tilfreds, så punktlighed, stolthed og godt købmandskab er nøgleordene for stillingerne. Vi er et af Danmarks største Bosch Car Service værksteder. Vi tilbyder et spændende mærke i stærk fremgang, fra en leverandør til alle bilmærker!

Fleet & Sales Supporter søges til British MotorGroup København

Vi tilbyder en stilling med spændende udfordringer og muligheder for at sætte dit eget præg på udviklingen af vores Fleet & Sales Support funktion. Du bliver således en vigtig spiller i henhold til at sikre og udvikle successen for British MotorGroup København. Som Fleet & Sales Supporter får du således en tværgående rolle, hvor du kommer til at have mange kontaktpunkter med både kunder, interne sælgere og partnere i British MotorGroup.

Mekaniker søges til Renault Hillerød - Bjarne Nielsen A/S

Til vores Renault og Dacia-bilhus i Hillerød søger vi en dygtig mekaniker. Bilhuset er desuden autoriseret serviceværksted for Fiat. Det er et krav, at du er udlært mekaniker, og har erfaring fra et autoriseret værksted. Har du erfaring med Renault vil det være en stor fordel, men ikke et krav. Vi lægger stor vægt på medarbejdertrivsel med fokus på respekt, kvalitet, engagement for hinanden og det arbejde, vi leverer. Vi tilbyder vi gode muligheder for at gøre karriere og udbygge din erfaring.

Selvstændig bogholder med erfaring fra autobranchen
søges til AUTOproff i Kolding

Har du god forståelse for de grundlæggende opgaver i en økonomifunktion? Trives du i et dynamisk og vækstende miljø? Er du proaktiv og motiveres du af at være den regnskabsmæssige rygrad i virksomheden? Og har du lyst til at blive en vigtig del af et team, hvor hjælpsomhed, sparring og gode sociale relationer er nøgleord? Du formår at tale med mennesker på alle niveauer, og du trives godt med frihed under ansvar for egne opgaver.

Partnere