Skadescenter

Pladesmed til pladeværksted hos Semler Mobility Amager

Har du lyst til at arbejde på et moderne værksted/skadecenter, hvor vi lever af kvalitetsarbejde og altid yder topklasse service? Så er du måske vores næste pladesmed, der er klar til at arbejde med det fælles mål for øje - at sikre høj kundetilfredshed og kvalitet. Det er ikke vigtigt om du er nyuddannet eller om du har erfaring, men du går op i at levere den højeste kvalitet hver gang og kan lide en varieret hverdag med stor fokus på opretning.

Karrosseriteknikere søges til Ejner Hessel A/S på Sjælland
- hhv. Albertslund, Ringsted, Slagelse og Valby

Vi søger 4 alsidige og dygtige karrosseriteknikere til 4 af vores afdelinger på Sjælland. Vi har travlt på pladeværkstederne, og derfor har vi brug for ekstra hænder, der kan være med til at holde hjulene i gang. I Albertslund-afdelingen mangler vi en, der kan varetage skader på varevogne, mens vi i de andre afdelinger søger karrosseriteknikere til skader på vores personbiler. Måske du lige nu går i en lignende stilling og har mod på en ny, spændende udfordring.

Pladesmed søges til Semler Mobility Holbæk

Har du lyst til at arbejde på et moderne skadecenter, hvor vi lever af kvalitetsarbejde og god service? Så bliv en del af vores pladeværksted. Vi er et professionelt team, som spiller hinanden gode og altid arbejder ud fra producentens reparationsvejledninger. Du vil få stor indflydelse på din arbejdsdag, hvor dine opgaver blandt andet omfatter taksering og booking af egne skader, reparation af skader samt kalibrering af undervogn og assistentsystem m.m.

Pladesmed søges til Via Biler - Toyota Amager

Til vores Toyota butik på Amager søger vi lige nu en dygtig pladesmed. Som medarbejder hos Via Biler bliver du en del af et engageret hold, der sætter kundetilfredshed og et godt arbejdsmiljø højt på dagsordenen. Vi leder efter en pladesmed der er uddannet pladesmed / karrosseritekniker, er engageret og selvkørende samt serviceminded og har lysten til hele tiden at dygtiggøre sig

Pladesmed søges til Andersen Biler Frederikssund

Er du uddannet pladesmed og klar på at levere gode kundeoplevelser? Og har du lyst til at være en del af et fællesskab, hvor vi har det sjovt, og hvor der er fokus på det nære og på relationer? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig – du kunne nemlig nemt være vores nye kollega! Hos Andersen Biler - Frederikssund er vi autoriseret forhandler af Ford & Nissan, og på vores pladeværksted bliver du en del af et dedikeret mindre team, som dagligt brænder for at give vores kunder de bedste oplevelser

Pladesmed søges til Andersen Biler Ballerup

Vi søger en pladesmed som har lyst til at være med til at sikre og udbygge den gode kunderelation. Du har fokus på høj kvalitet i dit arbejde, er vedholdende, empatisk og har et godt humør. Er du uddannet Pladesmed / Karrosseri-tekniker og klar på at levere gode kundeoplevelser? Og har du lyst til at være en del af et fællesskab, hvor vi har det sjovt, og hvor der er fokus på det nære og på relationer? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig – du kunne nemlig nemt være vores nye kollega!

Pladesmed søges til vores Skadescenter i Greve

Vi søger efter pladesmed med evner inden for pladearbejde, med tiltrædelse hurtigst muligt. Vi hører gerne fra dig, uanset dine forudsætninger for at søge jobbet! Som pladesmed hos Hampen A/S vil du indgå i et team, hvor vi arbejder tæt sammen og løfter i flok. Vi har in-house Malerværksted, hvor faglighed er i højsædet fra alle fronter! - Du bliver en del af et team i Greve på 20 dygtige kollegaer. Du får et udfordrende job med stort ansvar for egne opgaver.

ERA BILER søger uddannet pladesmed, der brænder for detaljen!

Vi har nok at se til på vores værksteder. I øjeblikket mangler vi en pladesmed til vores afdeling i Helsinge, der sætter en ære i godt håndværk. Vi er autoriseret forhandler og værksted for Toyota og Iveco, og vi arbejder med de nyeste teknologier. Vi udfører også skadesarbejde på de fleste bilmærker. Vi har stort fokus på træning og læring, samt at inddrage alle vores medarbejdere til at omfavne fremtidens forandringer.

Partnere