Elev/Trainee/Lærling

Salgselev søges til Nellemann A/S Østerbro / København

Nu har du muligheden for at blive en del af teamet hos Nellemann Gruppen, der forhandler Volvo og MG på Østerbro. Uddannelsen med speciale i salg og service i autobranchen tager 2 år og spænder vidt. Du vil i løbet af denne periode få et indgående kendskab til bilbranchen – lige fra salg af biler herunder kundedialog, tilbudsafgivning, indgåelse af slutsedler, oprettelse af- og udlevering af biler til vognfakturering samt kendskab til eftermarked mv. Send din ansøgning allerede i dag

Reservedelselev søges til Mercedes-Benz og Renault i Aars

Vi søger en ny elev til reservedelslageret i Aars med opstart snarest muligt. Hos os er der rig mulighed for at prøve kræfter med en branche i rivende udvikling. Skal du med på holdet? Du vil primært blive oplært i Mercedes-Benz og Renault sideløbende med, at du gennemfører uddannelsen til Handelsassistent (AUTO) ved Business College Syd i Mommark. Med uddannelsen vil du erhverve de faglige kompetencer, som jobbet i en handelsvirksomhed i autobranchen kræver. Send din ansøgning allerede i dag

Servicerådgiverelev søges til Semler Mobility Gladsaxe

Har du lyst til at blive en del af en stor koncern med dedikerede kolleger og gode muligheder for at udvikle dig i dit arbejde Søger du en elevplads med varierende opgaver, et godt socialt arbejdsmiljø og spændende muligheder? Du bliver en del af vores servicerådgiverteam, som har ansvaret for at indfri kundernes forventninger og behov, når bilen bliver indleveret på værkstedet til service eller reparation. Lyder dette som dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Reservedelselev & Eftermarkedselev søges hurtigst muligt til Finn Allan Eriksen Automobiler A/S

Har du benzin i blodet og gerne vil have foden indenfor i bilbranchen - så har du nu muligheden. Vi søger en reservedelselev & en eftermarkedselev til Finn Allan Eriksen Automobiler. Du få en spændende 2 årig uddannelse, hvor du skifter mellem praktisk arbejde i virksomheden og at være på skoleophold. Lyder dette som dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Bliv økonomielev i bogholderiet hos en af Danmarks største bilkoncerner

Nielsen Car Group er en af de største spillere på det danske bilmarked med 11 bilhuse og eget leasingselskab. Koncernen vokser sig større dag for dag, og derfor har vi brug for en ny elev, der bliver en del af vores dygtige regnskabsteam omgivet af lækre biler på vores hovedkontor i Danmarks største bilhus, Bilernes Hus i Silkeborg. Med en elevuddannelse hos os får du en målrettet toårig elevuddannelse, som du kan gøre brug af resten af livet. Er dette dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Reservedelselev søges til Terminalen Taastrup

Hos Terminalen Taastrup søger vi en reservedelselev, der gennem professionel sparring med det resterende team skal bidrage til god kundeservice på tværs af forretningen. Som reservedelselev vil du have din daglige gang på reservedelslageret, hvor du kommer til at arbejde med indkøb af reservedele/dæk ved eksterne leverandører samt at sikre intern betjening og afsætning af reservedele til mekanikerne og pladesmedene på vores værksteder. Er det lige dig så send din ansøgning allerede i dag

Lastbilmekanikerlærling søges til Mercedes-Benz i Aalborg

Vi søger en lastbilmekanikerlærling til vores afdeling i Aalborg, der er autoriseret forhandler og værksted for Mercedes-Benz person-, vare- og lastbiler. Hvert år uddanner vi mange unge mennesker. På nuværende tidspunkt har vi 165 lærlinge og funktionærelever. Skal du med på holdet?

Lastbilmekanikerlærlinge til Mercedes-Benz i Aarhus

Vi søger to lastbilmekanikerlærlinge til vores afdeling i Aarhus, der er autoriseret forhandler og værksted for Mercedes-Benz, Renault og Dacia person- og varebiler samt Mercedes-Benz lastbiler. Hvert år uddanner vi mange unge mennesker. På nuværende tidspunkt har vi 165 lærlinge og funktionærelever. Skal du med på holdet?

Partnere