Trainee til indskrivningen i Bilernes Hus i Silkeborg

Er du udadvendt, serviceminded og kvalitetsbevidst? Vil du være en aktiv kollega i vores indskrivning? Vil du yde vores kunder service i verdensklasse?

Så er stillingen som trainee til indskrivningen for Semlers mærker (Skoda, Volkswagen og Audi) i Bilernes Hus måske noget for dig. Hos Bilernes Hus i Silkeborg finder du Danmarks største udvalg af nye og brugte biler fra de meste populære bilmærker.

Vi har et meget stort og moderne værksted, og rummer alle funktioner inden for salg, service og eftermarkedet inklusive undervognsbehandling, bilsyn og test, klargøringscenter, autolakering og biludlejning. Du kan læse mere om os på www.bilerneshus.dk.

Bredt felt af arbejdsopgaver
Som trainee i indskrivningen for VW, Skoda og Audi kommer du til at indgå i et team af servicerådgivere / værkførere.

Arbejdsopgaverne spænder vidt og inkluderer blandt andet:

 • Indskrivninger og kundemodtagelse
 • Booking af værkstedstider herunder opfølgning på elektroniske bookinger (onlinebooking)
 • Modtagelse og udlevering af kundebiler
 • Udarbejdelse af tilbud til kunder
 • Daglig fakturering af værkstedskunder og garantifaktura
 • Opfølgning på kundetilfredshed
 • Daglig opfølgning på Servicecam (service-video til kunder)
 • Opsøgende salg via servicepåmindelser samt tilbud

Dine kvalifikationer:
Den trainee vi søger har formentlig en mekaniker baggrund eller en merkantil uddannelse (HHX/HTX, merkonom eller lignende). Det vigtigste er naturligvis, at du er interesseret i biler og i at arbejde med kunder.

Derudover forventer vi at du:

 • Tager selvstændigt ansvar for dine opgaver og arbejder struktureret og detaljeorienteret.
 • Kan lide at arbejde efter processer
 • Sætter høje mål og trives med at efterleve målsætninger målt på nøgletal via kundetilfredshed og performance
 • Har gode kommunikationsevner, hvor du kan kommunikere med både kunder og kolleger på tværs af virksomheden
 • Er proaktiv og ønsker at mestre opsøgende salg og mersalg til vores kunder
 • Løbende søger at udvikle dig selv både personligt og fagligt, og derfor er omstillingsparat og ikke mindst frisk på digital omstilling

Virksomheden tilbyder
Bilernes Hus har en relativ flad organisation, uformel kultur og der opfordres til en åben dialog om udfordringer og muligheder.

Som trainee tilbyder vi et afvekslende uddannelsesforløb inden for salg og rådgivning af værksteds- og serviceydelser via importøren, og du vil derfor få store muligheder for at udvikle dig både på et fagligt og personligt niveau. Du skal være indforstået med at indgå i et evalueringsforløb gennem vores importør i forbindelse med ansættelsen.

Sådan søger du stillingen
Bilernes Hus er en del af Nielsen Car Group, der også rummer Bjarne Nielsen-bilhusene og Leasing DK. Tilsammen er vi mere end 500 ansatte på tværs af landet. Du får derfor mange kolleger at sparre med, og har du lyst, tilbyder vi også gode muligheder for at gøre karriere indenfor bilbranchen i vores store fællesskab.

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning via vores ansøgningsformular her på siden. Klik på knappen ”Send ansøgning”. Vi indkalder løbende til samtaler og forbeholder os retten til at slette opslaget, hvis stillingen bliver besat - så send din ansøgning med videre hurtigst muligt.

Har du spørgsmål, kan du kontakte Servicechef for Volkswagen, Audi og Skoda, Rune Terttu Hansen på telefon 72 100 533 eller ruth@bilerneshus.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Læs mere om, hvordan det er at være en del af Nielsen Car Group - og se vores rekrutteringsfilm:

Salgskonsulent

Værkfører

Mekaniker

Om os
Nielsen Car Group A/S er en af Danmarks største bilkoncerner. Bilernes Hus i Silkeborg, Leasing DK samt de ti Bjarne Nielsen-bilhuse er alle en del af koncernen, hvor vi samlet set beskæftiger mere end 500 medarbejdere. I Jylland driver vi bilforretninger i Ringkøbing, Herning, Holstebro, Silkeborg og Skive samt to i Esbjerg. På Sjælland er vi til stede i Køge, Birkerød, Hørsholm og Hillerød. Vi er autoriseret forhandler af bilmærkerne Ford, Volvo, Mazda, Renault, Kia, Dacia og Nissan - og vi har derudover autoriseret service af Audi, BMW, Skoda og Volkswagen.

Vi har mere end 30 års erfaring som forhandler af nye og brugte personbiler og varevogne til private og erhvervslivet. Vi lever af glade kunder, og vi brænder for at gøre en forskel, så vores kunder aldrig er i tvivl om, hvor de skal købe deres næste bil. Samtidig skal Nielsen Car Group altid være det naturlige valg, når det gælder service og reparation. Det betyder også, at vi går "det ekstra skridt" for at yde professionel rådgivning i særklasse, så vi kan sikre den ultimative kundeoplevelse.

Send ansøgningSøg jobbet hos Bilernes Hus A/S
Arbejdsgiver
Bilernes Hus A/S
Bredhøjvej 5
8600 Silkeborg
Tlf: 72 100 200
https://www.bilerneshus.dk
Kontaktperson
Rune Terttu Hansen, 72 100 533
Mail: ruth@bilerneshus.dk
Vigtige datoer
Offentliggjort: 12. maj 2022

Ansøgningsfrist: 17. juni 2022
Annonce ID: 18097
Del jobopslag

Nyeste relaterede job

Partnere