Ledige stillinger

Aunsbjerg Aarhus søger erfaren Bilkøbmand

Er du den rette mand, og kan du gøre en forskel for Aunsbjerg og vores kunder! Måske tid til forandring? Er du kørt lidt fast i rutinerne, eller føler du måske at du spilder dit salgs / indkøbs-talent på at ekspedere i stramme importør styrede bilkoncepter – så er et job hos Aunsbjerg Aarhus garanteret noget for dig.

Pavabehandler søges til Aalborg Pavacenter

Da vores Pavamand har søgt nye udfordringer, søger vi hurtigst muligt en ny og engageret medarbejder til at Pavabehandle vores biler. Vores Pavaafdeling består af 2 mand, hvor der er en der skiller bilerne ad og samler dem igen, den anden sprøjter alle bilerne. Stillingen vi søger er til sprøjtekabinen.

Lager / reservedels-ekspedient søges til RAF Motors Horsens

Du tilbydes en god arbejdsplads, hvor du møder en masse spændende mennesker og hvor godt arbejdsklima og gode arbejdsforhold sættes højt. Vi forventer at du er kundevenlig, ansvarlig, positiv, pligtopfyldende, har ordenssans, er serviceminded og kan bevare overblikket i pressede situationer.

Salgsrådgiver søges til Audi Aarhus

Vil du være en del af vores professionelle salgsteam og sælge biler af absolut højeste kvalitet? Med afsæt i Audi’s brede vifte af modeller, søger vi en salgsrådgiver, der kan betjene en lang række kundesegmenter og salgskanaler. Du har erfaring fra bilbranchen, og du har lyst til at blive en del af en struktureret og moderne virksomhed.

Volkswagen Valby A/S søger plade- og karrosserismede

Vi er forsat i rivende udvikling og søger derfor 2 dygtige pladesmede. Vores kommende medarbejdere vil blive del af Car Holding Gruppen, der består af Autohuset Glostrup, Autohuset Glostrup-Valby, Autohuset Ringsted, Volkswagen Frederikssund samt Kronborg Auto i Helsingør.

Servicerådgiver til Volkswagen Risskov

Har du lyst til at blive en del af et struktureret og moderne værksted? Har du øje for detaljen og brænder for at levere en god kundeservice? Har du en mekanisk baggrund eller erfaring som servicerådgiver er det en fordel, men ikke et must. Som vores nye servicerådgiver hjælper du vores kunder, når deres bil skal til service eller repareres, eller hvis de har spørgsmål. Det gør du i et erfarent og socialt team med seks andre servicerådgivere og trainees.

Pladesmed søges til Peugeot Rødovre

Bo Kjeldsmark Automobiler A/S Peugeot Rødovre er i forsat udvikling, og søger derfor en Pladesmed. Vores nye kollega skal kunne lide, at have travlt og kunne håndtere og præcisere høj arbejdsmoral. Derfor er det vigtigt, at vores nye kollega tænker og arbejder effektiv og selvstændigt. Vi er en af Danmarks største Peugeot forhandlere, og sætter kvalitet i alt vi gør.

Helsingør Bilhus søger Salgskonsulent til Nissan Helsingør

Er du en topmotiveret salgsprofil? Søger du nye, spændende udfordringer? Og er du klar til, at tage ansvar for dit eget forretningsområde? Til den helt rigtige kandidat kan vi tilbyde et ansvarsfuldt job med en spændende og udviklende hverdag i et ungt og dynamisk team af medarbejdere. Du får en attraktiv, resultatorienteret aflønning med tilhørende pensionsordning, sundhedsforsikring og fri bil.