Smilende og energisk receptionist søges til vores travle bilhus på Dieselvej i Kolding

Velbesøgt bilhus søger smilende receptionist, der kan byde huset gæster professionelt og venligt velkommen. Dette gælder både fysisk i bilhuset, hvor du har en fast plads ved hovedindgangen, ved besvarelse af diverse mails og på telefonen hvor kunderne skal hjælpes på bedste vis. Nogle gange af dig - andre gange må du sende kunden venligt videre til dine dygtige kollegaer.

Når telefonen ikke ringer og der ikke er kunder i butikken som du skal servicere, så vil der være forskellige administrative Ad Hoc opgaver der skal udføres. Dette vil bl.a. være vedligeholdelse af diverse app og online platforme - herunder nybilpleje, RentLog og Demoportal

Det er en stor fordel hvis du interesserer dig for de sociale medier for hos os er du primusmotor på indhold, opslag og kampagner. Du får ideerne, planlægger det og udfører opgaven. Og også her skal kunderne serviceres. Kommentarer og beskeder skal besvares hurtigt, venligt og med et smil på læben.

I det daglige sørger du og dine salgskollegaer for at showroomet er præsentabel og inspirerende og når vi har arrangementer planlægger og organiserer du dem med nærmeste leder. Du vil også være en del af husets festudvalg, hvor du bidrager med gode ideer og afholder festlige arrangementer for dine gode kollegaer.

Desuden vil du fungere som et af husets "Cocuura-ambassadører", der fokuserer på et godt arbejdsmiljø, Det gør vi ved at tale om tingene, også når det er svært. For når det er svært - så er det oftest vigtigt.


Dine egenskaber:

 • Smilende og serviceminded
 • Energisk
 • Løsningsorienteret
 • Fleksibel og omstillingsparat
 • Social og udadvendt
 • Struktureret og "ben i næsen"


Vi tilbyder:

 • En arbejdsplads med højt til loftet
 • Professionelt arbejdsklima med en uformel omgangsform.
 • Stor frihed under ansvar
 • Dygtige og søde kollegaer
 • En alsidig arbejdsdag
 • Fine omgivelser og søde kunder


Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Bemærk: Dette er en 25-timers stilling.
Timerne fordeles i hverdagene fra kl. 12-17.30 + evt. søndage fra kl. 11-16


Ansøgningsfrist:
Vi kalder løbende til samtale og tillader os at ansætte før tidsfristen udløber, hvis vi finder den rette kandidat. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Filialchef Claus Glintborg Schmidt på 2753 7530 eller mail: clsch@vw-kolding.dk

Om os
Autocentralen er en af landets største bilkoncerner. Vi driver syv bilhuse i seks af de største byer i Syd- og Sønderjylland og forhandler nogle af branchens stærkeste bilmærker. Udover bilhusene har vi egen landsdækkende leasingafdeling samt Auto:Design, der leverer indretning, opbygning og foliering af person- og varebiler.

Hos Autocentralen er vi så meget ”Mere End Biler”. Næsten 400 dedikerede Autocentralister med passion for biler, service og ordentlighed yder hver dag deres absolut bedste. Ikke kun overfor vores trofaste kunder – men også overfor hinanden. Hvis du vil være en del af en bilkoncern, hvor vi har hjertet med i dét, som vi laver, så er Autocentralen det helt rette sted for dig.

Send ansøgningSøg jobbet hos Autocentralen A/S - Volkswagen Kolding
Arbejdsgiver
Autocentralen A/S - Volkswagen Kolding
Dieselvej 2-4
6000 Kolding
Tlf: 76 34 50 00
https://www.autocentralen.com
Kontaktperson
Claus Glintborg Schmidt, 2753 7530
Mail: clsch@vw-kolding.dk
Vigtige datoer
Offentliggjort: 25. maj 2023

Ansøgningsfrist: 30. juni 2023
Annonce ID: 20437
Del jobopslag

Nyeste job

Partnere