Ledige stillinger

2 Mekanikere søges til Mittarfik Kulusuk på Grønland

Er du udlært mekaniker og trives med at arbejde selvstændigt og kan arbejde under pres, så er du måske vores nye kollega i Kulusuk. Som person er du fleksibel og omstillingsparat og trives i samarbejdet med kollegaer, såvel som i dit eget selskab. Vi tilbyder fast arbejde i en lille hyggelig International lufthavn, der er placeret 2 km udenfor bygden Kulusuk med 250 indbyggere. Der er forbindelse til både Tasiilaq, Nuuk og Reykjavik med ca. 60 flyvninger om ugen i sommerhalvåret

Lastvogns mekaniker / Entreprenør maskinmekaniker søges til Mittarfeqarfiit Kangerlussuaqs værksted på Grønland

Mittarfeqarfiit Kangerlussuaqs Værksted søger en Lastvogns / Entreprenørmaskine mekaniker der kan indgå i team med værkfører, 4 mekanikere og 1 lærling. Værkstedet er en del af Mittarfeqarfiit / Grønlands lufthavne i Kangerlussuaq. Vi varetager vedligeholdelse og reparationer af eget rullende materiel som primære opgave. Vi tilbyder bl.a. en spændende arbejdsplads i udvikling, der vægter gode vilkår for vores medarbejdere og værdsætter et godt kollegaskab.

Mekaniker søges til Mittarfik Narsarsuaq, Grønland

God service, høj kvalitet og et stærkt engagement kommer i første række på værkstedet og lægger du vægt på dette i dit arbejde, så er den ledige stilling som mekaniker måske noget for dig. Som mekaniker er du med til at holde lufthavnens rullende materiel kørende og i driftsklar stand. Det indebærer at arbejde uden for normal vil være nødvendigt engang imellem, hvilket især er aktuelt i snerydningssæsonen. Værkstedet løser også opgaver for private kunder.

Danmarks bedste Mekaniker / Tekniker søges
til Volkswagen & Skoda Frederikssund

Volkswagen & Skoda Frederikssund søger DK's bedste mekaniker / tekniker. Vi har meget travlt. Du kommer til at indgå i et team med super dygtige kollegaer – som på nuværende tidspunkt tæller omkring 20 medarbejdere, hvoraf ca. 14 er ansatte på værkstedet. Vi er en virksomhed, som har et ønske og en ambition om at være førende inden for medarbejder- og kundetilfredshed.

Dygtig pladesmed / karrosseritekniker søges
til Volkswagen & Skoda Frederikssund

Til Volkswagen & Skoda i Frederikssund, søges snarest muligt en dygtig pladesmed. Vi er i rivende udvikling og har travlt, derfor søger vi nu en dygtig pladesmed / karrosseritekniker, som vil indgå i vores stærke team af dygtige medarbejdere. Vi tilbyder et fagligt udfordrende job og selvstændigt job samt løbende relevant uddannelse. En ledelse som giver konstruktiv feedback samt attraktiv lønpakke, som bl.a. består af pension, bonus og sundhedsforsikring.

Servicerådgiver Trainee søges til Kronborg Auto A/S 
- Volkswagen og Skoda i Helsingør

Kronborg Auto A/S søger en fremtidig Servicerådgiver til vores bilhus, hvor vi servicerer Volkswagen og Skoda. Du kommer til at indgå i et team af servicerådgivere. Vi tilbyder bl.a. oplæring i serviceprocesser, kundetilfredshed og kvalitetsnormer, Certificering i Volkswagens internationale servicerådgiver-uddannelse, som varer 2 år samt opfølgende uddannelser, kurser, personlig udvikling og sparring.

Reservedelstrainee søges til Kronborg Auto A/S
- Volkswagen og Skoda i Helsingør

Kronborg Auto A/S søger en Reservedelstrainee, så hvis der er vrooom i dig – så er det dig, vi søger. Vi søger derfor en person, som kan se sig selv som ekspert inden for alle typer reservedele og tilbehør til Volkswagen og Skoda. Vi tilbyder bl.a. en god og spændende uddannelse som Certificeret Volkswagen Reservedelsrådgiver med opfølgende uddannelse, kurser, personlig udvikling og sparring m.v.

Parts Advisor søges til Tesla Aarhus

Tesla is looking for a Parts Advisor to work on one of the most progressive vehicle brands in the world. This position requires a significant amount of liaison with supplier centers, so the ideal candidate will not only possess great communication skills, but also the ability to provide a basic level of technical support service. This position is located at our local Service Center.

Partnere