Ledige stillinger

Kundemodtager til værkstedet hos Jørgen Olsen A/S, Viborg
- Ford, Mazda, Suzuki & Hyundai

I samarbejde med en værkfører og yderligere en kundemodtager. Vi forestiller os en person med et vist kendskab til, hvordan et moderne bilhus fungerer, og vi lægger vægt på gode kommunikative evner og et udadvendt forhold til kunder. Du kan f.eks. have en baggrund som mekaniker, bilsælger, reservedelsmedarbejder eller lignende. Vi fokuserer på at have et godt kollegialt samarbejde i en uhøjtidelig atmosfære.

Servicerådgiver til Skadecenteret hos Semler Retail Risskov

Vi søger snarest en serviceminded servicerådgiver, som vil blive en del af vores Skadecenter, hvor vi har stor fokus på service og kvalitet. Du bliver en del af et team, hvor vi bakker hinanden op. Vi er positive og professionelle og arbejder med et fælles mål for øje - at sikre yderst tilfredse kunder, kvalitet og lønsomhed. Derfor søger vi en dygtig, positiv og serviceminded servicerådgiver, som er struktureret, udadvendt og har gode samarbejdsevner.

Tekniker / Teknisk rådgiver til Semler Retail København

Vi mangler en tekniker, som vil arbejde med nogle af branchens bedste mærker og de nyeste teknologier, og som vil være del af en arbejdsplads, hvor målsætningen er at have glade og tilfredse kunder. Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig også hentet fra øverste hylde. Der er naturligvis en lift til alle, adgang til digitale værktøjer, og du har dit eget værktøj.

Økonomi-medarbejder med flair for Administration søges
til Mazda & Suzuki Hillerød - Due Andersen Biler A/S

Due Andersen Biler A/S søger - for snarlig tiltrædelse - en deltids økonomi- og administrations-medarbejder / controller, der har lyst til at blive en del af et bilhus på vej frem og samtidig have et spændende job. Vi søger en erfaren medarbejder til at være en del af vores økonomi og administration i samarbejde med vores nuværende bogholder. Vi forventer, at du arbejder struktureret og vil være med til, at udvikle virksomheden ved at engagere dig i hele huset.

Automekaniker søges til Semler Retail Køge 

Vi søger til en spændende stilling en dygtig automekaniker, som har lyst til at blive en del af et moderne værksted og et professionelt team, hvor vi arbejder med nogle af branchens bedste mærker og nyeste teknologi.Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig i samme klasse. Vi tilbyder bl.a. pension, sundhedssikring og en hel del andre fordelagtige medarbejdergoder

Conversion Business Manager

Her er en spændende stilling som Conversion Business Manager hos MSXI Global Group hvor du vil blive en del af et stadigt voksende team i Europa, der skal sikre, at vores langvarige bilpartner bliver den foretrukne lastvogn blandt konverteringsspecialister. Det kan være, du har erfaring fra branchen for køretøjskonvertering, ideelt med erfaring inden for salg af erhvervskøretøjer. Du får en betydningsfuld rolle i et ekspansivt firma, hvor der er gode muligheder for udvikling.

Salgsrådgiver søges til Volkswagen Risskov

Har du erfaring fra et lignende job og lyst til at komme videre i en af bilbranchens største virksomheder? Kan du se dig selv i en fremtid som ambassadør for ét af de mest innovative bilmærker i verden, hvor kundepleje og godt købmandskab er altafgørende - så er det måske dig vi står og mangler i vores salgsafdeling? Vi tilbyder en spændende stilling hvor du kommer på produkttræning på nye modeller, så du er opdateret på viden til at rådgive kunderne bedst muligt.

Mekaniker søges til Vangskov Biler A/S
til vores nye afdeling i Glostrup

Vi søger en dygtig mekaniker med en positiv indstilling, og her får du chancen for at være en del af det team, der skal bryde barrieren for god kundeservice. Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig i samme klasse. Du skal primært beskæftige dig med service, fejlfinding, samt vedligeholdelse. Vi gør meget for, at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde gennem nye opgaver og løbende videreudvikling

Partnere