Ledige stillinger

Mekaniker søges til Aunsbjerg i Kolding

Vi har super travlt for tiden og mangler derfor dig i vores team hos Aunsbjerg Kolding! Vi søger en engageret kollega, der bliver motiveret af, at der er gang i butikken. En der brænder for at blive en del af vores team i Kolding, hvor der er fuld fokus på det at have en aktiv og sjov arbejdsplads med god trivsel. Vi tilbyder bl.a. en humørfyldt arbejdsplads med en afvekslende arbejdsdag. Primært arbejde med Mazda, Suzuki, Peugeot, Citroen, Opel og andre mærker

Renault i Brøndby søger omgående en top-motiveret mekaniker

Autohuset Glostrup / Brøndby har meget travlt, og søger snarest en erfaren Renault-mekaniker til vores team af topmotiverede medarbejdere. Du er udlært mekaniker, gerne hos Renault, med et højt fagligt niveau og er kvalitetsbevidst. Du trives i et hektisk og dynamisk miljø, hvor der lægges vægt på performance og resultater, men hvor det samtidig er sjovt at gå på arbejde. Vi tilbyder bl.a. gode muligheder for efteruddannelse

Salgskonsulent / Brand Manager søges til Renault / Dacia i Måløv / Ballerup

Vi søger lige nu en dygtig, branchekendt Salgskonsulent / Brand Manager til bilmærkerne Renault og Dacia hos Arne Stubbe Automobiler A/S. Som Brand Manager hos Arne Stubbe Automobiler A/S vil du, udover dit personlige salg af biler, få det generelle mærkeansvar for salg af Renault og Dacia, hvor du vil indgå̊ i et dedikeret Renault/Dacia-salgsteam. Overordnet vil du blive en del af et samlet salgsteam på 5 sælgere inkl. salgschefen for vores afdeling i Måløv.

Leasing konsulent søges til Selected Car Groups eksklusive bilhus i Middelfart

SCL søger en Leasing konsulent med solid erfaring indenfor leasing af premium biler, primært med erfaring omkring flexleasing. Du vil referere til salgschefen, og indgå i teamet af leasingkonsulenter i Middelfart. Du vil stå i frontlinjen i vores bilhus sammen med dedikerede og dygtige kollegaer, med rig mulighed for faglig sparring. Trives du med at arbejde selvstændigt, og vil du være med til udvikle vores eksklusive bilhus i Middelfart? Så har vi det rette job for dig.

Vi har forrygende travlt og søger derfor både en lærling og uddannet mekaniker / tekniker hurtigst muligt

Vi søger både en udlært mekaniker/auto-tekniker OG en elev. Det vigtigste for os er du brænder for reparation af biler og kaster dig over arbejdet med stor interesse og har lyst til at lære nye ting. Dronningemaens Auto er en familiedrevet virksomhed i 3. generation. Vi er ikke et mærkeværksted, men reparerer alle bilmærker. Vi har pt. 6 ansatte. Vi lægger stor vægt på god kundeservice og kvalitet.

Værkfører søges til vores skadesafdeling i Søborg

Vi har travlt i vores nye samlede skadesafdeling i Søborg og søger nu en ekstra værkfører til at støtte op omkring vores 2 øvrige medarbejdere i afdelingen. Her vil du få ansvaret for kontakten til vores kunder og forsikringsselskaber samt at tilrettelægge en effektiv arbejdsdag for vores 7. pladesmede. Du må gerne have erfaring fra et lignende job som værkfører i en skadesafdeling eller som autotaksator, men vi hører også gerne fra dig hvis du har bilbranchekendskab, men ønsker et karrieskift.

Service Tekniker / Diagnose Tekniker / Teknisk Rådgiver søges til Peugeot Viby / Århus

CAL søger dygtig erfaren service-tekniker helst med Peugeot / Citroën erfaring, det er dog ikke en betingelse. Vi tilbyder et spændende og afvekslende job med løbende uddannelse og udvikling samt sparring med og back-up fra kolleger i huset og andre CAL afdelinger. Hos os får du bl.a.: et udfordrende job med afvekslende opgaver samt et planlagt uddannelsesforløb ift. hvad du kan i forvejen

Salgs-elev / Trainee søges til vores nye Suzuki koncept-bilhus hos Autogaarden Ikast

Vi søger lige nu en dedikeret SALGS-ELEV til vores nye Suzuki koncept-bilhus. Autogaarden Ikast er autoriseret Suzuki forhandler og serviceværksted, og derudover har vi også en afdeling med Dinitrol Rustbeskyttelse. Vi har været Suzuki forhandler siden 2008, og Suzuki er kernen i vores virksomhed. Vores store fokus på personlighed, troværdighed og jordnær dialog med kunderne har gennem mange år givet os topscore på kundetilfredshed blandt vores kunder.

Partnere