Ledige stillinger

Premium Bilrådgiver til CARS i Aarhus

Vil du være en del af et ambitiøst bilhus med fantastiske kollegaer, hvor vi sammen arbejder målrettet med at udvikle kundernes foretrukne brugtbilshus? Hos CARS – som er en del af Via Biler Gruppen – søger vi en Bilrådgiver til afdelingen for premiumbiler. Vi søger derfor en erfaren bilrådgiver, som mestrer rådgivning og salg inden for finansielle og operationelle flexleasing-former som f.eks. split- og sæsonleasing m.fl.

Pladesmed søges til Via Biler, Valby

Vi leder efter en dygtig og kompetent pladesmed med gå-på-mod og hænderne skruet rigtigt på til vores Renault & Dacia-afdeling i Valby. Du vil blive en del af et engageret og hårdtarbejdende hold, der sætter kundetilfredshed og det gode arbejdsmiljø højt på dagsordenen. Dine arbejdsopgaver vil dække hele spektret på et pladeværksted.

Europcar søger Biløkonom til Flådeafdelingen

Er du vild med både tal og biler, kan du skrue en pris og en vurdering sammen, med engagement og troværdighed og derved bidrage til, at vi fortsat leverer relevante løsninger til vores kunder? Til vores flådeafdeling, søger vi snarest muligt et vurderingstalent, der vil være en del af vores fagligt dygtige team på 6 medarbejdere. Vi er ansvarlige for at indkøbe, sælge og afgiftsbehandle alle vores udlejningskøretøjer og har base i Fredensgade i Aarhus, hvor Lars Østergaard er Flådechef.

Jørgen Olsen A/S, Viborg søger kundemodtager til værkstedet

Der er tale om en udvidelse af staben og en absolut blivende stilling, idet vores kundeunderlag er stadigt stigende på grund af et stort bilsalg. Vi forestiller os en person med et vist kendskab til hvordan et moderne bilhus fungerer, og vi lægger vægt på gode kommunikative evner og udadvendthed i forhold til kundekontakten.

Pladesmed søges til Hans Frederiksen A/S Kalundborg

Hos Hans Frederiksen A/S er nøgleordene Kvalitet & Tillid, samt dygtige og motiverede medarbejdere. Vi søger derfor en pladesmed med ”den rette indstilling”, så selvom du er nyudlært eller ”det grå guld”, vil vi stadig meget gerne høre fra dig!

Værkstedschef til Poul Rasmussen Bilcenter A/S

For at styrke den fortsatte udvikling af virksomheden søger Poul Rasmussen Bilcenter A/S en værkstedschef med lyst, vilje og evne til at stå i spidsen for vores serviceværksted i en travl hverdag. Vores nye kollega har en autoteknisk baggrund - gerne med solidt kendskab til Citroën eller Peugeot. Ledelseserfaring fra tidligere ansættelse er et ”must”, da du målstyret skal lede og udvikle værkstedet og samarbejde med afdelingerne i resten af huset.

Mekaniker søges til Nellemann Valby

Dine primære arbejdsopgaver bliver bl.a. service og vedligeholdelse af Kia personbiler - Avanceret fejlsøgning og reparation af Kia personbiler - Sikre en effektiv arbejdsgang på udførte opgaver samt sommer/Vinterhjuls skift

Skadeschef søges til Nellemann Roskilde

Hos Nellemann Roskilde har vi travlt på pladeværkstedet og en klar værkstedsstrategi på skadearbejde. Derfor søger vi nu en dygtig og serviceminded skadescenterchef, der har lysten og evnen til at betjene de mange kunder i vores skadescenter. I tæt samarbejde med det eksisterende pladeteam, vil du skulle udvikle den fremtidige forretning med de brands som vi repræsenterer i form af Volvo, KIA, Ford, Fiat og Fiat Professional.