Reservedelsmedarbejder søges til Renault i Roskilde
- Arne Stubbe Automobiler A/S

Stillingen
Til vores Reservedelslager i Roskilde søger vi en medarbejder til vores Renault aktiviteter. Du kommer til at skulle samarbejde med vores øvrige reservedelsmedarbejdere i afdelingen og referere til Reservedelschefen for Renault som sidder i Måløv. Udover de normale opgaver der er i forbindelsen med driften af et reservedelslager, kommer du i perioder til at skulle indgå i teamet i vores værksteds-indskrivning og hjælpe til med bl.a. kundemodtagelse.

Personprofil
Du har en grundlæggende erfaring med alle administrative og praktiske rutiner og opgaver på et reservedelslager, herunder fakturering, reklamationsbehandling, reservedelsbestilling, lageroptælling m.v.
Det er en fordel hvis du i forvejen har kendskab til Dracar+. Du har lyst til at give dig selv 112% for at kunderne og kollegaerne får en professionel behandling og god oplevelse. Du er hold-spiller med gode samarbejdsevner og kan holde hovedet koldt i en til tider travl hverdag. Kun ansøgere med dokumenteret erfaring fra lignende job inden for bilbranchen vil komme i betragtning.


Arbejdsforhold og muligheder
Du tilbydes en plads på et professionelt team, der beskæftiger dygtige medarbejdere med stor brancheerfaring. For den rette person vil der være rig mulighed for at udfordre egne evner. Arbejdssted vil være på vor adresse i Roskilde.


Virksomheden
Arne Stubbe Automobiler A/S er et dynamisk bilfirma i Storkøbenhavn med afdelinger i Ballerup/Måløv og Roskilde, der sælger både Toyota og Renault. Vores virksomhed hører til blandt eliten i bilbranchen målt på "anciennitet", omdømme, soliditet og volumen. Vi arbejder med etisk sunde værdinormer og mål.


Ansøgning
Send gerne din ansøgning med tilhørende CV og anbefalinger på mail til: Preben@Stubbe.dk

Ansøgningsfrist: 15. november 2019.

Jobbet er til øjeblikkelig tiltrædelse, men vi venter gerne på den rigtige. Ansøgningerne vurderes løbende.
Eventuelle spørgsmål vedrørende jobbet kan ligeledes rettes til Preben Stubbe på tlf. 44 97 21 70.

Send ansøgningSøg jobbet hos Arne Stubbe Automobiler A/S
Arbejdsgiver
Arne Stubbe Automobiler A/S
Betonvej 2
4000 Roskilde
Tlf: 46 33 04 00
https://www.stubbe.dk/
Kontaktperson
Preben Stubbe, 44 97 21 70
Mail: Preben@Stubbe.dk
Vigtige datoer
Offentliggjort: 9. oktober 2019

Ansøgningsfrist: 15. november 2019
Annonce ID: 8833
Del jobopslag

Nyeste relaterede job

Partnere