Salgsafdeling/B2B/Erhverv

Salgsansvarlig søges til Audi Holbæk

Drømmer du om at arbejde med salg, daglig drift og forretningsudvikling i en spændende bilvirksomhed, hvor nøgleord som troværdighed og loyalitet vægtes højt - så er det måske dig vi står og mangler i vores salgsafdeling? Audi Holbæk er en af Sjællands førende autoriserede bilforretninger, og vi søger nu en ny salgsansvarlig til opstart i det nye år. Det er en spændende mulighed, hvor du vil have indflydelse på din hverdag og kan forvente varierende arbejdsopgaver.

Salgskonsulent til aut. nyvognsforhandler i Storkøbenhavn
- salg og leasing af Ford

For vores kunde – der er en førende, autoriseret nyvognsforhandler i Storkøbenhavn - søger vi en salgskonsulent til salg og leasing af Ford. Er du stærkt motiveret for salg, har stort kendskab til Ford og har lyst til at være del af et bilhus i stærk vækst? Så er det måske dig vi leder efter! Du kan stå på egne ben, tager ansvar og er god til at arbejde selvstændigt. Vi er på udkig efter en person med motivation og potentiale til at udvikle sig ind i en lederrolle.

Bilsælger søges til Daugaard Biler A/S i Gladsaxe
- Hovedstadens komplette bilhus

Vi søger erfaren bilsælger. Vi har travlt og søger derfor en målrettet salgskonsulent til vores afdeling i Gladsaxe, som kan bistå vores team af bilsælgere og leasingkonsulenter med salg og leasing af nye Mazda og samt brugte person- og varebiler. Vi tilbyder et spændende job med fart over feltet, gode muligheder forvpersonlig udvikling et interessant arbejde med nogle af branchens stærkeste brands fra vores store udvalg af Mazda og Toyota biler.

Salgschef søges til Peugeot Aarhus / Viby
- C. A. Larsen Automobiler A/S

Vi søger for snarlig tiltrædelse en passioneret salgschef der ikke er bange for at gå forrest. Du får en hverdag med ansvar, der kræver høj arbejdsmoral og gennemslagskraft. Det er ikke et ultimativt krav at du er salgschef i dag, når blot du har lysten, evnen og viljen. Vi tilbyder bl.a. et selvstændigt og alsidigt job i en solid bilkoncern, et godt og uformelt arbejdsklima i et hus kendt for kvalitet og mange loyale kunder.

Bilrådgiver søges til Via Biler A/S
- Renault & Dacia på Amager

Som bilrådgiver hos Via BilerA/S - Renault & Dacia på Amager - bliver du en del af et stærkt hold, hvor alle er medskaber af en udpræget vinderkultur. Du skal mestre det gode købmandskab, og du skal være klar til at yde vores kunder den bedst tænkelige bilrådgivning og ikke mindst en fantastisk kundeoplevelse. Hos os vil du få muligheden for at arbejde i et af branchens førende bilhuse, hvor tilfredsheden af vores kunder og medarbejdere vægtes utroligt højt.

Bilrådgiver søges til Via Biler A/S i Valby

Vi søger til en spændende stilling en bilrådgiver, som har solid erfaring og interesse for salg og bilrådgivning indenfor biler og tillægs-ydelser. Som bilrådgiver i Via Biler A/S i Valby bliver du en del af et ungt, men stærkt team, hvor alle er en del af en udpræget vinderkultur. Du mestrer det gode købmandskab, og du sætter en ære i at yde vores kunder den bedst tænkelige bilrådgivning og ikke mindst en fantastisk kundeoplevelse.

Er du den, som vi søger? Salgsrådgiver til P. Christensen A/S
- Peugeot / Citroën på Østerbro

Du kommer til vel nok DK’s flotteste bilhus med Citroën og Peugeot fordelt på 2 etager. Huset er topmoderne i både udtryk og indretning. Rulletrapper samt elevatorer til både mennesker og biler er en selvfølgelighed. Sådan er vores standard. Om du har solgt Peugeot eller Citroën før, er ikke det væsentlige, da vi sammen med importøren har rigtige gode oplæringsværktøjer. Salgsgenet og konduite er det væsentlige.

Dygtig og troværdig salgskonsulent søges til SEAT & Hyundai Næstved

Da en vores gode salgskonsulenter er på vej på pension, søger vi nu hans afløser. Vi er en virksomhed der årligt sælger i niveauet 1.000 biler, og vi forhandler mærkerne Hyundai og SEAT. Vi har et stort salg af disse mærker og derudover sælges der mange brugte biler i forskellige prisklasser. Vi søger en salgskonsulent der brænder for den gode kundeoplevelse og som kan levere god energi både til vores kunder og medarbejdere.

Partnere