Salgsafdeling/B2B/Erhverv

Relevant kompetencegivende uddannelse, målrettet til bilbranchens rådgivere

Bilrådgiver 2.0 "stay in shape" - Vi er i bilbranchen blevet hårdt ramt af Corona-krisen, hvilket betyder at dygtige medarbejder er blevet sendt hjem med lønkompensation og i værste fald en fyreseddel. Derfor vil vi gerne tilbyde branchen et uddannelsesforløb målrettet erfarende sælgere og rådgivere, som er blevet ramt af krisen, og som nu får mulighed for at få finpudset formen og opbygge nye kompetencer til fremtiden som Bilrådgiver "version 2.0".

Medarbejdere søges til kundecenter - aften/weekend
hos Bjarne Nielsen A/S Herning

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne bilkoncern. Som kundecentermedarbejder skal du møde kundernes forventning om, at det er nemt og enkelt at handle med Bjarne Nielsen A/S. Dit mål er at skabe leads, som vores salgsteam kan arbejde videre med. Du kan glæde dig til glade og positive samtaler hvor du guider vores potentielle kunder i forbindelse med deres bilkøb.

Fleet & Sales Supporter søges til British MotorGroup København

Vi tilbyder en stilling med spændende udfordringer og muligheder for at sætte dit eget præg på udviklingen af vores Fleet & Sales Support funktion. Du bliver således en vigtig spiller i henhold til at sikre og udvikle successen for British MotorGroup København. Som Fleet & Sales Supporter får du således en tværgående rolle, hvor du kommer til at have mange kontaktpunkter med både kunder, interne sælgere og partnere i British MotorGroup.

    Partnere