Værkførerassistent til Mercedes-Benz personbiler i Holbæk

Vi søger en værkførerassistent til vores afdeling i Holbæk, der er autoriseret forhandler og værksted for Mercedes-Benz. Vi har rygende travlt og har derfor brug for dig i værkstedsindskrivningen hurtigst muligt!

Vi kan tilbyde et udfordrende og aktivt job hos en af Danmarks største bilforhandlere, hvor ikke to dage er ens. Din primære opgave bliver at bistå værkføreren (personbiler) med planlægning og koordination af de daglige reparationer på værkstedet. Du vil få en koordinerende, teknisk rolle og blive bindeled mellem værkføreren og mekanikerne. Du får således en stor berøringsflade med kunder såvel som kolleger i huset. Du bliver en del af det lokale team i Holbæk-afdelingen som rummer 46 nære kolleger, hvoraf indskrivningen, som du bliver en del af, består af 9 dygtige kolleger. Du bliver også en del af det store Hessel-team med ca.1.300 kolleger fordelt over 26 afdelinger. Du vil, som værkførerassistent hos Ejner Hessel, opleve en
meget høj grad af indflydelse og ansvar, idet vi er en flad organisation, hvor beslutningerne træffes så tæt på den enkelte medarbejder som muligt.

Dine primære opgaver er følgende:

  • Indskrivning af kunder såvel fysisk ved disken som via telefon/mail.
  • Løbende dialog med kunderne om reparationsstatus og godkendelse af evt. merarbejde.
  • Planlægning af værkstedsarbejdet med de 7 personbilsmekanikere.
  • Håndtering af reklamationer, udregning af tilbud samt fakturering til kunden.

Du er...

  • Teknisk erfaren inden for bilbranchen. Måske er du mekaniker med ambitioner om nu at tage et skridt tættere på værkfører-rollen, eller måske har du en uddannelse som autoteknolog?
  • Meget velfunderet på det personbilstekniske område.
  • Rolig og tillidsvækkende samtidigt med, at du ikke bliver skræmt af en hektisk hverdag, hvor vi ofte har ”drop in-kunder”.
  • Endelig er du ikke bange for at smøge ærmerne op og give den en ekstra skalle, når månedsafslutningen nærmer sig, og vi skal i bund med faktureringen.

Kontakt regionschef, eftermarked Tommy Hansen på telefon 7311 7030, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Ejner Hessel A/S
Det familieejede Ejner Hessel A/S, der har hovedkontor i Brande, er en af Danmarks største bilforhandlere med salg til både erhvervskunder og private. Selskabet er autoriseret forhandler og serviceværksted for bilmærkerne Mercedes-Benz, Renault, Dacia, Ford og Smart.

Selskabet blev etableret i 1968, og har gennem årene ekspanderet i Jylland. I 2008 kom det sjællandske marked med, og Ejner Hessel har i dag i alt 26 afdelinger, heraf 15 i Jylland og 11 på Sjælland. Ejner Hessel-koncernen er også ejer af Skandinaviens største brugtbilscenter, Mercedes-Benz Starmark, i Vejle. I koncernen indgår desuden et ejendomsselskab, som ejer og udlejer erhvervsejendomme til andre af koncernens selskaber.

Ejner Hessel-koncernen beskæftiger i dag ca. 1.300 medarbejdere og omsatte i 2020 for 5.7 mia. kr.

Send ansøgningSøg jobbet hos Ejner Hessel A/S, Holbæk
Arbejdsgiver
Ejner Hessel A/S, Holbæk
Tuse Byvej 1
4300 Holbæk
Tlf: 73 11 74 00
https://www.hessel.dk/
Kontaktperson
Tommy Hansen, 7311 7030
Vigtige datoer
Offentliggjort: 19. november 2021
Annonce ID: 16936
Del jobopslag

Nyeste job

Partnere