Reservedele/Tilbehør

Reservedelsmedarbejder søges til Renault i Roskilde
- Arne Stubbe Automobiler A/S

Til vores Reservedelslager i Roskilde søger vi en medarbejder til vores Renault aktiviteter. Du kommer til at skulle samarbejde med vores øvrige reservedelsmedarbejdere i afdelingen og referere til Reservedelschefen for Renault som sidder i Måløv. Udover de normale opgaver der er i forbindelsen med driften af et reservedelslager, kommer du i perioder til at skulle indgå i teamet i vores værksteds-indskrivning og hjælpe til med bl.a. kundemodtagelse.

Reservedelsekspedient / Lagerchef søges til Bojsen Biler A/S
- Citroen Viborg

Vi mangler en medarbejder til vores reservedelslager i Viborg, hvor vi har autoriseret salg og service af Citroën, som er ét af Danmarks absolut mest populære bilmærker. Vi er et ungt og engageret bilhus, som ønsker en medarbejder der er uddannet eller har erfaring som reservedels-/lagerekspedient. Meget gerne fra en lignende stilling i autobranchen. Er du vores nye reservedelsekspedient eller lagerchef? Så send din ansøgning allerede i dag.

Reservedelsekspedient søges til Auto-House Køge A/S
- autoriseret forhandler af Citroën, Seat og Honda

AUTO-HOUSE i KØGE A/S blev grundlagt i januar 1996, og beskæftiger i dag 30 veluddannede og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi er aut. forhandler af Citroën, Seat og Honda, og vi har en stor erfaring og ekspertise med salg og servicering af disse biler. Vores målsætning er, at vi med en veluddannet og engageret medarbejderstab skal kunne tilfredsstille vores kunder på bedste vis. Vi tilbyder bl.a. spændende udfordringer, personlig udvikling m.v.

Reservedelsekspedient / Elev søges til Peugeot i Rødovre
- Bo Kjeldsmark Automobiler A/S

Vi har meget travlt og er i fortsat udvikling og søger derfor en ekspedient eller elev til vores reservedels- & tilbehørsafdeling. Du er enten uddannet reservedelsekspedient eller har erfaring fra tilsvarende job i autobranchen med reservedele til biler. Såfremt du ansøger som reservedelselev vil du gennemgå uddannelsen som handelsassistent inden for auto. Vi sætter en stor ære i at give vores kunder den bedste service og en uforglemmelig oplevelse.

    Partnere