Ledige stillinger

Salgschef søges til Via Biler A/S Amager
- Ford, Renault & Dacia

Er du leder og motivator ind til benet, og drives du af glæden og lysten til at drive en moderne salgsafdeling med et hold af topmotiverede kollegaer? Vil du være en del af en spændende bilvirksomhed, hvor kvaliteten af dit lederskab, dit salgstalent og dit engagement er altafgørende egenskaber? Så er denne stilling med sikkerhed noget for dig! Du får en spændende hverdag i en af Danmarks største bilkoncerner med 13 bilhuse i Østjylland og København.

Varevognsmekaniker til Autohuset Vestergaard i Kolding

Har du lyst til at være en del af et spændende bilhus med adgang til den nyeste viden og værktøjer, og er du både serviceminded og fleksibel, så har du nu muligheden for at blive en del af det stærke team på værkstedet hos Autohuset Vestergaard A/S i Kolding. Vi har travlt og stor success med vores varevognscenter, så derfor udvider vi nu yderligere vores stab af dygtige mekanikere. Du får en spændende hverdag fyldt med udfordringer i et rigtig godt arbejdsmiljø.

Salgskonsulent søges til ALD Carmarket i Taastrup

Som vores nye medarbejder vil du indgå i vort salgsteam som årligt sælger/leaser ca. 2.000 biler fra vores 2 showrooms lokationer, samt via vores voksende onlinesalg. Vi servicerer, vedligeholder og udbygger kontakter til vores nuværende kunder, samt skaber kontakt til nye kundesegmenter. Du får et udfordrende og krævende job i en professionel og innovativ virksomhed og bliver en del af vores professionelle salgsteam med 10 ansatte.

Reklamationsbehandler / kunderådgiver søges til 
Renault Måløv / Ballerup - Arne Stubbe Automobiler A/S

Til vores Renault-afdeling i Måløv søger vi en branchekendt medarbejder som skal indgå i teamet af passionerede Renault medarbejdere. Hovedparten af jobbet kommer til at bestå i reklamationsbehandling -og opfølgning over for bilimportør, derudover vil der være daglige opgaver som modtagelse af kunder, fakturering, indskrivning, kundeopfølgning m.v. Du har grundlæggende erfaring med de administrative rutiner der findes hos en bilforhandler.

Reservedelsekspedient søges til Henrik Christensen A/S
– Peugeot & Suzuki Fredericia 

Til vores eftermarked søger vi en reservedelsekspedient til alle de mangeartede opgaver, der findes på et lager, samt tilbehørsudstilling. Du vil sammen med din kollega sørger for, at alle vores mekanikere og kunder har deres reservedele til tiden, ekspedere kunder ved disken og telefonen. Du vil arbejde i tæt kontakt med vores værkførere om vores fælles opgave – kunden og deres bil. Stillingen er med gode udviklingsmuligheder og egne ansvarsområder.

Eftermarkedselev søges til spændende arbejdsopgaver hos KIA Valby - en del af Nellemann Gruppen A/S

KIA Valby søger en nysgerrig og udadvendt eftermarkedselev, som har lyst til og er frisk på masser af udfordrende arbejdsopgaver i vores eftermarkedsafdeling. Uddannelsen som eftermarkedselev med auto som speciale tager to år og spænder vidt. Du vil i løbet af denne periode få et indgående kendskab til bilbranchen – lige fra indkøb og salg af reservedele, lageroptimering, plukning af ordrer og kundeindskrivninger til fakturering, tilbudsafgivning mv.

Dygtig Audi tekniker søges til DIRKSEN A/S i Skanderborg

Vi er autoriseret servicepartner på Volkswagen og Audi og i rivende udvikling. Derfor søger vi en dygtig tekniker med ambitioner, som skal indgå i vores stærke team af dygtige medarbejdere, hvor vores fokus er kvaliteten i arbejdet og den gode kundeservice. Vi tilbyder et spændende job, hvor du vil komme til at arbejde med Premium brands til en eksklusiv kundeskare, der er blandt landets mest tilfredse, mærkerelateret efteruddannelse på højt niveau flere gange årligt m.v.

Mekaniker søges snarest til Kronborg Auto
– Volkswagen & Skoda Helsingør

Vi søger dygtige mekanikere til Kronborg Auto – Volkswagen & Skoda Helsingør. Vi har et ønske og en ambition om at være førende inden for medarbejder- og kundetilfredshed. For at kunne fortsætte vores positive vækst, så er det afgørende, at du som person er serviceminded og arbejder struktureret. Du kommer til at indgå i et bredt samarbejde med de øvrige mekanikere, servicerådgivere, vores salgsafdeling, reservedelslageret samt din eftermarkedschef

Partnere