Reservedelskonsulent med ansvar for tilbehør søges til Andersen Biler – Gladsaxe

Har du lysten og begejstringen til at give kunderne hos Andersen Biler de bedste oplevelser både før, under og efter et værkstedsbesøg? Tror du også på de vedvarende relationer til selv samme kunder? Alle tiders! Andersen Biler søger nemlig en som dig. Til gengæld lover vi dig et fantastisk fællesskab, hvor vi tager fælles ansvar, tilbyder masser af ansvar og har et fokus på de nære relationer…

Sagen kort:
Vi er på udkig efter en reservedelskonsulent, som både har ambitionerne og kompetencerne til at sikre og udbygge de gode kunderelationer. Er du med så langt, så har du sikkert også en indforstået holdning og konkret erfaring med at være vedholdende, empatisk, ambitiøs og begejstret, men også stærk og tydelig i din kommunikation med kunderne. Når det så er sagt og skrevet, vil vi gerne fortælle, at vi allerede glæder os til at høre fra dig!

Hos Andersen Biler – Gladsaxe bliver du en del af et dedikeret team på ca. 40 kollegaer, som dagligt brænder for at give vores kunder de bedste oplevelser, når det kommer til salg, service og rådgivning.


Rundt om Andersen Biler:
Andersen Biler er Sjællands største bilforretning med en organisation på cirka 400 ansatte, der er fordelt over 15 afdelinger. Vi er en innovativ, dynamisk virksomhed, hvor værdier som medarbejdersyn, kundefokus, holdning, udvikling og begejstring gør os i stand til at efterleve vores vision:

Vi vil være Sjællands mest anbefalede bilforhandler, drevet af branchens bedste medarbejdere. Og det er her, du kommer ind i billedet – og forhåbentlig ind i forretningen.


Du er i høj kurs hos Andersen Biler, når du:

 • har minimum 3 års indgående erfaring fra bilbranchen og gerne kendskab til Hyundai & Ford (dog ikke et krav)
 • arbejder selvstændigt, effektivt og resultatorienteret
 • er udadvendt, opsøgende og brænder for at skabe vedvarende kunderelationer
 • er nysgerrig, søger ny viden og er forandringsvillig, når det kræves
 • er struktureret, vedholdende og har fokus på høj kvalitet i dit arbejde
 • bidrager til fællesskabet – både med glimt i øjet og som teamplayer med fokus på det nære, relationsbaserede og det målbare

Det kan du forvente som reservedelskonsulent hos Andersen Biler:

 • Et job i en vækstorienteret virksomhed med en positiv vinderkultur og et højt kompetenceniveau
 • At blive en del af et team, hvor vi deler en vinderånd og føler stolthed over at gøre det hele lidt bedre
 • Et godt arbejdsmiljø med passionerede, tillidsfulde kollegaer og en ledelse, som fokuserer på medarbejdernes trivsel
 • Rig mulighed for karriereudvikling – både fagligt og personligt. Vi tilbyder bl.a. vores egen akademiuddannelse i ledelse og talentudvikling
 • En attraktiv lønpakke med bl.a. pension og sundhedsforsikring

Tiltrædelse:
Snarest muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende, hvorfor stillingen kan blive besat inden fristens udløb.

Vil du være en del af Andersen Biler?
Det håber vi! Tryk på knappen "Send ansøgning", og udfyld dernæst formularen, som kommer frem. Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Andersen Biler
Andersen Biler er en af Danmarks største bilforhandlere med 12 forretninger på hele Sjælland. Vi er autoriseret forhandler af Citroën, Ford, Hyundai, Mitsubishi, Nissan og Suzuki. Samtidigt er vi også autoriseret servicepartner for Dacia, Renault og Volvo.

Andersen Biler blev grundlagt i 1972 af Helge Andersen og er i dag Sjællands største bilforretning med en organisation på cirka 400 ansatte, fordelt over 12 afdelinger. Vi er en innovativ, dynamisk virksomhed, hvor værdier som medarbejdersyn, kundefokus, holdning, udvikling og begejstring gør os i stand til at efterleve vores vision:
Vi vil være Sjællands mest anbefalede bilforhandler, drevet af branchens bedste medarbejdere. Og det er her du kommer ind i billedet - og forhåbentlig ind på kontoret.

Send ansøgningSøg jobbet hos Andersen Biler A/S - Gladsaxe
Arbejdsgiver
Andersen Biler A/S - Gladsaxe
Gladsaxe Møllevej 14
2860 Søborg
Tlf: 72 59 14 00
https://www.andersenbiler.dk
Kontaktperson
Michael R. E. Fravn, 28 99 39 19
Vigtige datoer
Offentliggjort: 28. juni 2022
Annonce ID: 18335
Del jobopslag

Nyeste relaterede job

Partnere