BILSYN

Bilsagkyndig søges til Aarhus

Da vores søde kollega har fået takket ja til nye udfordringer, søger vi dig, der har lyst til, at være med til at drive synshallerne videre sammen med dine kollegaer - I hverdagen har vi travlt, vi hygger os og vi har det sjovt - Du bliver en del af vores dygtige team i Aarhus, som også er dem der hjælper dig i hverdagen og tager over, når du holder ferie. Er du ikke uddannet Bilsagkyndig så gi’r vi uddannelsen – det vigtigste er at du er uddannet automekaniker eller lastbilsmekaniker

Bilsagkyndig søges til Haderslev

Vores kollega gennem mange år har fået nye udfordringer – vi søger derfor hans efterfølger til afdelingen i Haderslev Nord. Vi er lige nu 2 friske gutter, men vi har opgaver nok til endnu en kollega. Om du er gut- eller gut-inde er ikke vigtigt, det vigtigste er at du er uddannet bilsagkyndig kategori 4. Du vil blive ansvarlig for vores tungvognsbane og primært arbejde med store køretøjer, som byder på meget vekslende opgaver i alt fra syn af sættevogne til ny opbyggede bjergningskøretøjer m.v.

Søges til Horsens - Bilsagkyndig KAT 3

Vi søger lige nu en bilsagkyndig kategori 3 kollega til vores afdeling i Horsens. Afdelingen syner både tunge- og lette køretøjer. Din nye kollega er uddannet bilsagkyndig kategori 4 og kan derfor også syne små køretøjer. Om du er gut- eller gut-inde er ikke vigtigt, det vigtigste er at du er uddannet bilsagkyndig kategori 3. Du vil indgå i team Horsens der oser at godt humør og stærke kompetencer og hvor sammenhold og gode kollegaer, gør det til en glæde at gå på arbejde 👌

Bilsagkyndig KAT 4 søges til Esbjerg

Er du klar, så har vi en synshal der venter på dig! Du skal sammen med dine kollegaer drive ”jeres egen” synshal, tage ejerskab for synshallen, vores kunder og deres køretøjer. Vi vil gerne have, at du er uddannet bilsagkyndig KAT 4. Men hvis ikke du er uddannet bilsagkyndig, så gi'r vi uddannelsen og sparringen. Applus er en servicevirksomhed, som pt. har 135 synshaller i hele Danmark, hvoraf synshallerne drives som selvstændige synshaller.

Bilsagkyndig søges til Nykøbing Mors

Da vores søde kollega har fået takket ja til nye udfordringer, søger vi dig, der har lyst til, at være med til at drive synshallerne videre sammen med dine kollegaer - I hverdagen har vi travlt, vi hygger os og vi har det sjovt - Du bliver en del af vores dygtige team i Thisted, som også er dem der hjælper dig i hverdagen og tager over, når du holder ferie. Er du ikke uddannet Bilsagkyndig så gir’ vi uddannelsen – det vigtigste er at du er uddannet automekaniker, lastbilsmekaniker eller lign.

    Partnere