Serviceværksted

Varevognsmekaniker til Autohuset Vestergaard i Kolding

Har du lyst til at være en del af et spændende bilhus med adgang til den nyeste viden og værktøjer, og er du både serviceminded og fleksibel, så har du nu muligheden for at blive en del af det stærke team på værkstedet hos Autohuset Vestergaard A/S i Kolding. Vi har travlt og stor success med vores varevognscenter, så derfor udvider vi nu yderligere vores stab af dygtige mekanikere. Du får en spændende hverdag fyldt med udfordringer i et rigtig godt arbejdsmiljø.

Dygtig Audi tekniker søges til DIRKSEN A/S i Skanderborg

Vi er autoriseret servicepartner på Volkswagen og Audi og i rivende udvikling. Derfor søger vi en dygtig tekniker med ambitioner, som skal indgå i vores stærke team af dygtige medarbejdere, hvor vores fokus er kvaliteten i arbejdet og den gode kundeservice. Vi tilbyder et spændende job, hvor du vil komme til at arbejde med Premium brands til en eksklusiv kundeskare, der er blandt landets mest tilfredse, mærkerelateret efteruddannelse på højt niveau flere gange årligt m.v.

Mekaniker søges snarest til Kronborg Auto
– Volkswagen & Skoda Helsingør

Vi søger dygtige mekanikere til Kronborg Auto – Volkswagen & Skoda Helsingør. Vi har et ønske og en ambition om at være førende inden for medarbejder- og kundetilfredshed. For at kunne fortsætte vores positive vækst, så er det afgørende, at du som person er serviceminded og arbejder struktureret. Du kommer til at indgå i et bredt samarbejde med de øvrige mekanikere, servicerådgivere, vores salgsafdeling, reservedelslageret samt din eftermarkedschef

Gulvværkfører søges til Mercedes-Benz personbiler i Odense

Som gulvværkfører, bliver du en aktiv del af værkstedsteamet i Odense. Her vil du være med til at sikre, at afdelingen lever op til den ønskede kvalitet og kundeservice. Dine primære opgaver bliver optimering af driften på værkstedet, kvalitetssikring, mersalg og ledelse af mekanikere. Har du erfaring som værkfører - og søger nye udfordringer og kunne du se dig at arbejde med en af markedets førende brands? Så er du måske vores nye kollega i Odense.

Værkstedschef søges til Bilhuset Laursen A/S i Køge 

Her er et spændende job hvor du skal lede vores samlede eftermarkedsforretning, som omfatter al mekanisk arbejde, udbedring af mindre skader, insourced klargøring, reservedele og dækhotel. Vi arbejder med flere mærker og er på OE-niveau med bl.a. VAG, BMW og Mercedes, som udgør en stor del af vores kunders biler. Du skal sikre at der er både faglig og personlig trivsel og motivation med feedback hos dine medarbejdere.

Toyota i Hadsund søger værkførerassistent / kundemodtager

Til vores værksted / eftermarked søger vi til snarlig tiltrædelse, en engageret og kundeminded værkførerassistent / kundemodtager. Du skal sammen med det øvrige team på eftermarkedet sørge for, at vores kunder får branchens bedste oplevelse hver gang de er i kontakt med os. Vi lægger stor vægt på personlig kunderelation, og foretrækker derfor en ansøger med lokalkendskab, dog ikke en betingelse.

Vi søger top-motiveret mekaniker til Helsingør Bilhus  

Vi har meget travlt, og derfor søger vi snarest en mekaniker med erfaring eller stor lidenskab for Renault, Nissan og Dacia. Du kommer til at indgå i et team med 20-25 superdygtige kolleger. Vi er en virksomhed, som har et ønske og en ambition om at være førende inden for medarbejder- og kundetilfredshed. Vi tilbyder bl.a. muligheden for at arbejde med nogle af branchens stærkeste brands, gode muligheder for efteruddannelse samt attraktiv lønpakke med pension, sundhedsforsikring og bonus

Mekanikere søges til nyt bilhus i City, Mercedes-Benz CPH

Er du uddannet mekaniker? Kunne du tænke dig at være en del af en spændende arbejdsplads med et stærkt brand, der netop er flyttet ind i et helt nyt og innovativt bilhus? Så er det måske dig vi søger. Mercedes-Benz CPH vækster, derfor søger vi til vores værksted på den nye lokation i Sydhavnsgade lige nu dygtige og kompetente mekanikere til både dag- og aftenhold. Du kommer til at arbejde meget selvstændigt, men vil sammen med dine kolleger få ansvaret for at udføre alsidige mekaniske opgaver.

    Partnere