Salgsafdeling/B2B/Erhverv

Salgskonsulent søges til Andersen Biler i Holbæk

Vi søger en salgskonsulent, der både har viljen og kompetencerne til at sikre og udbygge de gode kunderelationer. Er du med så langt, så har du sikkert også en indforstået holdning og konkret erfaring med at være vedholdende, empatisk, ambitiøs og begejstret, men også stærk og tydelig i din kommunikation med kunderne. Så har du lysten og begejstringen til at give vores kunder de bedste oplevelser både før, under og efter et salg? Så er du måske vore nye kollega

Erfaren sælger søges til opstart af MG Brand Store Aalborg

Kunne du tænke dig at være med til at starte vores nye MG Brand Store i Aalborg? Brænder du for autobranchen, er du en skarp og salgsorienteret sælger og kunne du tænke dig at blive en del af teamet hos Nellemann, så har vi måske jobbet til dig. Nellemann søger en salgskonsulent, der får ansvaret for at opstarte og drive vores nye MG Brand Store i Aalborg. Du vil komme til at referere til Salgschefen hos Nellemann Viby.

Salgskonsulent søges til Mercedes-Benz personbiler i Roskilde

Hos Ejner Hessel i Roskilde har vi travlt og søger derfor en engageret salgskonsulent med bred brancheerfaring, der kan begå sig på alle salgskanaler – med tiltrædelse snarest muligt eller efter aftale. Mercedes-Benz har i de seneste år cementeret sig på tronen, som den mest populære premium-bil i Danmark, og det er bl.a. medvirkende til stigende vækst samt fortsat stor aktivitet i vores showrooms. Derfor mander vi nu op i Roskilde, så vi er klar til fremtiden.

Salgskonsulent søges til Mercedes-Benz personbiler i Vejle

Hos Ejner Hessel i Vejle har vi travlt og søger derfor en engageret salgskonsulent med bred brancheerfaring, der kan begå sig på alle salgskanaler – med tiltrædelse snarest muligt eller efter aftale. Mercedes-Benz har i de seneste år cementeret sig på tronen, som den mest populære premium-bil i Danmark, og det er bl.a. medvirkende til stigende vækst samt fortsat stor aktivitet i vores showrooms. Derfor mander vi nu op i Vejle, så vi er klar til fremtiden.

Salgskonsulent søges til Mercedes-Benz personbiler i Aalborg

Hos Ejner Hessel i Aalborg har vi travlt og søger derfor en engageret salgskonsulent med bred brancheerfaring, der kan begå sig på alle salgskanaler – med tiltrædelse snarest muligt eller efter aftale. Mercedes-Benz har i de seneste år cementeret sig på tronen, som den mest populære premium-bil i Danmark, og det er bl.a. medvirkende til stigende vækst samt fortsat stor aktivitet i vores showrooms. Derfor mander vi nu op i det nordjyske, så vi er klar til fremtiden.

Operations Manager søges til Repeatly Leasing A/S i København

Vi har travlt, succes og ambitiøse vækstplaner, derfor leder vi efter en ny kollega, som skal indgå i teamet som Operations Manager. Som ansat i Repeatly Leasing A/S, bliver du en vigtig spiller på holdet med stor mulighed for indflydelse på din egen hverdag. Vi leder efter en struktureret og ansvarlig person med godt humør, der er vant til at arbejde med registreringsafgift, kundekontakt og IT.

Salgskonsulent søges til Andersen Biler – Nissan København

Har du lysten og begejstringen til at give kunderne hos Andersen Biler de bedste oplevelser både før, under og efter et salg? Tror du også på de vedvarende relationer til selv samme kunder? Alle tiders! Andersen Biler søger nemlig en som dig. Rent konkret søger vi en salgskonsulent, der både har viljen og kompetencerne til at sikre og udbygge de gode kunderelationer. Hos Nissan København bliver du en del af et dedikeret team på omtrent 13 kollegaer

Værtinde / vært søges til weekender hos Citroën forhandler i Århus N

Da vores nuværende medarbejder Simone stopper, søger vi en værtinde eller vært til, at hjælpe til i weekenderne i vores salgsafdeling. Du vil som weekendmedhjælper hos os indgå i vores salgsteam, hvor vi i høj grad vægter, at give kunden den gode oplevelse. Din primære arbejdsopgave er modtagelse samt betjening af vores kunder i salgsafdelingen. Du får et afvekslende job med fart over feltet og meget kundekontakt

Partnere