Ledige stillinger

Studenterhjælper til showroom / værkstedsmodtagelse hos P. Christensen i Kolding

Vil du være med til at give vores kunder den bedst mulige oplevelse? Lige nu søger vi en energisk og serviceminded værtinde / vært til vores showroom / værkstedsmodtagelse i Kolding. Du skal være klar til at modtage vores kunder med et stort smil i tidsrummet mellem kl. 15.00 og kl. 17.30 på 2-3 hverdage i ugen. Du vil blive del af et engageret team af værter / værtinder, som skiftes til at modtage og guide vores kunder i eftermiddagstimerne.

Studenterhjælper til P. Christensens landsdækkende kundecenter i Kolding

Vi har forrygende travlt i vores nystartede kundecenter og søger derfor hurtigst muligt en studenterhjælper, som skal indgå i vores landsdækkende team. Den absolut primære opgave er professionel besvarelse og viderestilling af opkald fra kunder og leverandører til alle vores Mercedes-Benz, Peugeot, Citroën og Honda forretninger. Derudover kan der forekomme lettere administrative opgaver.

Struktureret servicerådgiver søges til Trio Biler Ballerup

Vi er en innovativ dynamisk virksomhed hvor værdier som tillid, oprigtighed og forandringsvilje er en del af vores forretningsgrundlag. Vi er passionerede for det vi laver og har konstant fokus på kvaliteten af den service vi udbyder, så vi sikrer vedvarende kunderelationer. Vi tilbyder bl.a. en flad organisationsstruktur, med rig mulighed for indflydelse samt en attraktiv løn

Værkfører søges til S.E.J. Biler

Værkfører der har lyst til at være sin egen chef, og som trives med ansvar indadtil og udadtil søges til S.E.J. Biler i Nørre Snede. Du skal lede vores AutoMester værksted, der beskæftiger 4 medarbejdere med service og reparation af alle mærker og modeller. Vi har det nyeste udstyr og medarbejderne uddannes løbende. Vi er ambitiøse og vil gerne være i front. Vi tilbyder bl.a. en god og attraktiv lønpakke samt selvstændighed og frie rammer

Pladesmed søges til Bjarne Nielsen A/S i Esbjerg

Til Esbjergs (måske) flotteste bilhus søger vi en dygtig pladesmed. Du bliver en del af vores stærke eftermarkedsteam hvor vi håndterer skader for alle bilmærker på vegne af vores to bilhuse i Esbjerg. Derfor vil der være en naturlig overvægt af bilmærkerne Ford, Volvo, Renault og Dacia, som alle forhandles i vores bilhuse.

ERA BILER Helsinge søger pladesmed

Vi har nok at se til og står i øjeblikket og mangler en kollega til vores afdeling i Helsinge, men vi er også interesseret i erfarne pladesmede, der kan arbejde selvstændigt, og sætter en ære i godt håndværk, i vores andre bilhuse i Hillerød og Frederikssund. Vi tilbyder et af bilbranchens mest udfordrende jobs med et helt unikt sammenhold, og fokus på et ekstraordinært godt produkt.

Mekaniker søges til Kronborg Auto
– Volkswagen & Skoda Helsingør

Vi er en virksomhed, som har et ønske og en ambition om at være førende inden for medarbejder- og kundetilfredshed. For at kunne fortsætte vores positive vækst, så er det altafgørende at du som person er serviceminded og arbejder struktureret med fokus på kvaliteten. Du kommer til at indgå i et bredt samarbejde med de øvrige mekanikere, servicerådgivere, vores salgsafdeling, reservedelslageret samt din eftermarkedschef.

Dygtig pladesmed søges til Kronborg Auto A/S
- Volkswagen & Skoda i Helsingør

Vi er i rivende udvikling og har travlt, derfor søger vi nu en dygtig pladesmed / karrosseritekniker, som vil indgå i vores stærke team af dygtige medarbejdere. Vi tilbyder et godt job med løbende relevant uddannelse, en arbejdsplads, der ikke går på kompromis med kvaliteten, en ledelse som giver konstruktiv feedback samt godt arbejdsmiljø i en moderne virksomhed med de nyeste opretningsteknikker

Partnere