Reservedelsrådgiver søges til Semler Retail Højbjerg

Til vores reservedelsafdeling søger vi en proaktiv reservedelsrådgiver med veludviklede salgs- og servicekompetencer. Hvis du har lyst til at arbejde med autoreservedele og -tilbehør og motiveres af at skabe og opleve tilfredse kunder, så kan dette måske være dit nye job!

Om stillingen
Du er den primære kontakt til vores plade- og mekaniske værksted. Du har sammen med dine kollegaer kontakten til vores eksisterende og fremtidige eksterne reservedels- og tilbehørskunder i forretningen. Dialogen med kunderne vil primært foregå pr. telefon og e-mail, men kan også være gennem direkte kontakt med kunder, der henvender sig i forretningen. Kunderne kan både være private entusiaster (b-t-c) og professionelle forbrugere (b-t-b) af vores produkter.

Du vil få et selvstændigt arbejdsområde, men vil i dagligdagen også indgå i det øvrige reservedelsteam. Du deltager desuden i håndteringen af vores dækhotel, der befinder sig på vores lokation.

Om dig
Vi søger en dedikeret og udadvendt medarbejder med praktisk erfaring med salg af autoreservedele. Din baggrund kan være fra en eftermarkedsorienteret bilforretning, en reservedelsgrossist, tilbehørsspecialist eller noget helt andet. For os er det vigtigste, at du forstår at sætte dig i kundens sted og omsætte det til handling, der skaber salg, tilfredshed og loyalitet.

Du trives med en hverdag, hvor der er fart over feltet i ordets bredeste forstand. Du arbejder selvstændigt, men værdsætter samtidig din rolle som medlem af et godt team, som arbejder for en fælles sag.

Vi tilbyder
Du bliver ansat i Danmarks største bilkoncern med mere end 100 års historie og bliver en del af en stor og professionel organisation med over 2.500 dedikerede kolleger. Hos Semler Retail Højbjerg kan du forvente et spændende fagligt miljø, godt samarbejde samt masser af udfordringer og udviklingsmuligheder.

Lyder dette som noget for dig?
Søg venligst stillingen online via linket "Send ansøgning".

Ansøgningerne behandles løbende, så søg gerne stillingen allerede i dag.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte servicechef Frank Kronholm på telefon 51 22 43 92 eller reservedelschef Bettina Jørgensen på telefon 22 19 55 08.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send ansøgningSøg jobbet hos Semler Retail Højbjerg
Arbejdsgiver
Semler Retail Højbjerg
Øster Parkvej 12-16
8270 Højbjerg
Tlf: 87 380 380
https://www.semler.dk
Kontaktpersoner
Frank Kronholm, 51 22 43 92
Bettina Jørgensen, 22 19 55 08
Vigtige datoer
Offentliggjort: 19. november 2021
Annonce ID: 16937
Del jobopslag

Nyeste relaterede job

Partnere