Serviceværksted

Mekaniker søges til Bojsen Biler Hobro

Vi har travlt på vores værksteder, og søger derfor, til vores værksted i Hobro, en mekaniker. Stillingen er med opstart snarest muligt og du kommer til at indgå i et team, hvor vi har stor fokus på service, kvalitet og høj kundetilfredshed. Vil tilbyder bl.a. en spændende og udfordrende arbejdsdag, at arbejde i en virksomhed med stor fokus på tilfredse kunder, et godt arbejdsmiljø med gode kolleger samt løbende intern og ekstern uddannelse.

Varebilsmekaniker søges til Mercedes-Benz varebiler i Kolding

Der er travlt på varebilsværkstedet - og vi har mange spændende opgaver forude! Derfor søger vi en ekstra kollega til teamet i Kolding. Vi tilbyder bl.a. et spændende job i en anerkendt og udviklingsorienteret virksomhed, gode muligheder for personlig og faglig udvikling, gode arbejdsforhold og kollegaer samt markedets bedste biler mellem hænderne

Er du vores nye Mekaniker / Tekniker - MATCHBILER Aarhus Syd

Hos Matchbiler er der gang i den på eftermarkedet, og vi har en stor tilstrømning af kunder. Derfor søger vi nu en mekaniker til at indgå i vores team bestående af 10 dygtige kolleger på mekanisk værksted. Så sætter du en ære i at arbejde med biler og levere et perfekt stykke arbejde hver gang, er det dig vi søger. Du vil primært komme til at servicere samt reparere vores kunders biler, som for det meste tæller Hyundai og Mazda, men vi har også andre mærker vi laver service på.

Dygtig mekaniker søges til A&M's værksted i Ballerup

Hos Andersen & Martini søger vi lige nu en mekaniker til vores team i Ballerup. Her er vi autoriseret i Opel, Kia og Peugeot og har en øget tilgang til vores værksted. På den baggrund søger vi en ny kollega, som vil være med på holdet. Du får bl.a. dedikerede og kompetente kollegaer med stærke kompetencer, personlig og faglig udvikling i en alsidig hverdag samt løbende uddannelse jf. fabrikkens uddannelsesprogram

Caripo Biler A/S søger Værkfører / Servicerådgiver 

Er du en resultatorienteret teamplayer og ønsker du at være med på en spændende rejse, hvor du vil få et stort ansvar i et af Horsens flotteste og største bilhuse, så søger Caripo Biler A/S lige nu en værkfører til vores eftermarkedsteam. Vi er Autoriserede Hyundai Forhandler og desuden autoriseret service partner for mærkerne Nissan, Honda og BMW. Du vil derfor indgå i et eftermarkedsteam, som dagligt håndterer mange forskellige typer kunder og opgaver.

Automekaniker søges til Semler Retail København

Vi søger snarest en dygtig mekaniker / tekniker til vores værksted, som vægter kvalitet og kundetilfredshed højt. Som del af vores team tilbyder vi dig et job med grundig oplæring og relevante efteruddannelser, så du kan yde den bedste service. Hos os får du naturligvis egen arbejdsstation samt værktøj - et alsidigt job med en stor mængde frihed under ansvar. Har du lyst til at blive en del af et moderne værksted, så læs mere her...

Personbilsmekaniker søges til Mercedes-Benz i Holbæk

Vi søger en erfaren og dygtig mekaniker til vores afdeling i Holbæk, der er autoriseret forhandler og værksted for Mercedes-Benz. Vi har rygende travlt på værkstedet, og vi har derfor brug for nogle ekstra hænder hurtigst muligt. Vi kan tilbyde et varierende og udfordrende job med servicering og reparation af Mercedes-Benz personbiler hos en af Danmarks største bilforhandlere, hvor både rammerne og ambitionerne er i orden.

Mekaniker søges til ŠKODA Ballerup

Vi har forrygende travlt og søger derfor en mekaniker, der sætter en ære i at gøre mere end forventet, er effektiv og kvalitetsbevidst. Vi forestiller os, at du som person har et stort servicegen og aldrig går på kompromis med kvaliteten. Du kan bidrage med godt humør og gåpåmod og har en positiv attitude, som smitter af. Hvis du kommer med erfaring fra andre mærker, så sørger vi for at få opgraderet dine kompetencer og certificeringer.

Partnere