Reservedele/Tilbehør

Reservedelsekspedient søges til Semler Retail København

Til vores reservedelsafdeling søger vi en proaktiv reservedelsekspedient med veludviklede salgs- og servicekompetencer. Hvis du har lyst til at arbejde med autoreservedele og -tilbehør og motiveres af at skabe og opleve tilfredse kunder, så kan dette måske være dit nye job! Du vil have et selvstændigt arbejdsområde, men vil i dagligdagen også indgå i det øvrige reservedelsteam for Volkswagen, SKODA og SEAT.

Reservedelsrådgiver søges til Andersen & Martini i Tåstrup

Andersen & Martini i Tåstrup søger nu en ny kollega, til at håndtere reservedele og betjene kunder og teknikere. Afdelingen er autoriseret på Opel og Kia og håndterer samtidig al flådesalg for A&M. Vi søger en ny kollega, som er dygtig og ansvarsbevidst med høj faglighed og med erfaring fra branchen, og helt perfekt med kendskab til Opel eller Kia. Du har et godt overblik, et højt drive og du har en positiv tilgang til opgaver og kunder – også når det går stærkt.

Reservedelsekspedient søges til Djarlo Automobiler

Djarlo Automobiler søger lige nu en dygtig, erfaren og selvstændigt arbejdende reservedelsekspedient. Arbejdsstedet vil efter nærmere aftale være delt mellem vores Nærum og Helsingør afdeling. Du får et spændende job i en travl virksomhed samt gode muligheder for faglig udvikling.

ŠKODA, SEAT & CUPRA Reservedelsekspedient søges til stort bilhus i Kolding

Vores ŠKODA, SEAT & CUPRA team på Egtved Alle i Kolding skal have ny kollega! Den nye mand / kvinde på holdet skal have godt overblik, evnen til at "holde hovedet koldt" i pressede situationer og vild med en arbejdsdag hvor der er fart over feltet og masser af uforudsigelige opgaver som skal løses. Da vi arbejder i et åbent kontormiljø, er det vigtigt, at der altid er et smil på læben og at kunder og kollegaer mødes venligt, professionelt og engageret både på telefon og fysisk i bilhuset.

Reservedelsekspedient søges til Mercedes-Benz Kolding

Vi søger en energisk, dygtig og pligtopfyldende reservedelsekspedient til vores Mercedes-Benz afdeling i Kolding. Her vil du indgå i teamet på Mercedes-Benz reservedelslager - og fra første dag spille en nøglerolle i vores eftermarked med en spændende hverdag. Vi er en af landets ældste, største og mest innovative bilforhandlere med afdelinger i hele landet og repræsenterer nogle af de mest anerkendte bilmærker som Mercedes-Benz, smart, Peugeot, Citroën, Opel og Honda.

Reservedels-/ eftermarkedsmedarbejder søges
til Hyundai - Rørbæk Biler A/S i Hjørring

Vi søger en reservedelsmedarbejder / eftermarkedsmedarbejder til vores reservedelslager som ønsker at styre og håndtere vores lager i daglig drift. Du vil blive en del af et velfungerende og dynamisk team der arbejder godt sammen om at skabe gode oplevelser for vores kunder. Erfaringen fra autobranchen er ikke et krav. Vi er i stor udvikling og har i den forbindelse brug for flere hænder der kan gøre en indsats for at vores kunder får rigtig og professionel hjælp.

Volkswagen / Audi Glostrup søger en Reservedelschef, som er en stærk teamleder og ekspert i tilbehør

Som Reservedelschef i Autohuset Glostrup vil du få ansvaret for den daglige drift af lageret, indkøb og salg af reservedele samt optimering af servicen på lageret – og naturligvis medarbejder- og kundetilfredshed. Du vil indgå i et team af lager- og reservedelsmedarbejdere, indskrivere, service-rådgivere samt ca. 20 erfarne mekanikere og lærlinge – dit team består af dig, en reservedelsrådgiver samt en reservedelsmedhjælper.

Reservedelschef søges til ŠKODA Ballerup

For snarlig tiltrædelse søger vi en Reservedelschef til vores reservedels- og tilbehørsafdeling. Du vil arbejde sammen med vores anden reservedelsmedarbejder og det øvrige personale på vores travle værksted. Kendskab til ŠKODA vil være en fordel, men er ikke et krav. Hvis du kommer med erfaring fra andre mærker, så sørger vi for at få opgraderet dine kompetencer. Vi forestiller os, at du som person har et stort servicegen og kan holde flere bolde i luften på samme tid.

Partnere