Tekniker til Semler Mobility i Højbjerg - Volkswagen, SKODA og Audi

Kan du se dig selv arbejde med nogle af de mest historiske bilmærker og har du en lidenskab for biler og den nyeste teknologi? – Så har vi den perfekte mulighed for dig!

Vi oplever en stor tilstrømning af nye kunder og mangler i den forbindelse en ny medarbejder, som har lyst til at være vores nye passionerede tekniker. Du skal primært beskæftige dig med service, vedligeholdelse samt reparation og kommer til at indgå i et team af skarpe og dygtige teknikere samt lærlinge, hvor vores største fokus er kvaliteten i arbejdet og den gode kundeservice. Hos os får du naturligvis egen arbejdsstation samt værktøj.

Vores nye holdspiller
Du er skarp til service og alm. reparationer, og arbejder effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten, så vi hurtigt kan få bilerne ud på landevejene igen. Du er en holdspiller, der trives med afveksling og forskellige typer opgaver. Det er bestemt et plus hvis du ovenikøbet er udadvendt og har let til smil.

Derudover ser vi gerne at du:

  • Har gode IT-kundskaber og interesse for nye teknologier
  • Er serviceminded og ønsker at yde den bedste service
  • Er uddannet mekaniker
  • Har kørekort (minimum kat. B)
  • Kendskab til Volkswagen, Skoda, Audi vil være en fordel, men ikke et krav. Hvis du kommer med erfaring fra andre mærker, sørger vi for at få opgraderet dine kompetencer og certificeringer.


Din nye arbejdsplads
Semler Mobility i Højbjerg er en del af Semler Gruppen, som er landets største virksomhed i bilbranchen med over 100 års erfaring inden for salg og servicering af biler. – Vi repræsenterer nogle af de stærkeste brands på markedet, bl.a. Volkswagen, Audi, Skoda, Seat, Cupra og Porsche samt andre Premium mærker.

Semler Mobility Retail består af 14 forhandlere på tværs af landet. Du bliver en del af et fantastisk værkstedsteam. Det er en målrettet og resultatorienteret arbejdsplads hvor humor og godt humør vægtes højt.

Vi tilbyder en lang række personalegoder udover løn som er overensstemmelse med dine kvalifikationer og en attraktiv pensionsordning og sundhedssikring.

Er dette job lige dig?
Vil du være en del af holdet, så skynd dig og send din ansøgning til os via linket forneden.

Tiltrædelse er hurtigst muligt og vi behandler ansøgninger løbende. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Værkstedschef Rasmus Kastbjerg-Nielsen på tlf. 24 455 755.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Stærke værdier forener os på tværs
Som ny kollega i Semler Gruppen bliver du del af et stort fællesskab på mere end 2800 kolleger. Vi har forskellige ansvarsområder og møder ind på forskellige adresser i forskellige selskaber, men vi er alle forenet af fælles værdier, der fungerer som et kompas for vores måde at arbejde på.

Vi er nemlig ordentlige og gør vores bedste for at skabe tilfredse kunder og leverandører. Det kræver, at vi er dedikerede og sætter en ære i vores arbejde hver eneste dag. Samtidig bestræber vi os på at være nytænkende og udforske nye måder at gøre tingene på. Alt dette gøres med et glimt i øjet, hvor vi altid samarbejder med respekt for hinanden og et smil på læben.

Arbejdsgiver
Semler Mobility Højbjerg
Øster Parkvej 12
8270 Højbjerg
Tlf: 87 380 380
https://semler.dk
Kontaktperson
Rasmus Kastbjerg-Nielsen, 24 455 755
Vigtige datoer
Offentliggjort: 25. maj 2023
Annonce ID: 20432
Del jobopslag

Nyeste relaterede job

Partnere