Serviceværksted

Kunderådgiver søges til Toyota Roskilde
- Arne Stubbe Automobiler A/S

Til vores afdeling i Roskilde søger vi i vores Toyota-afdeling på mekanisk værksted en branchekendt kunderådgiver som skal indgå i teamet af passionerede Toyota medarbejdere. Du har lyst til at give kunderne en professionel behandling og en god oplevelse. Du har erfaring fra en indskrivning med alle administrative rutiner i forbindelse med driften af et mekanisk værksted, herunder fakturering, indskrivning, reklamationsbehandling, kundeopfølgning m.v.

Tekniker søges til Volkswagen Ishøj
- Sydkystens Bil Center A/S

Vi søger en dygtig Tekniker, der vil arbejde med nogle af branchens bedste mærker og de nyeste teknologier, og som vil være del af vores arbejdsplads, hvor målsætningen er at have glade og tilfredse kunder. Hos Sydkystens Bil Center - Volkswagen Ishøj - servicerer og reparerer vi Volkswagen og ŠKODA. Vores mål er at have landets mest tilfredse kunder, og forudsætningen for begejstrede kunder er, at vi har glade medarbejdere, der er stolte over deres arbejde.

Vil du være vores nye mekaniker kollega
hos Kraft Biler i Fredericia ?

Vi har forrygende travlt, og søger en dygtig og ansvarsbevidst mekaniker, til at udføre service og reparation af alle bilmærker. Vi tilbyder bl.a. et spændende bilhus at arbejde i, et godt arbejdsmiljø og gode kollegaer, en afvekslende arbejdsdag, en god løn incl. pension samt efteruddannelse og personlig udvikling. Brænder du for at lave kvalitetsbiler, vores motto er "ET VÆRKSTED DU BLIVER GLAD FOR" - så har vi et godt job til dig

Mekaniker søges til Gunner Due Biler i Slagelse

Hos Gunner Due Biler brænder vi for at skabe langvarige relationer. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi er i stand til at skabe et af Danmarks mest moderne bilhuse. Du skal indgå i vores team af professionelle medarbejdere i Slagelse, som alle arbejder med en fælles målsætning, som sikre høj kundetilfredshed, kvalitet og lønsomhed. Vi har over 50 års erfaring inden for bilsalg og servicering af biler og tilfredse kunder.

Automekaniker søges til Henrik Christensen A/S i Fredericia
- Peugeot & Suzuki

Henrik Christensen A/S søger en ansvarsbevidst og dygtig mekaniker, der er indstillet på at udvikle sig i takt med ny teknologi og sætter en ære i veludført arbejde. Erfaring med Peugeot / Citroën / Suzuki vil være en fordel, men ikke et krav.

Værkfører med smil på læben søges
til vores afdeling i Birkerød

Krogsgaard er et stort firma, men alle ved, hvem hinanden er. Du har et navn og er ikke blot et nummer. Vi er et anderledes bilhus med vores særskilte historie og store fokus på kvalitetsarbejde, og det forpligter naturligvis. For at kunne indfri kundernes forventninger og vores egne målsætninger kræver det tilstrækkeligt med hænder, og det er her du kommer ind i billedet. vi tilbyder bl.a. løbende videreuddannelse og mærkespecifikke kurser samt god mulighed for personlig udvikling

Værkfører / kundemodtager søges til Ford i Slagelse
- Selandia Automobiler A/S

Her er et spændende job som værkfører / kundemodtager til vores afdeling i Slagelse. Du får det daglige ansvarlig for at kunderne får den absolut bedste betjening på værkstedet. Du er altid åben og imødekommende, når du tager dig af kunderne og trives bedst med, at være det koordinerende led samt at sørge for god kvalitet af arbejdet. Vi tilbyder bl.a. et afvekslende job med gode kollegaer, god mulighed for personlig udvikling og løbende videreuddannelse.

Værkfører / kundemodtager søges til Ford i Næstved
- Selandia Automobiler A/S

Her er et spændende job som værkfører / kundemodtager til vores afdeling i Næstved. Du får det daglige ansvarlig for at kunderne får den absolut bedste betjening på værkstedet. Du er altid åben og imødekommende, når du tager dig af kunderne og trives bedst med, at være det koordinerende led samt at sørge for god kvalitet af arbejdet. Vi tilbyder bl.a. et afvekslende job med gode kollegaer, god mulighed for personlig udvikling og løbende videreuddannelse.

Partnere