Reservedele/Tilbehør

Reservedelsekspedient søges til stort bilhus i Herning

Til vores store og topmoderne bilhus i Herning søger vi en dygtig reservedelsekspedient, der sammen med lagerteamet kan varetage de daglige lageropgaver. Huset rummer bilmærkerne Ford-, Renault-, Dacia- og Volvo-bilhus samt et stort udvalg i brugte biler. Vi forventer, at du er uddannet reservedelsekspedient - alternativt har du stor lyst til at arbejde med lagerhåndtering og reservedele inden for bilbranchen. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Reservedelsekspedient til Renault / Dacia-bilhus i Hillerød

Ved du, hvad et panikhåndtag er? Og hvordan en fordamper ser ud? Kort sagt: Har du styr på bilens reservedele? Så er det dig, vi leder efter som reservedelsekspedient hos Bjarne Nielsen i Hillerød. Hos os er det vigtigt, at både kunder og medarbejdere er 100% tilfredse. Det betyder, at der skal leveres god kunderådgivning og -service, ligesom vi går op i, hvordan du har det på arbejdspladsen. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Reservedelsansvarlig søges til RAF-Motors Horsens
- aut. Nissan forh. & service samt aut. Hyundai Service

For snarlig tiltrædelse søger vi en dygtig Reservedelsansvarlig / Eftermarkedsrådgiver med erfaring i reservedele til vores autoriserede Nissan værksted og Hyundai service. Du har overblik og sørger for, at alt forløber godt og problemfrit. Brænder du for den gode kundeservice og samarbejde? - så er det måske dig der er vores nye kollega. Er det lige noget for dig så send din ansøgning allerede i dag

Lagermedarbejder søges til reservedelslager hos Ejner Hessel A/S - Holbæk

Er du struktureret, god til at følge opgaver til dørs og kribler det i fingrene, når du tænker på bremseskiver, oliefiltre og andre reservedele? Så er du måske Ejner Hessels nye lagermedarbejder i Holbæk. Her vil din opgave være at hjælpe til på reservedelslageret med forfaldende arbejde, som bl.a. indebærer varemodtagelse, plukning og omplacering af varer. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Reservedelsekspedient søges snarest til Mercedes-Benz hos Ejner Hessel A/S - Avedøre / København

Har du relevant erfaring og en uddannelse indenfor reservedele samt et skarpt overblik og tryghed i at arbejde i et miljø, hvor du selv har stor indflydelse på løsningen af dine pålagte opgaver? Så du er måske Ejner Hessels nye reservedelsekspedient i Avedøre. Vi søger en reservedelsekspedient til vores afdeling i Avedøre, der er autoriseret værksted for Mercedes-Benz vare- og lastbiler samt forhandler og værksted for Renault varebiler. Lyder dette som dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Reservedelsekspedient til Bayern AutoGroup A/S - Kolding

Brænder du for at yde god kundeservice, og kunne du tænke dig at blive del af en eksklusiv BMW & MINI forhandlerkæde? Så er det muligvis dig, vi søger som vores nye reservedelsekspedient. Som reservedelsekspedient vil din primære arbejdsopgave indebære at yde professionel kundeservice og rådgivning af interne såvel som eksterne kunder i forretningen og over telefonen. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Engageret reservedelskonsulent søges – Super arbejdsplads haves

Vi tilbyder en spændende hverdag med afvekslende opgaver i et københavnsk bilhus, hvor nøgleordet er samarbejde og sammenhold. Så er du klar til at yde en god indsats sammen med dine kolleger i et bilhus, hvor det til tider kan gå stærkt – så er det måske lige dig, vi står og mangler. Send din ansøgning allerede i dag.

    Partnere