Elev/Trainee/Lærling

Salgstrainee søges til Toyota Brøndby - Via Biler A/S

Da vi har meget travlt i vores Toyota i Brøndby, så søger vi en salgstrainee med talent for unikke kundeoplevelser. Hos Via Biler Brøndby bliver du en del af et stærkt hold, hvor alle er medskaber af en udpræget vinderkultur. Du skal mestre det gode købmandskab, og du skal være klar til at yde vores kunder den bedst tænkelige bilrådgivning og ikke mindst en fantastisk kundeoplevelse. Hos os får du stor indflydelse på din hverdag

Eftermarkedselev og/eller Reservedelsmedarbejder søges til Peugeot & Citroën i Helsinge

Vi søger snarest en eftermarkedselev og/eller reservedelsekspedient der brænder for god kundeservice i vores eftermarkedsafdeling. Men kan også bruge dig der går med tanker om at prøve noget nyt? Vi tilbyder bl.a. et meget spændende job hvor du kommer til at arbejde med nogle af Danmarks mest populære brands, gode muligheder for faglig og personlig udvikling samt en dynamisk arbejdsplads, med godt humør

Lærling søges til Mercedes-Benz pladeværksted i Kolding

Lige nu søger vi en passioneret og engageret lærling til teamet på pladeværkstedet i Kolding. Mens du tager din uddannelse, vil du lære at arbejde med spændende opgaver i karosseriafdelingen. Så hvis du har hænderne skruet rigtigt på og ønsker at skille biler ad samt reparere karrosserier – så er du muligvis vores nye kollega! Du lærer at reparere og bygge karrosserier til person- og varebiler. Du får erfaring med at arbejde i forskellige materialer som stål, aluminium og plast.

Eftermarkedselev søges til Mercedes-Benz i Holstebro

Vi søger en engageret eftermarkedselev til vores afdeling i Holstebro. Der er tale om en unik uddannelse i bilbranchen, som har fokus på særligt sammenspillet mellem lager og værksted. Vi har sammensat et spændende toårigt forløb med kombineret praktik og skole – med opstart hurtigst muligt. Du vil primært blive oplært i mærket Mercedes-Benz sideløbende med, at du gennemfører uddannelsen til Handelsassistent (AUTO) ved Business College Syd i Mommark.

Volkswagen Glostrup søger omgående Danmarks bedste Servicerådgiver Trainee

Autohuset Glostrup A/S søger snarest muligt en Servicerådgiver Trainee til vores bilhus, hvor vi servicerer Volkswagen og Audi. Du kommer til at indgå i et team af servicerådgivere, hvor du med smil og god kundeservice skal bistå med: Booking af værkstedsarbejde, tilbudsgivning, garantibehandling m.v. Vi tilbyder bl.a. en 2-årig VW Servicerådgiveruddannelse med speciale i salg og service i autobranchen samt at være en vigtig del af 2 af verdens stærkeste brands

Servicerådgiver-trainee søges til Bilco A/S - ŠKODA & SEAT RANDERS

Som servicerådgiver-trainee vil du få en 2-årig handelsuddannelse som er skræddersyet til bilbranchen og hvor du efter endt uddannelse er certificeret ŠKODA & SEAT servicerådgiver. Uddannelsen veksler mellem undervisning på erhvervsskolen og praktisk oplæring, hvor du vil lære om produkterne, processerne og de opgaver en servicerådgiver udfører. Du bliver en del af et team på 30 dedikerede medarbejdere, hvor vi vægter god kundeservice og godt sammenhold højt.

Salgs-elev / Trainee søges til vores nye Suzuki koncept-bilhus hos Autogaarden Ikast

Vi søger lige nu en dedikeret SALGS-ELEV til vores nye Suzuki koncept-bilhus. Autogaarden Ikast er autoriseret Suzuki forhandler og serviceværksted, og derudover har vi også en afdeling med Dinitrol Rustbeskyttelse. Vi har været Suzuki forhandler siden 2008, og Suzuki er kernen i vores virksomhed. Vores store fokus på personlighed, troværdighed og jordnær dialog med kunderne har gennem mange år givet os topscore på kundetilfredshed blandt vores kunder.

Salgstrainee søges til Ford i Hørsholm

Drømmer du også om biler om natten? Vi søger en dygtig salgstrainee, som drømmer om at arbejde med biler og en karriere i bilbranchen. I Bjarne Nielsen er vi en del af Nielsen Car Group, der omfatter 11 bilhuse på tværs af Danmark. Samlet er vi mere end 75 medarbejdere, der alene beskæftiger os med salg til privatkunder, erhverv og leasing. En stilling som salgstrainee i Hørsholm kan være dit springbræt til masser af gode kolleger, lækre produkter og en spændende fremtid.

    Partnere