Skadecenter

Er du en god og stabil Pladesmed?
– Så er det dig vi mangler hos Vangskov Biler, Glostrup

Til vores Glostrup afdeling, søger vi en af branchens bedste pladesmede, som sætter en ære i kundeservice, tillid og loyalitet samtidig med, at du er yderst resultatorienterede og målrettet. Vi tilbyder bl.a.: en flot og velrenommeret bilforretning med stort service- og pladeværksted, en unik arbejdsplads, hvor alt er af nyere dato og i orden, herunder lifte, værktøj, borde / skabe m.v. samt stor personlig indflydelse, da vi sammen skal skabe de gode resultater.

Pladesmed søges til Semler Retail Holbæk

Vi søger en dedikeret pladesmed, som skal indgå i vores team af dygtige medarbejder med opstart hurtigst muligt. Bliv en del af vores topmoderne pladeværksted. Vi er et professionelt team, som servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet. Derfor er din ekspertise og vores faciliteter selvfølgelig i samme klasse. Vi har god gulvplads på værkstedet, du får egen lift og værktøj, og vi følger altid fabrikkens reparationsvejledninger.

Pladesmed søges til ERA BILER Helsinge

Vi har nok at se til på vores pladeværksteder. I øjeblikket står vi og mangler en kollega til vores afdeling i Helsinge, der sætter en ære i godt håndværk. Du vil blive kollega med omkring 30 dygtige lokale Superhelte. Er du uddannet pladesmed og brænder for at få biler til at se knivskarpe ud, så hører vi gerne fra dig. Hvis du samtidig er enig i, at tilfredse gæster og gode kollegaer, er den eneste vej til succes, så er du det "helt rette" match for os.

    Partnere