Værkfører søges til vores skadesafdeling i Søborg

Vi har travlt i vores nye samlede skadesafdeling i Søborg og søger nu en ekstra værkfører til at støtte op omkring vores 2 øvrige medarbejdere i afdelingen. Her vil du få ansvaret for kontakten til vores kunder og forsikringsselskaber samt at tilrettelægge en effektiv arbejdsdag for vores 7. pladesmede.

Dine kvalifikationer
Du må gerne have erfaring fra et lignende job som værkfører i en skadesafdeling eller som autotaksator, men vi hører også gerne fra dig hvis du har bilbranchekendskab, men ønsker et karrieskift. Hvis du er lærenem og arbejder struktureret, sørger vi for en grundig oplæring, så du er ordentlig klædt på til at løse dine arbejdsopgaver. Det er desuden også vigtigt at du har et godt servicegen over for vores kunder.

Vi tilbyder
Vi tilbyder at arbejde med masser af potentiale og udviklingsmuligheder og gode professionelle kollegaer til at støtte op omkring dig. vil løbende blive uddannet til at klare fremtidens krav i dit job. Fast løn svarende til dine kvalifikationer suppleret med bonus. Desuden er vores skadescenter et af Københavns nyeste karrosseriværksteder med alle moderne og relevante faciliteter.

Ansøgningen
Hvis du vil arbejde sammen med et team af dynamiske og kundebevidste mennesker i et pulserende bilhus, så send din ansøgning til værkstedschef Asbjørn Mayland på: am@daugaardbiler.dk eller ring 39 55 98 71 hvis du ønsker at få opklaret nogle spørgsmål. Vi lover dig naturligvis fuld diskretion.

Vi glæder os til at høre fra dig.

PS: ansøgningsfrist d. 25. oktober 2021.

Om Daugaard Biler
Daugaard Bilers grundsten blev lagt i 1974 og i dag repræsenterer vi bilmærkerne Citroën, Mazda, Nissan, Opel, SEAT, Suzuki og Toyota i vores afdelinger i København, Gladsaxe, Søborg samt Glostrup. Vores forretningsområder er salg, leasing, vedligeholdelse og reparation inden for person- og varebiler. Vi er til stadighed i udvikling og har senest udvidet med en ny afdeling i Søborg. Vores ambition er til stadighed at kunne imødekomme vore kunders krav og være branchens bedste servicegiver gennem produkter af høj kvalitet, top motiverede og kompetente medarbejdere, fleksibilitet og indbydende faciliteter.

Send ansøgningSøg jobbet hos Daugaard Biler A/S
Arbejdsgiver
Daugaard Biler A/S
Vandtårnsvej 64
2860 Søborg
Tlf: 39 66 06 00
https://www.daugaardbiler.dk
Kontaktperson
Asbjørn Mayland, 39 55 98 71
Mail: am@daugaardbiler.dk
Vigtige datoer
Offentliggjort: 25. september 2021

Ansøgningsfrist: 25. oktober 2021
Annonce ID: 16569
Del jobopslag

Nyeste relaterede job

Partnere