Raf Motors Udstilling

Salgskonsulent og salgselev søges til RAF Motors Horsens

Salgskonsulent
For snarlig tiltrædelse søger vi en Salgskonsulent med min. 2 års erfaring som sælger i anden bilforretning. Vi er en familiejet bilforretning hvor vi alle brænder for at give branchens bedste kundeoplevelser. Vi tilbyder dig et spændende job i et dynamisk bilhus, hvor din hverdag er præget af godt humør og en uformel omgangstone.

Vi forventer, at...

  • du er god til at tale med kunderne, og kan få et salg i hus
  • du er god til finansiering og leasing
  • du er god til at pleje personlige kunderelationer
  • du er god til indkøb og salg af brugte biler
  • du er en god kollega


RAF Motors blev etableret i 1996 og har i dag forhandlingen af Nissan samt et meget stort brugtvognssalg, med import fra hele Europa. Derudover har vi et landsdækkende Leasing selskab. Vi har store ambitioner om at være blandt de allerbedste bilforhandlere i Danmark. Vi sælger ca 1.000 biler årligt og servicerer mange flere.

Vi vægter trivsel meget højt, har egen HR ansvarlig og flere sociale arrangementer, der er med til at give det gode sammenhold vi har.

Synes du at dette lyder til lige at være dig, så send din ansøgning allerede i dag til Nikolaj Kirkegaard på mail: Nkh@rafmotors.dk eller ring 87 11 88 22 hvis du ønsker mere information.


Salgselev
For snarlig tiltrædelse søger vi en aktiv salgselev til vores store flotte bilhus i Horsens. Som salgselev starter du på en 2 årige uddannelse på Mommark. Du vil primært arbejde i forretningen under uddannelsen. Hertil kommer skoleophold på 1-2 uger ad gangen over perioden. Som salgselev skal du have afsluttet en gymnasial uddannelse.

Vi tilbyder dig en meget spændende uddannelse i et dynamisk bilhus, hvor din hverdag er præget af godt humør og en uformel omgangstone.

Vi forventer, at...

  • du er god til at tale med kunder
  • du har stor interesse for biler
  • du er en god kollega


RAF Motors blev etableret i 1996 og har i dag forhandlingen af Nissan samt et meget stort brugtvognssalg, med import fra hele Europa. Derudover har vi et landsdækkende Leasing selskab. Vi har store ambitioner om at være blandt de allerbedste bilforhandlere i Danmark. Vi sælger ca. 1.000 biler årligt og servicerer mange flere.

Vi vægter trivsel meget højt, har egen HR ansvarlig og flere sociale arrangementer, der er med til at give det gode sammenhold vi har.

Synes du at dette lyder til lige at være dig, så send din ansøgning allerede i dag til Nikolaj Kirkegaard på mail: Nkh@rafmotors.dk eller ring 87 11 88 22 hvis du ønsker mere information.

Ansøgningsfristen er desværre udløbet
Raf Motors Med Pil Og 2 Logoer
Arbejdsgiver
RAF MOTORS A/S
Vejlevej 160
8700, Horsens
Telefon: 87 11 88 00
Kontaktperson
Nikolaj Kirkegaard
Annonce ID: 17758
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Skoda Enyaq RS Fabrik 2023
Indrykket 04. december 2023
Weekendmedhjælper søges til Semler Mobility i Ringsted

Er du frisk og serviceminded, og kunne du tænke dig et studiejob i bilbranchen? Så er det måske dig, vi søger som weekendmedhjælper til vores salgsafdeling! Om jobbet Som weekendme…

Semler Mobility Ringsted
Mercedes Benz Trucks Actos L Fabrik 2023
Indrykket 30. november 2023
Salgskonsulent søges til Mercedes-Benz lastbiler hos Ejner Hessel A/S i Nordjylland

Er du serviceminded og udadvendt, og går du og dagdrømmer om gearkasser, påhængsvogne og den nyeste teknologi inden for lastbiler? Så er du måske Ejner Hessels nye kollega i Nordjy…

Ejner Hessel A/S - Aalborg
Mercedes Benz Sprinter Varebil Fabrik 2023
Indrykket 29. november 2023
Erhvervsrådgiver søges til P. Christensen Odense

Brænder du for det personlige og opsøgende erhvervssalg, og motiveres du af at give kunderne den bedste oplevelse og service inden for varebiler, som passer deres forretning bedst?…

P. Christensen - Odense
Volkswagen ID BUZZ I Carport 2023
Indrykket 28. november 2023
Salgsrådgiver søges til Volkswagen Silkeborg - En del af Semler Mobility

Vil du være en del af vores professionelle salgsteam og kan du se dig selv i en fremtid som salgsrådgiver for et af de mest innovative bilmærker i verden? Så er du måske vores nye…

Semler Mobility Silkeborg
Matchbiler Udstilling
Indrykket 27. november 2023
Mazda Brand Manager søges til MATCHBILER Aarhus / Viby J

Matchbiler i Viby søger en erfaren salgsrådgiver, til vores stilling Mazda brand manager med opstart snarest muligt. Har du en stærk salgsbaggrund og er klar til at stå i spidsen f…

MATCHBILER A/S
Porsche 911 Turbo 2022
Indrykket 24. november 2023
Salgsrådgiver søges til Semler Premium i Aarhus - Porsche

Brænder du for af at skabe langvarige kunderelationer og besidder du en høj grad af motivation for at skabe din egen succes? – Så har du muligheden nu! En af Danmarks mest eksklusi…

Porsche Center Aarhus