Elev/Trainee/Lærling

Vi søger en elev til vores reservedelsafdeling i Vordingborg

Vi søger en initiativrig og udadvendt elev til spændende job i vores reservedelsafdeling i Vordingborg. Du vil som en del af vores eftermarkedsteam beskæftige dig med salg og indkøb af reservedele og tilbehør til primært Peugeot, Citroën & Opel. Vi dækker hele Sydsjælland med 2 forretninger i Næstved & Vordingborg, og i Vordingborg rykker vi ind i et ny og moderne autoriseret Peugeot, Citroën & Opel Bilhus med både salg og reparation af nye og brugte biler.

Kontorelev / Trainee søges til Pedersen & Nielsen Randers

Drømmer du om at arbejde på kontor med fokus på intern logistik. Så er det måske dig vi søger som vores nye kontorelev. Hos Pedersen & Nielsen Randers søger vi en dygtig og ihærdig m/k til vores logistikafdeling. Du vil få berøring med alle vores 5 bilmærker: Volvo, Ford, Kia, Renault og Dacia. Vi har brug for en kontortrainee, som vil være med til at sætte sit præg på den måde, vi skal drive vores logistik i hele koncernen på - nu og i fremtiden.

Eftermarkedsassistent elev til Autohuset Vestergaard i Svendborg

Vi har aut. forh. og servicering af Renault, Dacia, Kia og aut. service af Volvo. Vil du være eftermarkedsassistent elev i et moderne bilhus, og er udadvendt og serviceminded ord, der beskriver dig? Så er det måske dig vi søger. Vi tilbyder en 2 årig uddannelsesstilling der veksler imellem teori og praksis, skoleophold på Business College Syd i Mommark, løn under uddannelse samt spændende udfordringer i en af Danmarks største bilkoncerner med mulighed for videre karrieremuligheder

    Partnere