Vil du tale med Danmarks dejligste kunder?

Kan du smile igennem en telefon og er du klar til at give den fuld gas?

Så kan du blive en del af vores kundecenter, der fysisk ligger i Herning, men som betjener hele landet.

Du skal kunne kommunikere klart og forståeligt - uanset om du snakker i telefon, skriver via vores chat eller besvarer henvendelser via mail.

Som kundecentermedarbejder møder du kunderne i øjenhøjde og fornemmer, hvad deres forventninger er. Det skal nemlig være let, enkelt og helt ordentligt at handle med os.

Dine arbejdsopgaver:

  • Skabe tilfredse kunder med brug af telefon, mail og chat
  • Foretage opfølgning på digitale henvendelser
  • Foretage serviceopkald og vise, at Nielsen Car Group A/S er der for vores kunder

Du vil blive en del af vores kundecenter, hvor der er temmelig højt til loftet. Vi har plads til alle, så længe du har lyst til at være en aktiv del af vores team.

Vi tilbyder:

  • Et målrettet introforløb, så du er klædt ordentlig på til opgaverne.
  • Træning og sparring i kundekommunikation
  • Fleksible arbejdstider
  • Fast timeløn efter kvalifikationer

Vi glæder os til at høre fra dig!

NIELSEN CAR GROUP er moderselskab og fælles administration for bil-virksomhederne Bjarne Nielsen A/S, Bilernes Hus A/S og Leasing DK A/S. Du kan læse mere om de tre selskaber på deres individuelle hjemmesider. Tilsammen er vi mere end 500 ansatte på tværs af landet.

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning via vores ansøgningsformular her på siden. Klik på knappen ”Send ansøgning”.

Vi indkalder løbende til samtaler og forbeholder os retten til at slette opslaget, hvis stillingen bliver besat - så send din ansøgning med relevante bilag hurtigst muligt.

Har du spørgsmål kan du kontakte kundecenter-teamleder Klaus Dünser på tlf. 99 29 19 57 eller kldu@bn.dk. Bemærk at vi løbende indkalder kandidater til samtale - så vi opfordrer dig til at søge jobbet hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Om os
Nielsen Car Group A/S er en af Danmarks største bilkoncerner. Bilernes Hus i Silkeborg, Leasing DK samt de ti Bjarne Nielsen-bilhuse er alle en del af koncernen, hvor vi samlet set beskæftiger mere end 500 medarbejdere. I Jylland driver vi bilforretninger i Ringkøbing, Herning, Holstebro, Silkeborg og Skive samt to i Esbjerg. På Sjælland er vi til stede i Køge, Birkerød, Hørsholm og Hillerød. Vi er autoriserede forhandler af bilmærkerne Ford, Volvo, Mazda, Renault, Kia, Dacia og Nissan - og vi har derudover autoriseret service af Volkswagen, BMW, Audi og Skoda.

I rygsækken har vi over 30 års erfaring som bilforhandler af nye og brugte personbiler og varevogne til private og erhvervslivet. Vi lever af glade kunder, og vi brænder for at gøre en forskel, så vores kunder aldrig er i tvivl om, hvor de skal købe deres næste bil. Samtidig skal Nielsen Car Group altid være det naturlige valg, når det gælder service og reparation. Det betyder også, at vi går "det ekstra skridt" for at yde professionel rådgivning i særklasse, så vi kan sikre den ultimative kundeoplevelse.

Send ansøgningSøg jobbet hos Nielsen Car Group A/S
Arbejdsgiver
Nielsen Car Group A/S
Silkeborgvej 110
7400 Herning
Tlf: 96 26 24 68
https://www.bn.dk
Kontaktperson
Klaus Dünser, 99 29 19 57
Mail: kldu@bn.dk
Vigtige datoer
Offentliggjort: 19. november 2021

Ansøgningsfrist: 31. december 2021
Annonce ID: 16940
Del jobopslag

Nyeste job

Partnere