Skarp salgskonsulent søges til Danmarks største bilhus
- Bilernes Hus i Silkeborg

Er du udadvendt, serviceminded og kvalitetsbevidst? Kan du sælge bedre brugte biler i et af landets mest attraktive områder og være en del af landets største bilforretning? Så kan du roligt læse videre.

I Bilernes Hus i Silkeborg brænder vi for at gøre en forskel. Vi tænker nyt og udvikler os kontinuerligt, så vi i fællesskab kan fastholde og udbygge vores position som et af Danmarks mest moderne bilhuse.

Til vores store afdeling for brugte biler i Bilernes Hus søger vi en dygtig salgskonsulent. Vi er et af områdets flotteste bilhuse - og helt sikkert det største, hvor mere end 150 dygtige og engagerede kolleger ser frem til at arbejde sammen med dig. Du vil indgå i et salgsteam på ti mand.

Vi skal være de bedste til at sælge brugte biler
Som vores nye salgskonsulent skal du stå i spidsen for håndteringen af vores brugte biler - herunder også serviceaftaler og finansiering - og naturligvis sikre en sund bilforretning.

Er du energisk, struktureret og har passion for biler? Trives du med at arbejde selvstændigt, og vil du være med til udvikle Bilernes Hus i Silkeborg? Du kommer til at indgå i et team af kolleger, som er fagligt dygtige og yderst dedikerede - og som har stort drive samt ambitioner om at vækste.

Vi har brug for, at du blandt andet er skarp på følgende:

  • Forståelse for tal.
  • Rådgivning af kunder i vores bilhus - og gerne opsøgende.
  • Udarbejdelse af tilbud - både i forbindelse med køb og leasing.
  • Opkøb af biler.
  • Vi ønsker at udvide vores salgsafdeling med flere biler i forskellige prisklasser, samt en VIP-afdeling med fokus på leasing af dyre biler.
  • God købmand med fokus på kunderne

Du skal naturligvis have erfaring med salg. Ikke nødvendigvis salg af biler - men du er hurtig til at scanne kundens behov og til at pejle dig ind på, i hvilken retning bildrømmene kører for den enkelte kunde. Du er en udpræget købmand med en stor passion for biler generelt.

Personligt er du smilende, udadvendt og serviceminded. Du sætter en ære i dit arbejde. Som person er du initiativrig og brænder for at levere kundeservice af allerhøjeste karakter. Du skal kunne arbejde selvstændigt, struktureret og ikke mindst have et godt overblik. Det er essentielt, at du er god til at afdække kundernes behov.

Vi tilbyder et godt og professionelt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone, løn efter kvalifikationer fast løn og provision samt en attraktiv pensionsordning.

Endelig skal du være villig til at arbejde, når kunderne er der - det vil også sige weekender, der må forventes et par gange om måneden. Tiltrædelse snarest - men vi venter gerne på den helt rette kandidat.

Sådan søger du stillingen
Bilernes Hus er en del af NIELSEN CAR GROUP, der også rummer Bjarne Nielsen-bilhusene og Leasing DK. Tilsammen er vi mere end 500 ansatte på tværs af landet. Du får derfor mange kolleger at sparre med, og har du lyst, tilbyder vi også gode muligheder for at gøre karriere indenfor bilbranchen i vores store fællesskab.

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning via vores ansøgningsformular her på siden. Klik på knappen ”Send ansøgning”. Vi indkalder løbende til samtaler og forbeholder os retten til at slette opslaget, hvis stillingen bliver besat - så send din ansøgning med videre hurtigst muligt.

Har du spørgsmål, kan du kontakte salgschef Allan Rold Nielsen på telefon 72 100 534 (fortrolighed er en selvfølge).

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om os
Nielsen Car Group A/S er en af Danmarks største bilkoncerner. Bilernes Hus i Silkeborg, Leasing DK samt de ti Bjarne Nielsen-bilhuse er alle en del af koncernen, hvor vi samlet set beskæftiger mere end 500 medarbejdere. I Jylland driver vi bilforretninger i Ringkøbing, Herning, Holstebro, Silkeborg og Skive samt to i Esbjerg. På Sjælland er vi til stede i Køge, Birkerød, Hørsholm og Hillerød. Vi er autoriserede forhandler af bilmærkerne Ford, Volvo, Mazda, Renault, Kia, Dacia og Nissan - og vi har derudover autoriseret service af Volkswagen, BMW, Audi og Skoda.

I rygsækken har vi over 30 års erfaring som bilforhandler af nye og brugte personbiler og varevogne til private og erhvervslivet. Vi lever af glade kunder, og vi brænder for at gøre en forskel, så vores kunder aldrig er i tvivl om, hvor de skal købe deres næste bil. Samtidig skal Nielsen Car Group altid være det naturlige valg, når det gælder service og reparation. Det betyder også, at vi går "det ekstra skridt" for at yde professionel rådgivning i særklasse, så vi kan sikre den ultimative kundeoplevelse.

Send ansøgningSøg jobbet hos Bilernes Hus A/S
Arbejdsgiver
Bilernes Hus A/S
Bredhøjvej 5
8600 Silkeborg
Tlf: 72 100 200
https://www.bilerneshus.dk
Kontaktperson
Allan Rold Nielsen, 72 100 534
Mail: arn@bilerneshus.dk
Vigtige datoer
Offentliggjort: 24. november 2021

Ansøgningsfrist: 29. december 2021
Annonce ID: 16955
Del jobopslag

Nyeste relaterede job

Partnere