Ledige stillinger

Salgsrådgivere søges til SKODA Amager

SKODA Amager søger snarest to ambitiøse og engagerede salgsrådgivere. Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.: Salg af nye SKODA samt handel med brugte biler i relation hertil og formidling af finansiering og forsikring for disse

Bilsælger søges til Ford og Mazda i Hjørring

Vi søger for snarlig tiltrædelser en dygtig sælger til vores Ford og Mazda bilhus i Hjørring. En af vores dygtige medarbejdere har valgt at søge nye udfordringer udenfor koncernen, og vi søger derfor en ny kollega til vores salgsteam. Vi forventer at du har erfaring med køb, salg og finansiering af nye og brugte biler - og kan dokumentere flotte resultater.

Salgsrådgiver søges til Volkswagen Amager

Vi søger snarest en dygtig salgsrådgiver til vores Volkswagen Personbiler salgsteam. Vil du være en del af vores professionelle salgsteam og sælge biler af absolut højeste kvalitet? Har du erfaring fra et lignende job, og lyst til at komme videre i en af bilbranchens største irksomheder? Kan du se dig selv i en fremtid som ambassadør for et af de mest innovative bilmærker i verden?

Erfaren varevognsmekaniker søges til Hillerød-afdelingen

Vi sælger rigtig mange varebiler fra Toyota, Fiat og Iveco. Derfor har vi brug for flere kollegaer i Hillerød. Det er primært på Iveco Daily og Fiat, hvor vi kunne bruge flere erfarne folk. Har du erfaring med disse mærker eller en stor lyst til at lære, så bliv vores nye varevognsmekaniker. På værkstedet i Hillerød får du 20 gode kollegaer, som står klar til at tage imod dig.

Volkswagen og Skoda Ringsted søger dygtig Teknisk Rådgiver / Mekaniker

Vi søger en dygtig og engageret Teknisk rådgiver / mekaniker til vores værksted - kendskab til Volkswagen produkter er en klar fordel. Hos Volkswagen og Skoda i Ringsted er nøgleordene Kvalitet og Troværdighed. Vi er en gruppe motiverede medarbejdere, som søger en ny kollega med ”den rette indstilling”. Du bliver en del af et stærkt og topprofessionelt team, som udfører alle typer af mekaniske reparationer / opgaver.

Erhvervskonsulent søges til Renault, Hillerød

Du skal have erfaring med salg af biler, og kende til grundprincipperne for varebilssalg. Området omkring Hillerød rummer mange virksomheder, og dermed et stort potentiale, som vi nu skal have opdyrket. Du skal være klar til at tage styringen, sætte dig bag rattet og drage ud for at opsøge potentielle emner og skabe salget.

Vi søger landets bedste Reservedels-trainee

Både Volkswagen Valby og Volkswagen Glostrup søger en ny Reservedels-trainee, så hvis du er en af de absolut bedste og har stort drive – kunne det være dig, vi søger. Vi søger derfor en person, som kan se sig selv i en fremtid som ekspert inden for alle typer reservedele og tilbehør inden for Volkswagen, Fiat og Mitsubishi i Valby og Volkswagen, Audi og Renault i Glostrup.

Chef for reservedelsafdeling i Valby | Via Biler

Via Biler søger en serviceminded og proaktiv chef for vores reservedelsafdeling til vores Toyota og Ford bilhus i Valby. Som reservedelschef bliver du spillende træner for et stærkt hold – et hold, som sætter en ære i at give vores kunder den bedst tænkelig service. Dine arbejdsopgaver spænder lige fra betjening og servicering af vores kunder – både personligt og telefonisk - til indkøb af reservedele, lagerstyrering samt personaleansvarlig for to reservedels-ekspedienter.