Elev/Trainee/Lærling

Salgstrainee / Elev søges til Peugeot, Citroën og Suzuki i Ringe / Svendborg - C. A. Larsen Automobiler A/S

Netop nu søger vi en dynamisk og resultatorienteret salgstrainee / Elev der har lyst til at blive en af branchens dygtigste salgskonsulenter. Vi er aut. Peugeot, Citroën og Suzuki forhandler og du bliver du en del af et dygtigt og effektivt team. Du indgår i et 24 måneders udviklings forløb med et mix af on-the-job træning og et eksternt kursus-forløb med andre salgstrainees. Du vil hurtigt få ansvar for dine egne opgaver og indgå i salgsafdelingens daglige drift med masser af kundekontakt.

Automekaniker-lærlinge søges til Audi Hørsholm

Brænder du for biler, og har du lyst til at tage din uddannelse på et topmoderne værksted med faciliteter af højeste kvalitet? Så er du måske vores nye automekanikerlærling hos Audi Hørsholm. I løbet af din læretid vil du veksle mellem at deltage i undervisning på Semler Retails egne fokuserede hold på Mercantec i Viborg og være i erhvervsfaglig praktik hos Audi Hørsholm. Som elev på vores fokuserede hold vil du opleve et højt uddannelsesniveau med målretning mod nogle af DK's største bilbrands

Karosserilærling søges til meget spændende job i stort bilhus i Kolding

En af Autocentralen største afdelinger søger en dynamisk, flittig og ambitiøs karosserilærling til vores super travle team på Egtved Alle 1 i Kolding. Afdelingen er en del af en stor koncern i sund vækst med i alt 8 afdelinger. Du bliver en del af vores stærke eftermarkedsteam på skadecenteret, hvor alle dagligt yder deres bedste. Uddannelsen er udpeget til fordelsuddannelse. Fordelsuddannelser vurderes at have gode praktik- og jobmuligheder efterfølgende

Servicerådgiverelev til Semler Retail Køge - Volkswagen

Er du klar til at kickstarte din karriere i Danmarks største bilkoncern? Vi står klar med hænderne i vejret for at tilbyde dig en af de bedste elevpladser med et godt arbejdsmiljø og gode kolleger, hvor læring og udvikling er en høj prioritet. Som vores nye servicerådgiver-elev vil du igennem det 2-årige forløb gennemføre handelsuddannelsen med speciale inden for salg og brancheretning AUTO samtidig med, at du bliver certificeret inden for vores mærker.

Eftermarkedselev søges til PMABILER i Køge

Vi søger en eftermarkedselev til vores indskrivning. Kunne du tænke dig at blive uddannet fra bunden på eftermarkedet i bilbranchen, så har du her muligheden for en kombineret værksteds- og reservedels-elev uddannelse. Et job hvor du får lov at sætte kundekontakten i fokus og lægge stor vægt på den gode service. Selve praktikken - som vil være størstedelen af uddannelsen - vil være i vores indskrivning, i vores afdeling i Køge.

Reservedelssælger elev søges til Autohuset Vestergaard på Bondovej i Odense

Her er et meget spændende jog med gode fremtidsmuligheder. Vi har aut. forhandling og servicering af Volvo, Renault og Dacia. Vil du være reservedelssælger elev i et moderne bilhus, og er udadvendt og serviceminded ord, der beskriver dig? Så er det måske dig vi søger. Hos Autohuset Vestergaard A/S er det vores vision at opnå en position som Danmarks førende leverandør og servicepartner af transportløsninger, målt på kundetilfredshed og lønsomhed.

Eftermarkedselev søges til Via Biler, Toyota Amager

Hos Via Biler, Toyota Amager søger vi en nysgerrig og udadvendt eftermarkedselev, som har lyst til og er frisk på et væld af spændende arbejdsopgaver i vores eftermarkedsafdeling. Uddannelsen som eftermarkedselev, med auto som speciale, tager to år og spænder vidt. Du vil i løbet af denne periode få et indgående kendskab til bilbranchen – lige fra indkøb og salg af reservedele, lageroptimering, plukning af ordrer, kundeindskrivninger og kundeservice til fakturering, tilbudsafgivning m.v.

Eftermarkedselev til Via Biler, Grenåvej, Aarhus Nord

Hos Via Biler i Aarhus Nord søger vi en nysgerrig og udadvendt eftermarkedselev, som har lyst til og er frisk på et væld af spændende arbejdsopgaver i vores eftermarkedsafdeling. Uddannelsen som eftermarkedselev, med auto som speciale, tager to år og spænder vidt. Du vil i løbet af denne periode få et indgående kendskab til bilbranchen – lige fra indkøb og salg af reservedele, lageroptimering, plukning af ordrer, kundeindskrivninger og kundeservice til fakturering, tilbudsafgivning m.v.

    Partnere