Serviceværksted

Lastbilsmekaniker søges til P. Christensen - Kolding

I vores forretning i Kolding er vi autoriseret forhandler og serviceværksted for Mercedes-Benz person-, vare-og lastbiler, og lige nu søger vi en ny kollega til service, reparation, opbygning og garantiarbejde af Mercedes-Benz lastbiler. Som vores nye Lastbilsmekaniker vil du indgå i et dedikeret team, hvor fagligheden er høj og humøret tilsvarende. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Dygtig bil-modtager søges til Danmarks største bilhus - Bilernes Hus i Silkeborg

Til vores værksted og klargøring - der er landets største - søger vi derfor hurtigst muligt en dygtig tekniker med mekanisk baggrund, som skal udfylde en vigtig kontrolfunktion. Det kan være en mekaniker, en tidligere synsmand eller lignende - det er vigtigst, at vedkommende har god teknisk indsigt i, hvor langt den enkelte bil er i processen. Lyder dette til lige at være dig, så send din ansøgning allerede i dag

Mekaniker / tekniker søges til Quickpoint A/S - Silkeborg

Vil du også være bedre end i går?? Og har du lyst til at være en del af en markedsførende værkstedskæde, og stadig være den lokale mekaniker, hvor god service og høj kvalitet er omdrejningspunktet? Quickpoint er en veletableret værkstedskæde med en god og stor fast kundekreds. Her er der lagt vægt på den enkelt kundes behov, og vi yder altid en service der strækker sig ud over kundens forventninger. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Mekaniker ell. tekniker til Super Dæk Service Frederikshavn

Vi oplever en stor tilstrømning af nye kunder og mangler hænder, så vi kan opretholde den gode service overfor vores kunder. Teamet i Frederikshavn tilbyder et job med grundig oplæring og relevante efteruddannelser også hos vores nye samarbejdspartner Bosch Car Service, så du kan yde den bedste service. Hos os for du et selvstændigt og alsidigt job med en stor mængde frihed under ansvar. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Mekanisk Værkfører søges til Super Dæk Service - Randers

Er du en person der vægter HASTIGHED, KØBMANDSKAB og KVALITET højt, er du måske vores nye medarbejder i vores team der vil være ”BRANCHENS BEDSTE”. Du får det overordnede ansvar for den mekaniske afdeling, med opgaver som rådgivning, sparring, varebestilling, fakturering og tilbudsgivning. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Varebilsmekaniker søges hurtigst muligt til Renault hos Ejner Hessel A/S - Aalborg

Har du på hænderne skruet rigtig på og går du og dagdrømmer om fælge, bremseklodser og lækkert værktøj? Så er du måske Ejner Hessels nye Renault varebilsmekaniker i Aalborg. Du kommer til at arbejde i et stort og moderne bilhus, hvor du skal reparere og servicere Renault varebiler. Det går ikke stille for sig på værkstedet i Aalborg, og derfor har vi brug for dig og dine kyndige hænder hurtigst muligt. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Automekaniker søges til Henrik Christensen A/S i Fredericia

Henrik Christensen A/S søger en ansvarsbevidst og dygtig mekaniker, der er indstillet på at udvikle sig i takt med ny teknologi og sætter en ære i veludført arbejde. Erfaring med Peugeot/Citroën/Suzuki vil være en fordel, men ikke et krav. Vi tilbyder bl.a. t moderne og førende bilhus med et modelprogram, som har store mål for fremtiden samt løbende efteruddannelse. Lyder dette til lige at være dig, så send din ansøgning allerede i dag

Automekaniker og Automontør søges hurtigst muligt til BMC Leasing A/S i Horsens

Vi har forrygende travlt og søger derfor 2 dygtige medarbejdere. Vi forventer, at du er indstillet på at arbejde et sted, hvor der sker noget hele tiden. Vi servicerer udelukkende vore egne biler, du vil ikke opleve, at en kunde står og rykker for bilen, og måske sætter værkstedet i en stress-situation. Du må gerne være ny-udlært og også gerne have erfaring med flere forskellige bilmærker. Er dette lige dig, så send din ansøgning allerede i dag

Partnere