Ledige stillinger

Mekaniker lærling søges til Jens P. Buch Biler Vejle

Hos Jens P. Buch Biler A/S søger vi en ny mekaniker lærling, der brænder for faget. Vi tilbyder et spændende job i en butik, der er i rivende udvikling. Du vil blive en del at et ungt team, hvor samarbejde er et must.

Uggerhøj Aarhus søger ERHVERVSKONSULENT

Vil du være en del af ”drømmeholdet” i Aarhus? Uggerhøj Aarhus søger en top motiveret og erfaren erhvervskonsulent til salg af Citroën erhvervsbiler. Vi tilbyder et attraktivt job i en dynamisk virksomhed, hvor vi altid er parate til at gå en ekstra mil for kunden og hvor du vil komme til at arbejde med Citroëns erhvervsprogram, som råder over et bredt og særdeles konkurrencedygtigt modelprogram.

Værkfører søges til Bilgo i Køge A/S

Bilgo i Køge A/S søger en ansvarsfuld og serviceminded værkfører til vores eftermarkedsafdeling. Du vil til dagligt referere til værkstedschefen. Du vil indgå i et team af dygtige værkførere, reservedelsmedarbejdere og mekanikere, og dermed være med til at sikre kvalitet, service og effektivitet, så det modsvarer vores kunders høje forventninger samt matcher vores gode brands: Renault, Dacia og Hyundai.

Værkfører assistent / indskriver til Jens P. Buch Biler Vejle

Hos Jens P. Buch Biler A/S søger en dygtig værkfører assistent / indskriver, der er uddannet inden for branchen og gerne kendskab til Hyundai. Vi tilbyder et spændende job i en butik, der er i rivende udvikling. Du vil assistere værkføreren i de daglige opgaver. Du vil blive en del at et ungt team, hvor samarbejde er et must.

Ambitiøs og dygtig salgschef til Aunsbjerg Aarhus A/S

Aunsbjerg koncernen har rødder helt tilbage til 1926 og er i dag blandt de større bilforhandlere i Danmark. Koncernen er en progressiv og nytænkende aktør i bilbranchen, kendt for engagerede medarbejdere der sætter kunder, kvalitet og service i forreste række. Med reference til forretningschefen får du det samlede salgsansvar for Aunsbjerg Aarhus A/S. Hovedopgaven er at sikre, at salgsafdelingen er et motiveret og effektivt team, som fokuserer på at skabe værdi og kvalitet for kunderne.

Tekniker til Ford, Aarhus Vest - Via Biler A/S

Vi søger lige nu en dygtig og pligtopfyldende tekniker/mekaniker til vores bilhus i Aarhus Vest. Som Tekniker i Via Biler får du mulighed for at arbejde i et af branchens førende bilhuse og ikke mindst arbejde sammen med verdens bedste kollegaer. Er du en holdspiller, som sætter en ære i at give kunderne den bedste oplevelse hver gang - så er det jobbet for dig!

Pladesmed til Ford, Aarhus Vest - Via Biler A/S

Vi leder efter en dygtig og kompetent pladesmed med gå-på-mod og hænderne skruet rigtigt på til vores bilhus i Aarhus Vest. Du vil blive en del af et engageret og hårdtarbejdende hold, der sætter kundetilfredshed og det gode arbejdsmiljø højt på dagsordenen. Dine arbejdsopgaver vil dække hele spektret på et pladeværksted.

Dygtig mekaniker søges til Citroën-værksted på Østerbro

Vi søger en passioneret mekaniker til vores autoriserede Citroën værksted på Østerbro. Du skal være dygtig til fejlsøgning, diagnose og reparation af person- og varebiler. Det er en fordel at du er uddannet eller har erfaring indenfor Citroën eller Peugeot. Du skal kunne håndtere tekniske problemstillinger på moderne biler. Du arbejder effektivt og håndterer IT på relativt højt niveau.