Ledige stillinger

Erfaren Automekaniker / Servicetekniker søges til Grome Automobiler ApS - SEAT i Farum

Grome Automobiler ApS mangler en dygtig og erfaren, uddannet mekaniker med erfaring indenfor mindst et af mærkerne SEAT, VW, Audi og Skoda. Du skal kunne klare mange varierede arbejdsopgaver og skal have arbejdet med originale systemer, som vores nye servicetekniker. I 2015 flyttede vi til nyt bilhus og kan derfor tilbyde optimale rammer. Vi har i dag en stærk position som en af de største SEAT forhandlere i og vort mål er at blive den bedste forhandler og servicepartner i Danmark.

Værkfører søges til Rødkjær Biler i Hammel

Vil du være en del af et spændende bilhus i udvikling? Så har vi er rigtigt godt job til dig. Vi mangler en dygtig og kvalitets bevidst værkfører som har lyst til at stå i spidsen for vores mekanikere. Vi tilbyder en arbejdsplads med attraktive arbejdsforhold. Vi er et værksted med 14 liftkapaciteter, nyeste testudstyr, dækcenter, klargøring m.m.

Pladeværkfører søges til Volkswagen, ŠKODA & Audi Servicepartner i Horsens

Vores nye pladeværkfører har stor erfaring med skadescenter og trives både med at uddelegere opgaver på pladeværkstedet og servicere vores kvalitetsbeviste kunder. Vores team på pladeværkstedet består af dygtige pladesmede, hvor vores største fokus er kvaliteten i arbejdet og den gode kundeservice. Hele huset brænder for et professionelt og positivt arbejdsmiljø. I 2021 flytter hele teamet i nyt stort bilhus i Horsens - og der flytter du naturligvis med!

Lærling søges til vores Karrosseriværksted
hos Ford - Bøje & Brøchner a/s Vejle

Vil du have en meget spændende, udviklende, alsidig og stærk håndværksmæssig uddannelse og har du det rette håndelag? Så er du måske vores nye pladelærling. Når skaden er sket, er det pladesmedens job der er afgørende for, om ejeren igen kan køre lige så trygt og sikkert i trafikken, som før reparationen. Det er også fra denne uddannelse man normalt henter forsikringstaksatorer og fordi der er tale om en meget bred uddannelse, er det også muligt senere at gøre karriere i industrien.

Plade-/ Karrosserismed søges til vores afdeling i Vejle

Har du det som os, er kvalitet og kundeservice vigtige nøgleord for dig. Så er du den nye kollega vi søger til vores Ford Skadesværksted. Kunne du se dig selv som Ford specialist og har mod på fremtidens udfordringer så glæder vi os meget til at høre fra dig. Vi tilbyder bl.a. alsidige arbejdsopgaver, dygtige og engagerede kollegaer, personlig og faglig udvikling samt et lønsystem der matcher dine kvalifikationer

International bilforhandler søger Technical Coordinator til Fredericia-afdeling

Har du en auto-teknisk baggrund med et par år som fx værkfører i bagagen og trives du i en koordinerende rolle med en hverdag præget af fart over feltet? ALD carmarket i Fredericia søger en Technical Coordinator, der skal stå for at koordinere, kontrollere og håndtere indkomne biler efter endt leasingperiode samt biler der skal repareres og klargøres til salg. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med vores mekanikere, salgskonsulenter og samarbejdspartnere.

Reservedelsekspedient søges til Bilgo A/S i Køge

Vi søger en erfaren, ansvarsfuld og selvstændig reservedelsekspedient til at indgå i vores lager og indskrivningsteam, som består af en reservedelschef og 2 reservedelsekspedienter samt en værkstedschef, en værkfører og en kundeindskriver der hjælper og rådgiver vores mange kunder. Du vil sammen med dine kolleger være med til at sikre kvalitet, service og effektivitet, så det modsvarer vores kunders høje forventninger samt matcher vores gode brands: Renault, Dacia og Hyundai.

Bilsagkyndig søges til vores afdelinger i Syd- og Vestjylland

Til meget spændende job søger vi dig, som brænder for at arbejde med- og for kunder, og samtidig er i stand til at yde en god service der gør, at kunderne har lyst til at besøge netop ”din” synshal igen. Dig, som vil være med til at arbejde for at vi opretholder vores høje standard i synshallerne, og sikre at vi lever op til kåringen som Danmarks bedste synshal, som vores kunder 5. år i træk har kåret os til. En pris vores medarbejdere er årsag til.

Partnere