Ledige stillinger

Reservedelsrådgiver søges til Semler Mobility Odense

Til vores reservedelsafdeling søger vi en proaktiv reservedelsrådgiver som har lyst til at arbejde med autoreservedele og -tilbehør fra mærkerne Skoda, Audi og Volkswagen. Hvis du derudover motiveres af at skabe og opleve tilfredse kunder, så kan dette måske være dit nye job! Du får sammen med dine kollegaer et lager i absolut topklasse. Lyder dette til lige at være dig, så send din ansøgning allerede i dag

Business Development Coordinator søges til LEASING DK

Elsker du at gribe en masse bolde og få enderne til at mødes i en travl og omskiftelig hverdag? Så er det dig, vi leder efter til jobbet som Business Development Coordinator i LEASING DK. Du kommer primært til at arbejde med projektkoordinering og administrative opgaver. Som kommende Business Development Coordinator har du måske erfaring fra en lignende stilling eller har teorien på plads med relevant uddannelse. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Lastbilsmekaniker søges til P. Christensen - Kolding

I vores forretning i Kolding er vi autoriseret forhandler og serviceværksted for Mercedes-Benz person-, vare-og lastbiler, og lige nu søger vi en ny kollega til service, reparation, opbygning og garantiarbejde af Mercedes-Benz lastbiler. Som vores nye Lastbilsmekaniker vil du indgå i et dedikeret team, hvor fagligheden er høj og humøret tilsvarende. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Reservedelsekspedient søges til Daugaard Biler - Gladsaxe

Vi har travlt på vores værksteder og søger en dygtig reservedelsekspedient i vores Gladsaxe afdeling. Vi benytter moderne hjælpemidler bl.a. Dracar+ og råder over et veldisponeret reservedelslager lokalt, samt let adgang til vores øvrige afdelinger som backup. Dine nye erfarne kollegaer er teamplayere og investerer gerne deres ressourcer i dig, så du hurtigt vil føle dig godt klædt på. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Dygtig bil-modtager søges til Danmarks største bilhus - Bilernes Hus i Silkeborg

Til vores værksted og klargøring - der er landets største - søger vi derfor hurtigst muligt en dygtig tekniker med mekanisk baggrund, som skal udfylde en vigtig kontrolfunktion. Det kan være en mekaniker, en tidligere synsmand eller lignende - det er vigtigst, at vedkommende har god teknisk indsigt i, hvor langt den enkelte bil er i processen. Lyder dette til lige at være dig, så send din ansøgning allerede i dag

Mekaniker / tekniker søges til Quickpoint A/S - Silkeborg

Vil du også være bedre end i går?? Og har du lyst til at være en del af en markedsførende værkstedskæde, og stadig være den lokale mekaniker, hvor god service og høj kvalitet er omdrejningspunktet? Quickpoint er en veletableret værkstedskæde med en god og stor fast kundekreds. Her er der lagt vægt på den enkelt kundes behov, og vi yder altid en service der strækker sig ud over kundens forventninger. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Salgs- og forretningsudvikler søges hurtigst muligt til Green Energy / MIPV.pro

Vi søger en dynamisk salgs- og forretningsudvikler med et stort drive til en international vækstvirksomhed. Dine kerneopgaver er at udvikle salgsplaner og initiativer inden for varevognssegmentet. Du vil have din daglige gang i Vejle, hvor du vil indgå i et team og bidrage med din brancheerfaring. Du vil deltage i kundemøder, events og messer i hele landet – og i mindre omfang i Europa. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Vil du sælge biler? Så bliv salgselev hos Ford i Ringkøbing

Vi søger lige nu en salgselev, der drømmer om at arbejde med biler og have en karriere i bilbranchen. Her får du en spændende hverdag, hvor ingen dage er ens. I afdelingen sælger vi både nye Ford og brugte biler samt forskellige tillægsydelser som forsikring og serviceaftaler, og vi sørger selvfølgelig for, at du bliver lært godt op. Lyder dette til lige at være dig, så send din ansøgning allerede i dag

Partnere