Elev/Trainee/Lærling

Eftermarkedselev søges til PMABILER i Køge

Vi er autoriseret Nissan, Mitsubishi og MAXUS forhandler og serviceværksted og vi søger en eftermarkedselev til vores indskrivning. Kunne du tænke dig at blive uddannet fra bunden på eftermarkedet i bilbranchen, har du her muligheden for en kombineret værksteds og reservedels elev uddannelse. Vores nye eftermarkedselev vil både have arbejdsopgaver som kundeindskriver på værkstedet, salg af reservedele, salg af ekstra-udstyr til biler m.v.

Vil du sælge biler? Bliv salgselev hos Kia i Birkerød

Vi søger lige nu en salgselev, der drømmer om at arbejde med biler og have en karriere i bilbranchen. Her får du en spændende hverdag, hvor ingen dage er ens. I afdelingen sælger vi både nye Kia og brugte biler samt forskellige tillægsydelser som forsikring og serviceaftaler, og vi sørger selvfølgelig for, at du bliver lært godt op. Det sociale er også vigtigt, og der er derfor både sommerfest og julefrokost samt mindre arrangementer med samarbejdspartnere.

Reservedelselev søges til Andersen Biler Hillerød

Vi søger en smilende, ambitiøs og energisk reservedelselev til vores Ford og Nissan afdeling i Hillerød. Som elev vil du få en uddannelse, der er skræddersyet til bilbranchen, og som bakkes op af en praktisk oplæring på vores reservedelslager. Drømmer du om en karriere indenfor bilbranchen, og ønsker du at være en del af et fællesskab, hvor vi har det sjovt, og hvor der er fokus på det nære og på relationerne? Så vil vi, hos Andersen Biler, rigtig gerne høre fra dig!

Pladesmedslærling søges til Terminalen Taastrup

Er du i gang med karosseriuddannelsen, og har du lyst til at kickstarte eller fortsætte din uddannelse hos én af autobranchens store aktører? Så er det muligvis dig, vi søger som vores nye pladesmedslærling. I dit uddannelsesforløb vil du tilegne dig viden om teknik, elektronik og svejsning samt lære at arbejde i forskellige materialer såsom stål, letmetal, aluminium og plast. Vi tilbyder en uddannelsesplads, hvor der er rig mulighed for både faglig og personlig udvikling

Klejnsmed-lærling søges til Mercedes-Benz vare- og lastbiler hos Ejner Hessel A/S i Brande

Vi søger en klejnsmed-lærling til vores Brande-afdeling, der er autoriseret værksted for Mercedes-Benz vare- og lastbiler. Så hvis du har lyst til at prøve kræfter med en branche i rivende udvikling, hvor jobmulighederne efter endt uddannelse er særdeles gode, så er det måske dig, vi står og mangler på holdet i Brande! Gældende for uddannelsen er, at vi tilbyder masser af udfordringer og en fremtidssikret uddannelsesplan hos en af Danmarks største bilforhandlere.

Reservedelselever søges til Mercedes-Benz, Renault & Ford i både Jylland og på Sjælland

Vi søger nye elever til reservedelslageret i henholdsvis Randers, Aarhus, Herning, Horsens, Nykøbing Falster, Næstved og Valby. Hos os er der rig mulighed for at prøve kræfter med en branche i rivende udvikling. Du skal blot vælge hvilken afdeling du søger til – så er du måske vores nye elev! Du vil primært blive oplært i mærkerne Mercedes-Benz, Ford, Renault eller Dacia (alt afhængig af hvilken afdeling du søger til) sideløbende med, at du gennemfører uddannelsen til Handelsassistent (AUTO)

Eftermarkedselever søges til Mercedes-Benz, Renault & Ford i hhv. Viborg og Kastrup / København

Vi søger 2 engagerede eftermarkedselever til vores afdelinger i henholdsvis i Viborg og Kastrup / København. Vi kan tilbyde dig en udfordrende og indflydelsesrig elevplads hos en af Danmarks største bilforhandlere. Du vil primært blive oplært i mærkerne Mercedes-Benz, Ford, Renault eller Dacia (alt afhængig af hvilken afdeling du søger til) sideløbende med, at du gennemfører uddannelsen til Handelsassistent (AUTO) ved Business College Syd i Mommark.

    Partnere