Salgsafdeling/B2B/Erhverv

Account Manager søges til BCA Bilauktion A/S - én af bilbranchens bedste samarbejdspartnere

Din primære opgave vil være udvikling af den eksisterende købergruppe ved målrettet salgsopsøgning både telefonisk og fysisk hos de mange danske bilforhandlere. Det er vigtigt, at du brænder for dét at sælge, og at du evner at kontakte og vejlede kunder omkring fordelene ved at handle på de mange auktioner, der kører året rundt hos BCA. Du vil blive lært op i vore interne systemer og processer, så rammerne for at skabe kundens succes er til stede

Salgskonsulent søges til Mercedes-Benz lastbiler i Vejle

Vi søger en salgskonsulent til at varetage salget af Mercedes-Benz lastbiler i vores afdeling i Vejle, der er autoriseret forhandler og værksted for Mercedes-Benz person-, vare- og lastbiler. Det er ikke et krav, at du har solgt lastbiler før. Måske du i dag arbejder som lastbilsværkfører eller tekniker i bilbranchen - med mod på nu at prøve dig af som sælger i stedet? Hos os får du en unik chance for at opbygge din helt egen kundeportefølje.

Salgskonsulent søges til ERA BILER - Toyota

Hos ERA BILER har vi fart på, med 10% omsætningsvækst i 2020, og endnu 20% mere vækst i 2021. Så hvis du er en gæstfri Superhelt med mod på fremtiden, så er jobbet som salgskonsulent måske noget for dig. Vi kan godt bruge flere i de 3 Toyota bilhuse. Du vil sammen med salgschefen og de øvrige salgskonsulenter i de enkelte bilhuse have det daglige ansvar for salgsafdelingen. Det er en fordel, men ikke en betingelse, hvis du har erfaring med vores bilmærker, samt lyst til salg af varebiler.

NF Fleet i Taastrup søger Car Advisor med stor digital forståelse

Brænder du for biler, har du et digitalt mindset og en god talforståelse og besidder du en særlig evne til at yde rådgivning og service af høj kvalitet? Hos NF Fleet søger vi en passioneret Car Advisor til at rådgive brugerne hos nogle af Danmarks største virksomheder om deres valg af firmabil og sikre dem en ultimativ køreoplevelse. Med reference til vores Digital Sales Manager bliver du en del af NF Fleets salgsorganisation, der består af 10 de­di­kere­de, engagerede og kompetente kollegaer

Erfaren bilsælger søges til Volkswagen Vejen

Erfaren og branchekendt bilsælger med ambitioner om mere end "blot at sælge biler" søges til vores Volkswagen bilhus i Vejen hurtigst muligt. Du bliver husets Volkswagen brandansvarlig og skal derfor både have lyst og evner til at udfylde den rolle. Det er essentielt at du udover at have et naturligt salgsgen - også er systemstærk og gerne prøver kræfter med leverandører og samarbejdspartnere. Du tænker ”ud af boksen” og giver ikke op - uanset hvor store forhindringer du møder på din vej.

Salgskonsulent / Brand Manager søges til Renault / Dacia i Måløv / Ballerup

Vi søger lige nu en dygtig, branchekendt Salgskonsulent / Brand Manager til bilmærkerne Renault og Dacia hos Arne Stubbe Automobiler A/S. Som Brand Manager hos Arne Stubbe Automobiler A/S vil du, udover dit personlige salg af biler, få det generelle mærkeansvar for salg af Renault og Dacia, hvor du vil indgå̊ i et dedikeret Renault/Dacia-salgsteam. Overordnet vil du blive en del af et samlet salgsteam på 5 sælgere inkl. salgschefen for vores afdeling i Måløv.

Bilsælger / konsulent søges til vores nye Suzuki koncept-bilhus hos Autogaarden Ikast

Vi søger lige nu en bilsælger til vores nye Suzuki koncept-bilhus. Autogaarden Ikast er autoriseret Suzuki forhandler og serviceværksted, og der ud over har vi også en afdeling med Dinitrol Rustbeskyttelse. Vi har været Suzuki forhandler siden 2008, og Suzuki er kernen i vores virksomhed. Vores store fokus på personlighed, troværdighed og jordnær dialog med kunderne har gennem mange år givet os topscore på kundetilfredshed blandt vores kunder.

Bilrådgiver søges til Ford Store i Aarhus

Da vi har meget travlt i vores Ford Store i Aarhus Vest, så søger vi en ekstra bilrådgiver med solid erfaring. Er du sælger helt ind til benet? Drives du af glæden og lysten til at rådgive kunder? Og vil du være en del af en spændende bilvirksomhed, hvor kvaliteten af dit salgstalent og engagement er to altafgørende egenskaber? Så er denne stilling med sikkerhed noget for dig! For os handler det om, at Via Biler skal være et godt og udfordrende sted at arbejde - hver eneste dag!

Partnere