Varevognsmekaniker søges til Ford, Renault og Dacia
- Via Biler A/S Kastrup

Vi søger lige nu en dygtig og pligtopfyldende varevognsmekaniker eller automontør til vores Kastrup bilhus.
Som varevognsmekaniker i Via Biler får du mulighed for at arbejde i et af branchens førende bilhuse og ikke mindst arbejde sammen med verdens bedste kollegaer. Er du en holdspiller, som sætter en ære i at give kunderne den bedste oplevelse hver gang - så er det jobbet for dig!


Hvad kendetegner dig:

  • Du er uddannet automekaniker eller automontør
  • Har hænderne ”skruet rigtig på” og kan tage fat
  • Erfaring med Ford, Renault og Dacia er en fordel, men bestemt ikke et krav
  • Du er engageret og serviceminded og har lysten til hele tiden at dygtiggøre dig
  • Du er selvkørende, pligtopfyldende og sætter en ære i at aflevere dine opgaver med bedst mulige resultat


Hvad tilbyder Via Biler:
Via Biler tilbyder en spændende og selvstændig hverdag, hvor arbejdsglæde, gode uddannelses- og udviklingsmuligheder går hånd i hånd. Hos Via Biler tror vi nemlig på langvarige forhold – hvad enten der er tale om langvarige forhold til vores kunder, leverandører eller medarbejdere. Vi tror ikke på kortsigtede løsninger. Via Biler er en af Danmarks hurtigst voksende bilkoncerner med 12 bilhuse i København og Østjylland.

Hos Via Biler vil du få muligheden for at arbejde i et af branchens førende bilhuse, hvor tilfredsheden af vores kunder og medarbejdere vægtes utroligt højt. Hos Via Biler handler det nemlig ikke kun om biler - det handler i høj grad også om mennesker. Vores mission er at skabe langvarige forhold til vores kunder, leverandører og medarbejdere. Og det gør vi gennem vores værdier: Målrettet, Umage, Glæde og Hjælpsomhed. For os handler det om, at Via Biler skal være et godt og udfordrende sted at arbejde - hver eneste dag!


Ansøgningsfrist er snarest muligt og senest den 30. juni 2019 og du søger stillingen ved at sende CV m.v. til: job@viabiler.dk - Vi gør opmærksom på, at ansøgninger til dette stillingsopslag behandles løbende, hvorfor stillingen kan blive besat inden fristens udløb.

Tiltrædelse: snarest muligt


Henvendelser vedrørende stillingen kan ske til Værkstedschef Kim Schytte Holmlund på mail: kish@viabiler.dk eller på telefon 72 59 15 37. CV/ansøgning sendes på mail til: job@viabiler.dk

Send ansøgningSøg jobbet hos Via Biler A/S
Arbejdsgiver
Via Biler A/S
Kirstinehøj 62
2770 Kastrup
Tlf: 72 59 15 00
https://www.viabiler.dk
Kontaktperson
Kim Schytte Holmlund, 72 59 15 37
Mail: kish@viabiler.dk
Vigtige datoer
Offentliggjort: 11. juni 2019

Ansøgningsfrist: 30. juni 2019
Annonce ID: 6525
Del jobopslag

Nyeste relaterede job

Partnere