Ledige stillinger

Mekaniker søges til Bojsen Biler Hobro

Vi har travlt på vores værksteder, og søger derfor, til vores værksted i Hobro, en mekaniker. Stillingen er med opstart snarest muligt og du kommer til at indgå i et team, hvor vi har stor fokus på service, kvalitet og høj kundetilfredshed. Vil tilbyder bl.a. en spændende og udfordrende arbejdsdag, at arbejde i en virksomhed med stor fokus på tilfredse kunder, et godt arbejdsmiljø med gode kolleger samt løbende intern og ekstern uddannelse.

Varebilsmekaniker søges til Mercedes-Benz varebiler i Kolding

Der er travlt på varebilsværkstedet - og vi har mange spændende opgaver forude! Derfor søger vi en ekstra kollega til teamet i Kolding. Vi tilbyder bl.a. et spændende job i en anerkendt og udviklingsorienteret virksomhed, gode muligheder for personlig og faglig udvikling, gode arbejdsforhold og kollegaer samt markedets bedste biler mellem hænderne

Autohuset Ringsted A/S søger en Salgsrådgiver til vores SKODA afdeling

Til vores SKODA bilhus søger vi hurtigst muligt en Salgsrådgiver, der ved at sublim kundebetjening og ihærdighed er vejen til gode resultater og langvarige kundeforhold. Du får bl.a. mulighed for at sætte dit præg på en ny og moderne forretning, et stærkt Brand i meget positiv udvikling, en moderne arbejdsplads i forandring, hvor kunden altid er i centrum, et selvstændigt job med gode muligheder for faglig og personlig udvikling samt en attraktiv resultatorienteret lønpakke.

Er du vores nye Mekaniker / Tekniker - MATCHBILER Aarhus Syd

Hos Matchbiler er der gang i den på eftermarkedet, og vi har en stor tilstrømning af kunder. Derfor søger vi nu en mekaniker til at indgå i vores team bestående af 10 dygtige kolleger på mekanisk værksted. Så sætter du en ære i at arbejde med biler og levere et perfekt stykke arbejde hver gang, er det dig vi søger. Du vil primært komme til at servicere samt reparere vores kunders biler, som for det meste tæller Hyundai og Mazda, men vi har også andre mærker vi laver service på.

Reservedelsekspedient søges til Semler Retail København

Til vores reservedelsafdeling søger vi en proaktiv reservedelsekspedient med veludviklede salgs- og servicekompetencer. Hvis du har lyst til at arbejde med autoreservedele og -tilbehør og motiveres af at skabe og opleve tilfredse kunder, så kan dette måske være dit nye job! Du vil have et selvstændigt arbejdsområde, men vil i dagligdagen også indgå i det øvrige reservedelsteam for Volkswagen, SKODA og SEAT.

Teknisk diagnosesupporter søges til Hella Gutmann Solutions A/S i Viborg

Til vores nordiske salgsorganisation søger vi en teknisk orienteret diagnosesupporter, som skal supportere vores mange skandinaviske kunder. Vi søger en god kollega med bred kendskab til autoteknik i moderne biler og som kan udvikle vores services inden for fjerndiagnosesupport. Som teknisk diagnosesupporter skal du sørge for, at vores kunder får den nødvendige support i forbindelse med diagnose- og kodningsopgaver, som vi tilbyder ud fra vores tekniske hotline.

Eftermarkedselev til Volvo - Nellemann Østerbro / København

Nu har du muligheden for at blive en del af teamet hos Nellemann Gruppen, der forhandler Volvo på Østerbro i København. Uddannelsen som eftermarkedselev med auto som speciale tager to år og spænder vidt. Du vil i løbet af denne periode få et indgående kendskab til bilbranchen – lige fra indkøb og salg af reservedele, lageroptimering, plukning af ordrer og kundeindskrivninger til fakturering, tilbudsafgivning mv.

Salgsrådgiver søges til SKODA Risskov

Har du salgserfaring og samtidig lyst til at komme videre i en af bilbranchens største virksomheder? Kan du se dig selv i en fremtid som ambassadør for ŠKODA, hvor kundepleje og godt købmandskab er altafgørende? - så er det måske dig vi står og mangler i vores salgsafdeling. Det er en spændende jobmulighed, hvor du bliver en del af vores professionelle salgsteam. Vi søger en salgsrådgiver, som har nogle års erfaring fra servicebranchen

Partnere