Teknisk forbereder søges til Semler Mobility Amager

Er du træt af at skrue på biler, men har hovedet godt skruet på, så har vi stillingen til dig som teknisk forbereder!. I Rollen forbereder man de pågældende anker/diagnoser der er booket ind, så at værkstedet har de bedste forudsætninger for at udføre opgaven, inden kunden kommer.

Om stillingen
I din rolle som teknisk forbereder bliver det din vigtigste opgave at sikre, at det bookede diagnosearbejde på vores kunders biler har alle detaljer på plads, helt op til at kunden dukker op og kollegaerne ved indskrivningen tager imod kunden. Hvorefter arbejdet på bilen går i gang.

Du har dermed en vigtig rolle, hvor du sørger for, at arbejdet forløber på den bedste måde og understøtter en glidende proces. Med dit fokus og flair for struktur er du med til at dine kolleger på værkstedet og eftermarkedet bliver spillet gode.

I dit arbejde vil du fokusere på, at alle forudsætninger er til stede for, at vores indgående diagnose opgaver bliver løst korrekt og på den mest effektive måde.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Afdække bilens historik, om det er en ny eller gentagen fejl
  • Sikre at den rette tekniker er sat på opgaven og tiden er korrekt estimeret.
  • Aktivt være i dialog med kunderne, hvis en opgave/aftale skal ændres eller tilrettes. Eller hvis anken skal uddybes
  • Sikre at der er booket eventuelle lejebiler til kunderne, mens vi arbejder på deres bil.

Alt dette samt meget andet løser du i et team med to kolleger, hvor vi har fokus på det gode samarbejde. I stillingen refererer du til reservedelschefen, men vil også have en tæt relation til både værksteds- og servicechefen. Man får også direkte sparring og kontakt med de udførende diagnose teknikere mm.

Hvem er du?
Som vores nye kollega i teamet er du motiveret af at få dagligdagen til at forløbe effektivt og problemfrit for dine kolleger. Du tager proaktivt ansvar for opgaver og processer og sikrer, at alle sager håndteres på den bedste måde og med det bedste resultat for alle involverede.

Du trives med at sætte dig ind i den enkelte sag, og fordybe dig i forhold til kundens behov samt vores muligheder derefter. Samtidig med, at sagerne ikke altid kan afsluttes med det samme, og man derfor har flere bolde i luften ift. opfølgning på nogle af sagerne, som man har begravet sig i.

Vi forestiller os, at du har indgående kendskab til bilbranchen og kommer med en baggrund som enten tekniker eller servicerådgiver. Du har fra dine tidligere stillinger erfaring med at have ansvar for dine egne sager, og du er vant til at arbejde med vores fabrikssystemer ElsaPro, med oprettelse af DISS osv., samt AutoCore Portalen.

Om Semler Mobility Amager
Hos Semler Mobility Amager gør vi meget for, at du kan udvikle dig i dit arbejde gennem nye opgaver og løbende videreuddannelse.
Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pension, sundhedssikring og en hel del andre meget fordelagtige medarbejdergoder samt muligheden for at blive en vigtig del af en stor og professionel organisation, som tæller over 2.800 dedikerede kollegaer.

Lyder dette som noget for dig?
Ansættelsesstart er hurtigst muligt, og vi afholder derfor samtalerne løbende. Så søg stillingen allerede i dag. Du ansøger online via linket "Send ansøgning".

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Reservedelschef Kewin Olsson på mail: keol@semlermobility.dk

Vi glæder os til at høre fra dig

Send ansøgningSøg jobbet hos Semler Mobility Amager
Arbejdsgiver
Semler Mobility Amager
Englandsvej 437
2770 Kastrup
Tlf: 32 47 90 00
https://www.semler.dk
Kontaktperson
Kewin Olsson,
Mail: keol@semlermobility.dk
Vigtige datoer
Offentliggjort: 11. maj 2022
Annonce ID: 18083
Del jobopslag

Nyeste relaterede job

Partnere