Ledige stillinger

Debitorbogholder søges til P. Christensen, Odense

Netop nu søger vi en debitorbogholder til at tage del i selskabets daglige arbejde omkring bogføring, kreditvurdering og rykkerprocedure. Den ideelle kandidat har erfaring med debitorbogholderi i en større organisation og er herigennem vant til, selvstændigt at håndtere og varetage opgaver med debitorstyring. Vi tilbyder bl.a. en spændende fuldtidsstilling, i en virksomhed der er i vækst, hvor arbejdsmiljøet er præget af engagement, selvstændighed samt en uformel omgangstone.

Værkstedschef søges til Ford i Hørsholm - Bjarne NIelsen A/S

Til vores Ford-bilhus i Hørsholm søger vi en ambitiøs værkstedschef, som har fokus på kunder, kvalitet og effektivitet. Det bliver din primære opgave at levere professionel og kompetent rådgivning til vores kunder. Samtidig sørger du for at motivere, coache og udvikle vores mekanikere så vi i fællesskab kan levere kundeservice i særklasse. Som en del af jobbet vil du også have det ledelsesmæssige ansvar for reservedelslageret og tilhørende personale.

Lager-/reservedelsekspedient til Bjarne Nielsen A/S
- Ford, Renault, Dacia og Volvo i Herning

Til vores store og topmoderne bilhus i Herning søger vi en dygtig reservedelsekspedient, der sammen med lagerteamet kan varetage de daglige lageropgaver. Huset rummer bilmærkerne Ford-, Renault-, Dacia- og Volvo-bilhus samt et stort udvalg i brugte biler. Du vil blive en af vores specialister på Renault,/Dacia, Ford eller Volvo så har du erfaring hermed, vil det være en fordel, men ikke et krav. Du får medansvar for den daglige drift i reservedelsafdelingen

Salgselev søges til Formula Automobile A/S i Kgs. Lyngby
- En elevplads i Pole Position

Brænder du for italiensk fuldblod, og evner du til hver en tid at aflevere dine opgaver perfekt og til tiden, så er det måske dig, der skal være den nye salgselev hos Formula Automobile A/S. I vores travle salgsafdeling, hvor vi arbejder med verdens mest eksklusive bilmærker, import/eksport og flere forskellige finansieringsformer, er vores salgselev en vigtigt brik. Det vil være dig, vores nye salgselev, som får ”tingene til at ske”.

Værkførerassistent søges til SEAT Søborg

Vi har netop nu brug for en dygtig værkfører-assistent til vores Autoriserede SEAT Værksted, som også omfatter reparation og service af andre mærker, herunder især Hyundai, da vi har tidligere har forhandlet Hyundai i 20 år. Her vil du i samarbejde med de øvrige i indskrivningen have ansvaret med at fordele og strukturere opgaverne på vores værksted i samarbejde med vores værkfører. Du får en udfordrende og meget varieret hverdag.

Engageret og kvalitetsbevidst salgskonsulent søges til Bjarne Pape A/S - Honda & Hyundai

Vi har rigtig travlt i salgsafdelingen og søger derfor en dygtig og selvstændig salgskonsulent. Du er en rigtig ”købmand” som synes at salg er spændende, og du kan identificere og skabe den rigtige løsning, der matcher kundens behov. Vi tilbyder bl.a. et bredt modelprogram inden for både salg og privatleasing samt at komme til at arbejde hos en af Danmarks største Honda- og Hyundai forhandlere, hvor vi har en god dialog med begge importører.

Vi har travlt i øjeblikket - derfor søger vi en mekaniker til vores værksted tæt ved Aalborg

Som mekaniker hos Dit Autocenter Storvorde bliver du den del af et dygtigt team, som lægger stor vægt på kundetilfredshed og høj kvalitet på det udførte arbejde. Vi er en virksomhed som værdsætter og fokuserer på den gode kundeoplevelse. Vi er 20 ansatte, hvor vi arbejder indenfor mange af autobranchens felter. Vi tilbyder bl.a. gode muligheder for efteruddannelser og kurser i en spændende virksomhed i vækst.

Servicerådgiver søges til Semler Retail København

Trives du i en udadvendt og koordinerende rolle, hvor du fungerer som en forbindelse mellem kunden og vores værksted? Så er du måske vores nye servicerådgiver, der er klar til at arbejde med det fælles mål for øje - at sikre høj kundetilfredshed og kvalitet. I denne position rådgiver du dine kunder om alle servicemuligheder, afdækker kundens behov og bruger dette, som et grundlag for at oprette værkstedsordrer.

Partnere