Selvstændig bogholder med erfaring fra autobranchen
søges til AUTOproff i Kolding

Har du god forståelse for de grundlæggende opgaver i en økonomifunktion? Trives du i et dynamisk og vækstende miljø? Er du proaktiv og motiveres du af at være den regnskabsmæssige rygrad i virksomheden? Og har du lyst til at blive en vigtig del af et team, hvor hjælpsomhed, sparring og gode sociale relationer er nøgleord?

Du forestår alle regnskabs- og bogholderirelaterede opgaver i koncernens danske selskaber med reference til virksomhedens CFO. I AutoProff er vi netop i gang med en omfattende digitalisering af bogholderiet. Dine arbejdsopgaver skal derfor flyttes til håndtering i onlinesystemer, som løbende udvikles.

Den ideelle kandidat har en relevant uddannelse, er rutineret og selvkørende med mindst 5 års erfaring fra en lignende stilling indenfor regnskab, revision og økonomi, har et indgående kendskab til e-conomic, har meget gerne erfaring med forskelsmoms, samt administration af Autobranchen generelt. Du er vant til selvstændigt at udføre mange af regnskabsafdelingens facetter, herunder blandt andet:

  • Kreditorbogholderi
  • Debitorbogholderi
  • Finansbogholderi
  • Afstemninger og periodiseringer i forbindelse med månedsafslutninger
  • Klargøring af materiale til årsregnskabsrevisionen
  • Diverse administrative ad hoc-opgaver

Du arbejder struktureret og systematisk og tager ejerskab over dine opgaver, ligesom du sætter en ære i at aflevere fejlfrit og til tiden. Det falder dig naturligt at være smilende og hjælpsom, samtidig med at du har travlt. Har du forretningsforståelse og indsigt i virksomheders mekanismer, vil det være et særdeles stort plus.

Du formår at tale med mennesker på alle niveauer, og du trives godt med frihed under ansvar for egne opgaver, men som en god teamplayer bidrager du til at de samlede mål opnås.

Arbejdsstedet vil være i Kolding.

Ansøgning og yderligere information
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte CFO Hans Karow på tlf. 3073 8063. Ansøgning og CV bedes sendt pr. e-mail til hjk@autoproff.dk mærket "Bogholder".

Send ansøgningSøg jobbet hos AUTOproff A/S
Arbejdsgiver
AUTOproff A/S
Albuen 80
6000 Kolding
Tlf: 82 303 505
https://autoproff.com/
Kontaktperson
Hans Karow, 3073 8063
Mail: hjk@autoproff.dk
Vigtige datoer
Offentliggjort: 23. marts 2020
Annonce ID: 9596
Del jobopslag

Nyeste job

Partnere