Salgssupporter søges til Via Biler Erhverv København

Vi søger til vores erhvervsafdeling en salgssupporter, som med udgangspunkt i vores afdeling i Vallensbæk kan fastholde og udbygge vores store fokus på salg til erhvervslivet. Målet er klart: Vi ønsker at have Danmarks mest professionelle erhvervsafdeling.

Vores erhvervsafdeling består af et team på syv personer, hvoraf de tre har base i København. Der er et meget tæt samarbejde alle imellem, som tager udgangspunkt i, at vi skal levere varen hver eneste dag. Der er en god og fri omgangstone, som inspirerer alle til at komme med meninger, idéer og løsninger, der kan gøre vores stærke relationer til vores kunder endnu stærkere. For os handler det om, at Via Biler skal være et godt og udfordrende sted at arbejde – hver eneste dag!

Det bliver din opgave at være administrativ hjælp til vores team af Fleet Relation Managers, således at vi kan yde fantastisk service til alle vores kunder, heriblandt nogle af landets største leasingselskaber.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

  • Administrativ support til dine kollegaer
  • Håndtering af den interne proces ift. bestillinger og leveringer
  • Forbedring af interne processer ift. håndtering af mange leveringer
  • Dine personlige egenskaber må blandt andet gerne være fokuseret omkring følgende:
  • Du skal arbejde struktureret og kunne bevare overblikket
  • Du skal være proaktiv og vedholdende
  • Du skal gøre en forskel, hver eneste gang du er i kontakt med en kollega eller kunde, og dermed sikre
  • langvarige relationer.

Hvad kan Via Biler tilbyde?
Med 10 bilhuse er Via Biler A/S blandt de største bilforretninger i Danmark. Vi er autoriseret forhandler af Ford, Toyota, Mazda, Suzuki og Volvo og repræsenterer Hertz biludlejning i store dele af Danmark.

Vores mission er at skabe langvarige forhold til vores kunder, medarbejdere og leverandører. Alt, hvad vi foretager os, udspringer af en klippefast tro på, at en langsigtet relation er det mest fordelagtige for både kunderne og os selv. Derfor gør vi os umage med at bygge langvarige forhold – og holder os fra kortsigtede, tvivlsomme løsninger.

Ansøgning
Er du overbevist om, at du er den rette salgssupporter til Via Biler, skal du sende din ansøgning inkl. CV, referencer og andet relevant materiale til job@viabiler.dk med emnefeltet ”Salgssupporter B2B København”. Tiltrædelse er snarest muligt. Vi holder samtaler løbende, indtil den rigtige kandidat er fundet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Fleet Relation Manager Henrik Mandelbaum på telefon 43 20 90 13.

Send ansøgningSøg jobbet hos Via Biler Erhverv
Arbejdsgiver
Via Biler Erhverv
Vallensbækvej 71
2625 Vallensbæk
Tlf: 72 59 15 59
https://www.viabiler.dk
Kontaktperson
Henrik Mandelbaum, 43 20 90 13
Vigtige datoer
Offentliggjort: 3. maj 2021
Annonce ID: 15468
Del jobopslag

Nyeste job

Partnere