Salgsafdeling/B2B/Erhverv

Dedikeret og skarp Salgsrådgiver søges til Audi Amager

Vi søger en professionel og skarp salgsrådgiver med erfaring fra autobranchen, der har lyst til at blive en del af vores kompetente salgsteam. Du kommer til at arbejde for et eksklusivt markedsledende brand og sælge Audi biler af høj kvalitet. Er du drevet af at yde gode kundeoplevelser udover det sædvanlige og er samtidig resultatorienteret – så kan du meget vel være vores nye kollega. Det forventes, at du kan tiltræde i rollen og varetage samt løfte opgaven med succes.

Weekendhjælper til Autohuset Vestergaard på Bondovej i Odense

Kan du tænke dig en stilling som weekendhjælper i en af Danmarks mest succesfulde bilkoncerner og måske lægge fundamentet for en karriere i bilbranchen? Er serviceminded et ord, der beskriver dig? Brænder du for kundekontakt? Så har du muligheden for, at blive weekendhjælper hos Autohuset Vestergaard A/S på Bondovej i Odense. Vi er autoriseret forhandler af Volvo, Renault og Dacia. Du får bl.a. en afvekslende arbejdsdag med spændende udfordringer

Bilsælger søges til SDKbiler Aalborg

Som Toyota forhandler oplever vi stor succes med vores grønne Hybrid og Plug-in Hybrid biler og vores brede modelprogram generelt. Derfor søger vi nye kræfter til at styrke vores salgsteam. Du bliver en vigtig del af dagligdagen hos SDKbiler, som er autoriseret Toyota forhandler og autoriseret VW servicepartner med ca. 65 ansatte i vores afdelinger i Aalborg og Nørresundby. Du bliver en del af et team af dygtige og positive kolleger med stor erfaring og anciennitet

Sælger søges til moderne bilhus i vækst

Vil du være en del af S.E.J. Biler’s fremtidige vækst? Vi søger en ambitiøs, grundig og resultatorienteret bilsælger, der kan bidrage til fortsat vækst og positiv udvikling. Du bliver en del af en motiveret salgsafdeling, hvor dine arbejdsopgaver primært vil bestå i salg af nyere, brugte kvalitetsbiler. Gennem fokus på kvalitet og samarbejde mellem indkøb, salg og værksted har vi gennem de seneste 5-6 år opbygget en forretning fra at være et mindre autoværksted til et bilhus med 32 ansatte.

Salgsmedhjælper - for dig som drømmer om biler -
søges til Bjarne Nielsen A/S, Køge

Drømmer du om biler? Hvis ja, drømmer du om det samme som os! Brugte biler er et meget vigtigt område for vores forretning, og i Køge har vi et stort og bredt udvalg af brugte biler – både i forhold til mærke, modeller og alder. I rollen som salgsmedhjælper er det din opgave at tage godt imod vores kunder, guide dem i deres bilvalg og hjælpe dem til en prøvetur. Når kunden er ”varmet op” sørger du for at sende kunden videre til vores salgskonsulenter med henblik på en handel.

    Partnere