Salgskonsulent søges til Ford i Køge

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan videreudvikle en af Danmarks mest moderne bilkoncerner.

Er du klar på at blive en del af Bjarne Nielsen-koncernen - og derved være med til at skabe værdi for vores kunder?

Til vores store Bjarne Nielsen-forretning i Køge søger vi en dygtig salgskonsulent til afdelingen for nye og brugte Ford-modeller. Vi er et moderne bilhus - et af områdets flotteste - med godt 40 dygtige og engagerede kolleger, der alle ser frem til at tage godt imod dig. Du vil indgå i et salgsteam på en halv snes mand.

Vi skal være endnu bedre til de brugte biler
Hos Bjarne Nielsen ønsker vi at opretholde vores gode position i markedet og samtidig udvikle os, så vi kan sælge endnu flere Ford-biler og samtidig holde en sund forretning kørende. Som vores nye salgskonsulent vil du derfor stå i spidsen for håndteringen af Fords store flåde af personbiler - herunder også serviceaftaler og finansiering.

Vi er stærke på salget at nye Ford-modeller - men vi har også et meget stort marked for nyere brugte biler, hvor vi på koncern-niveau altid har mere end 1000 styk på lager. Så der er nok at gå i gang med!

Du skal være med til at sikre, at Bjarne Nielsen-koncernens salgs- og indkøbsmål bliver indfriet. Desuden er du en person, som kan være med til at sikre en sublim kundeservice med stort fokus på kundetilfredshed. Som vores nye salgskonsulent skal du derfor kunne skabe kontakt, synlighed, gode relationer og ikke mindst en fremragende service. Vi lægger stor vægt på et godt og aktivt arbejdsmiljø med en stærk holdånd og engagerede kolleger.

Vi tilbyder en hverdag i en attraktiv virksomhed fyldt med gode udfordringer, hvor der er mulighed for personlig udvikling og en lønpakke efter kvalifikationer.

God købmand med fokus på kunderne
Det er vores forventning, at du har erfaring med salg. Ikke nødvendigvis salg af biler - men du er hurtig til at scanne kundens behov og til at pejle dig ind på, i hvilken retning bildrømmene kører i den konkrete situation.

  • Du er stærk på handel, og du besidder et overblik, der er med til at sikre, at lagerbeholdningen altid er opdateret
  • Du besidder evnen til at levere kundeservice fra øverste hylde - derfor er det vigtigt, at du forstår den enkelte kunde og dennes behov
  • Du skal have forståelse for engelske på skrift og tale.
  • Du er en god købmand, som formår at skabe gode resultater og stærke relationer i den daglige kontakt med kunder og kolleger.
  • Som person er du selvkørende, udadvendt og bruger dine evner opsøgende og struktureret.


Endelig skal du være villig til at arbejde, når kunderne er der - det vil også sige weekender. I vores Køge-afdeling holder vi åbent både lørdag og søndag. Tiltrædelse snarest - men vi venter gerne på den helt rette kandidat.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning

Hos Bjarne Nielsen er vi en del af NIELSEN CAR GROUP. Tilsammen er vi mere end 500 ansatte på tværs af landet. Du får derfor mange kolleger at sparre med, og har du lyst, tilbyder vi også gode muligheder for at gøre karriere indenfor bilbranchen i vores store fællesskab.

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning via vores ansøgningsformular her på siden. Klik på knappen ”Send ansøgning”.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte Ford-salgschef Carsten Furman på telefon 9929 1988 eller mail: cafu@bn.dk (fortrolighed er en selvfølge).

Vi ser frem til at høre fra dig!

Om os
Bjarne Nielsen A/S er en af Danmarks største bilkoncerner, som dagligt beskæftiger over 330 dedikerede medarbejdere, fordelt på koncernens 10 bilhuse på tværs af landet. Seks bilhuse i Jylland - Ringkøbing, Herning, Holstebro, Skive og to i Esbjerg. Og fire bilhuse på Sjælland - Køge, Birkerød, Hørsholm og i Hillerød. Vi er autoriserede forhandler af bilmærkerne Ford, Renault, Dacia, Volvo, Kia og Mazda.

I rygsækken har vi mere end 25 års erfaring som bilforhandler, og lever af glade kunder. Vi brænder for at gøre en forskel så vores kunder aldrig er i tvivl om hvor de skal købe deres næste bil, og samtidig er det naturlige valg når det gælder service. Det betyder også at vi går "det ekstra skridt" for at yde professionel rådgivning i særklasse så vi kan give den ultimative kundeoplevelse.

Send ansøgningSøg jobbet hos Bjarne Nielsen A/S
Arbejdsgiver
Bjarne Nielsen A/S
Tangmosevej 108
4600 Køge
Tlf: 56 67 70 00
https://www.bn.dk
Kontaktperson
Carsten Furman Ruhnau, 9929 1988
Mail: cafu@bn.dk
Vigtige datoer
Offentliggjort: 10. juni 2021

Ansøgningsfrist: 9. juli 2021
Annonce ID: 15804
Del jobopslag

Nyeste relaterede job

Partnere