Leasing

To bilrådgivere søges til fremadstormende leasing-koncern i Silkeborg - en del af Nielsen Car Group A/S

Til vores hovedkontor - der fysisk sidder placeret sammen med Bilernes Hus i Silkeborg - søger vi to skarpe bilrådgivere, der vil med på den vilde køretur, som vi har været på gennem de seneste 17 år. Den ene bilrådgiver skal arbejde primært med importbiler fra Tyskland, mens den anden bilrådgiver skal have fokus på at lease fabriksnye biler ud. LEASING DK har eksisteret siden 2004 og er en etableret spiller på leasingmarkedet.

Leasing konsulent søges til Selected Car Groups eksklusive bilhus i Middelfart

SCL søger en Leasing konsulent med solid erfaring indenfor leasing af premium biler, primært med erfaring omkring flexleasing. Du vil referere til salgschefen, og indgå i teamet af leasingkonsulenter i Middelfart. Du vil stå i frontlinjen i vores bilhus sammen med dedikerede og dygtige kollegaer, med rig mulighed for faglig sparring. Trives du med at arbejde selvstændigt, og vil du være med til udvikle vores eksklusive bilhus i Middelfart? Så har vi det rette job for dig.

Fleet og Leasing-supporter søges til stor bilkoncern

Til vores Fleet-team - der fysisk sidder i vores bilhus i Herning - søger vi en dygtig Fleet og Leasing-supporter, som kan hjælpe med at servicere vores kunder med rådgivning og håndtering af solgte biler. Du vil få en hverdag, hvor du er i tæt dialog med leasingselskaber, udlejningsselskaber samt større virksomheder med mange biler. Du er produktspecialisten, der ved alt om motorer, indretning, beskatning og så videre - og som dermed på bedste vis kan rådgive vores kunder om mulighederne.

    Partnere