Ledige stillinger

Erhvervskonsulent søges til ERA BILER Hillerød 

Til vores nye Bilhus på "Det Italienske hjørne" i Hillerød søger vi en erhvervskonsulent til salg af nye og brugte varebiler. Vi søger en profil med erfaring indenfor opsøgende salg. Kunne du tænke dig, at arbejde med salg af Iveco, Fiat Professional og Toyota varebiler? Du vil sidde i vores nye Italienske bilhus, hvor der pr. 1. januar 2019 også vil sælges personbiler fra Fiat, Alfa Romeo og Jeep.

Værkførerassistent søges til vores moderne bilhus

Vi søger en dynamisk og udadvendt værkførerassistent/kundemodtager med et positivt energiniveau. Vores bilhus, med tilhørende værksted, er et af Middelfarts førende og vi er stolte af vores 3 mærker; Renault, Mitsubishi og Dacia. Vi arbejder i en hektisk og dynamisk hverdag, hvor vi får noget fra hånden, samtidig med vi har det sjovt.

Dygtig og kompetent kontorassistent til biladministration hos Daugaard Biler A/S

Da vores afholdte regnskabschef gennem 14 år ønsker at gå på pension, søger vi en kompetent kontorassistent i vores bil-administration til snarlig tiltrædelse. Med reference til vores økonomichef søger vi en person der kan varetage den daglige administration for vores 4 bilsalgssteder, med afgiftsberegning, vognfakturering, kunde- og bilregistrering. Som person skal du være en udadvendt holdspiller, der er er i stand til at samarbejde med nogle kompetente og servicemindede kolleger.

Pladesmed søges til spritnyt og moderne pladeværksted i Hillerød

Hos Unicars vil du få en hverdag spækket med de fedeste arbejdsopgaver! Du vil varetage en vigtig rolle i vores stærke værkstedsteam, hvor du i fællesskab med dine kollegaer vil yde dit bedste og levere branchens bedste service. Du vil blive placeret med din egen arbejdsstation på et topmoderne og nyt pladeværksted i Hillerød

Erhvervskonsulent søges til Unicars A/S – Opel i Hillerød

Vi tilbyder vores nye erhvervskonsulent, at indgå i et velfungerende team der har fokus på Opels attraktive varevognsprogram. Du vil få en spændende hverdag i et nyt og moderne miljø, hvor der er fokus på gode relationer. I stillingen vil du opnå en høj grad af personligt ansvar, hvor der vil være udfordringer nok og rigeligt at tage fat på.

Erfaren AUDI mekaniker til Bilernes Hus

Grundet travlhed søger Bilernes Hus en erfaren mekaniker til vores Audi team. Så har du flere års erfaring som mekaniker? Og har du lyst til at arbejde på et af de største og mest moderne værksteder i Danmark? Så skal du måske med på vores dygtige team af mekanikere.

Erfaren dansktalende diagnosetekniker søges til Nissans Tekniske Helpdesk

Vi søger lige nu en dansktalende diagnosetekniker til vores partner Nissan til at arbejde med teknisk support. Som medarbejder i vores team vejleder og coacher du rutinerede teknikere hos autoriserede autoværksteder i hele Norden med fokus på det danske marked. Supporten kan ske via elektronisk kommunikation, mail og telefon og indebærer kontakt med både forhandlere og udviklingsteam hos producenten/generalagenten.

Salgsrådgiver til Volkswagen København
– Årets Volkswagen forhandler 2017

Da en af vores dygtige salgsrådgivere har fået nye udfordringer internt i organisationen, søger vi en ny, dygtig kollega til vores professionelle salgsteam. Hvis du kan svare ja til nedenstående spørgsmål, er det måske dig, vi leder efter. Vi søger en salgsrådgiver, som har minimum 3 års erfaring med salg af nye biler. Det er vigtigt, at du brænder for god service og trives med at kommunikere med mennesker på alle niveauer.

Partnere