Ledige stillinger

Mekaniker til Volkswagen og Skoda Service Viby - Carepoint A/S

Vi er et bilhus i rivende udvikling og søger derfor lige nu en dygtig mekaniker. Du bliver en del af et stærkt team, som hjælper vores kunder med alle typer af mekaniske reparationer. Som person er du en holdspiller, troværdig og pligtopfyldende. Du er serviceminded og formår, at præsentere dig både i tale og skrift. Vi lægger stor vægt på medarbejdertrivsel og udvikling med fokus på respekt, kvalitet, engagement for hinanden og det arbejde, vi leverer.

Eftermarkedselev søges til Via Biler Skanderborg

Via Biler i Skanderborg søger en udadvendt handelselev, som har lyst til og er frisk på et væld af spændende arbejdsopgaver i vores eftermarkedsafdeling. Uddannelsen som handelsassistent, med auto som speciale, tager to år og spænder vidt. Du vil i løbet af perioden få et indgående kendskab til bilbranchen – lige fra indkøb og salg af reservedele, daglig kontakt med såvel interne som eksterne kunder, lageroptimering, plukning af ordrer og kundeindskrivninger til fakturering, tilbud

Reservedelselev søges til Via Biler - Toyota Aarhus N

Vi søger en dynamisk og udadvendt elev til vores reservedelsafdeling hos Via Biler Toyota Aarhus Nord, som besidder gode kompetencer inden for salg, kundeservice og personlig betjening. Du vil som en del af vores eftermarkedsteam komme til at beskæftige dig med salg og indkøb af reservedele og tilbehør til primært Toyota. Du vil i gennem uddannelsen opnå kompetencer inden for indkøb, lagerstyring, engros og detailsalg.

Til Ford Brøndby søger vi en ny mekaniker | Via Biler

Vi søger en pligtopfyldende og dygtig mekaniker til vores Ford-bilhus i Brøndby. For stillingen gælder det, at du får mulighed for at arbejde i et af branchens førende bilhuse og ikke mindst arbejde sammen med verdens bedste kollegaer, så er du en holdspiller, som sætter en ære i at give kunderne den bedste oplevelse hver gang - er det jobbet for dig!

Passioneret mekaniker søges til Teknologisk VidenCenter i Viborg

Kan du give din passion for biler videre til den næste generation af dygtige mekanikere? Og har du lyst til at være den del af et team med 20 kolleger, der lige som dig brænder for biler og moderne teknologi? Så er du måske vores nye kollega på Teknologisk VidenCenter. Du kommer primært til at undervise på hovedforløbet på personvognmekanikeruddannelsen, men du skal være indstillet på at arbejde på tværs af afdelingen og indgå i undervisningen på alle uddannelsesniveauer.

Er Faglig stolthed, Veludført kvalitetsarbejde, Professionel service og Reservedele af høj kvalitet noget du lægger vægt på? Så er her en god jobmulighed til dig!

Vi har travlt! Til vores værksted i Aarhus søger vi en erfaren automekaniker / tekniker. Det er et job med meget kundekontakt, og med et hav af udviklingsmuligheder. Du skal være en erfaren automekaniker / tekniker og samtidig have flair for og lyst til kundebetjening. I det daglige arbejde bliver du en del af et team med 1 værkstedschef, 3 mekanikersvende og 1 lærling.

Engageret og kvalitetsbevidst salgskonsulent søges til vores salgsafdeling

Bjarne Pape Biler A/S er blandt Danmarks største Honda- og Hyundai forhandlere. Vi har travlt, og vi søger derfor en dygtig og selvstændig bilsælger til salgsafdelingen. Hos Bjarne Pape er vi indstillet på at give dig en god arbejdsplads, med god tone og ordnede forhold samt en spændende hverdag med stor indflydelse på beslutninger og tiltag.

S.E.J. Biler søger Autotekniker

Trives du et sted, hvor du kan blive udfordret på din tekniske kunnen, har du erfaring fra lignende job og er du opdateret i brug af nyeste diagnosetestere, så er vores tilbud måske noget for dig. Vi er en familieejet virksomhed, der består af en salgsafdeling, der sælger nyere brugte biler samt et autoværksted med tilhørende klargøringsafdeling. Vi er medlem af AutoMester, Danmarks største kæde af frie værksteder.