Ledige stillinger

Pladesmed lærling søges til P. Christensen A/S i Kolding

Har du interesse for biler og ønsker du at være en del af en større bilkoncern? Så er du måske vores nye kollega i Kolding! Netop nu, søger vi en pladesmed lærling, hvor du får muligheden for at prøve teori i praksis. Uddannelsen tager 4 år og kombineres med arbejde. P. Christensen i Kolding forhandler Mercedes-Benz, smart og Peugeot. Derfor vil dit arbejde på pladeværkstedet være på meget alsidigt og på tværs af produkttyper.

Volkswagen Valby søger Danmarks bedste mekaniker

Vi har meget travlt, og derfor søger vi en mekaniker gerne med erfaring eller stor lidenskab for Volkswagen. Du kommer til at indgå i et team med super dygtige kollegaer – som på nuværende tidspunkt tæller ca. 20 medarbejdere i vores afdeling i Valby og omkring 225 medarbejdere i CarHolding koncernen. Vi har behov for topmotiverede medarbejdere, så vi kan forsætte vores positive vækst indenfor bilbranchen.

Bilernes Hus søger Servicerådgiver / Værkfører til Nissan

Er du udadvendt, serviceminded og kvalitetsbevidst? Vil du være en aktiv kollega i vores indskrivning? Vil du yde vores kunder service i verdensklasse? Vi er autoriseret servicepartner for i alt 7 bilmærker: Audi, BMW, Fiat, Kia, Nissan, Skoda og Volkswagen, og lige nu søger vi en servicerådgiver/værkfører til vores Nissan team.

Mekaniker til Volkswagen og Skoda Service Viby - Carepoint A/S

Vi har MEGET travlt og søger derfor lige nu endnu en dygtig mekaniker. Vi er et bilhus i rivende udvikling og du bliver en del af et stærkt team, som hjælper vores kunder med alle typer af mekaniske reparationer. Som person er du en holdspiller, troværdig og pligtopfyldende. Du er serviceminded og formår, at præsentere dig både i tale og skrift. Vi lægger stor vægt på medarbejdertrivsel og udvikling med fokus på respekt, kvalitet, engagement for hinanden og det arbejde, vi leverer.

Salgskonsulent søges til Autocom.dk

Brænder du for "det gode salg’" er du resultatorienteret, målrettet og ansvarsbevidst, og har du lyst til at være en del af en international virksomhed i rivende udvikling? Så kunne du meget vel være den nye Salgskonsulent i Autocom! Vi søger nemlig en serviceminded Salgskonsulent med et stort drive og erfaring fra bilbranchen. Du vil blive en del af vores dygtige salgsteam, der ligesom koncernen er drevet af innovation og lysten til at levere topresultater.

Servicerådgiver til Semler Retail Højbjerg

Hos Semler Retail Højbjerg brænder vi for at levere den bedste service og kvalitet til vores kunder. Derfor søger vi en dygtig, positiv og serviceminded servicerådgiver, som evner at holde mange bolde i luften uden at tabe overblikket og det gode humør. Du skal indgå i vores team af professionelle medarbejdere, som alle arbejder med det fælles mål for øje - at sikre høj kundetilfredshed, kvalitet og lønsomhed.

Pladesmed søges til Varde Biler A/S

Vi har meget travlt og søger derfor en pladesmed som sammen med de øvrige medarbejdere på pladeværkstedet, i en travl hverdag, formår at have fokus på kundeservice, høj kvalitet og godt samarbejde. Hos Varde Biler får du gode muligheder for at gøre karriere. Vi er aut. Ford, Hyundai og Suzuki forhandler og Serviceværksted. Tilsammen er vi mere end 40 ansatte indenfor forskellige arbejdsområder. Hvis du drømmer om en karriere i bilbranchen, og samtidig har talentet og viljen, så har vi rammerne.

Head of Private Lease & Partnerships

Er det dig, der skal have det overordnede ansvar for at udvikle fremtidens leasingprodukter, og er du samtidig klar til at pleje eksisterende partnerskaber inden for salg af private leasing og fuld service leasing? Netop nu søger vi en ny kollega, der drives af resultater, kan inspirere og motivere et team af ambitiøse medarbejdere, og samtidig tænke ud af boksen og udvikle ALD’s innovative tilgang til vores forskellige produkter.