Reservedelselev søges til Mercedes-Benz og Renault i Aars

Vi søger en ny elev til reservedelslageret i Aars med opstart snarest muligt. Hos os er der rig mulighed for at prøve kræfter med en branche i rivende udvikling. Skal du med på holdet?

Vi kan tilbyde dig en udfordrende og indflydelsesrig elevplads hos en af Danmarks største bilforhandlere. Du vil primært blive oplært i Mercedes-Benz og Renault sideløbende med, at du gennemfører uddannelsen til Handelsassistent (AUTO) ved Business College Syd i Mommark. Med uddannelsen vil du erhverve de faglige kompetencer, som jobbet i en handelsvirksomhed i autobranchen kræver. Du vil, som elev hos Ejner Hessel, få rig mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer, ligesom du vil opleve et uhøjtideligt og humoristisk arbejdsmiljø, trygge arbejdsforhold samt moderne omgivelser. I din elevtid vil du bl.a. tage imod kunder i butikken, men også fremskaffe, plukke og sælge reservedele. Der vil derfor være fokus på logistik og håndtering af reservedele samt salg og kundekontakt, som også er omdrejningspunktet for uddannelsen. Du vil hurtigt opleve, at Ejner Hessel er en flad organisation, hvor beslutningerne træffes så tæt på den enkelte medarbejder, som muligt. Du vil derfor også kort efter start få dine egne ansvarsområder.

Du bliver en del af afdelingens reservedels-team, som både rummer en lagerchef, reservedelsekspedienter og elever - ligesom du bliver en del af hele det lokale team i Aars. Derudover bliver du selvfølgelig også en del af det store Hessel-team med ca. 1.500 medarbejdere fordelt på 27 afdelinger rundt om i landet.

Dine kommende arbejdsopgaver indbefatter bl.a.:

 • Varemodtagelse og udpakning
 • Pluk af reservedele
 • Bestilling/indkøb af reservedele
 • Disponering af reservedele til lager
 • Opfølgning og eskalation af restordre
 • Generel lagerstyring og -optimering
 • Forberedelse af kommende bookninger
 • Ekspedition af mekanikere på eget værksted
 • Ekspedition af eksterne kunder i butikken samt på telefon
 • Salg og tilbudsgivning på dæk, tilbehør, mm. til salgsafdeling
 • Samarbejde og ekspedition med øvrige Ejner Hessel afdelinger

Du har formentligt gennemført en ungdomsuddannelse eventuelt kombineret med et par års erhvervserfaring. Alternativt har du taget en elevuddannelse i detailbranchen og har nu blod på tanden for at prøve kræfter med bilbranchen. Du skal være opmærksom på, at hvis ikke du kommer fra en HHX-uddannelse, skal du på et fem-ugers grundforløb, inden du kan påbegynde hovedforløbet, hvilket vi naturligvis kan hjælpe dig videre med. Derudover har du stor interesse i handel og service, arbejder struktureret og kan holde orden i sagerne - også når det går stærkt. Desuden er du selvfølgelig initiativrig, energisk og brænder for at skabe resultater - ligesom os!

Kontakt lagerchef, Bent Sørensen på telefon 72 11 68 70, hvis du har spørgsmål til stillingen eller bare gerne vil vide mere om Ejner Hessel som arbejdsplads.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Ejner Hessel A/S
Det familieejede Ejner Hessel A/S, der har hovedkontor i Brande, er en af Danmarks største bilforhandlere med salg til både erhvervskunder og private. Selskabet er autoriseret forhandler og serviceværksted for bilmærkerne Mercedes-Benz, Renault, Dacia, Ford og Smart.

Selskabet blev etableret i 1968, og har gennem årene ekspanderet i Jylland. I 2008 kom det sjællandske marked med, og Ejner Hessel har i dag i alt 27 afdelinger, heraf 16 i Jylland og 11 på Sjælland. Ejner Hessel-koncernen er også ejer af Skandinaviens største brugtbilscenter, Mercedes-Benz Starmark, i Vejle. I koncernen indgår desuden et ejendomsselskab, som ejer og udlejer erhvervsejendomme til andre af koncernens selskaber.

Ejner Hessel-koncernen beskæftiger i dag ca. 1.500 medarbejdere og omsatte i 2021 for 6.8 mia. kr.

Send ansøgningSøg jobbet hos Ejner Hessel A/S - Aars
Arbejdsgiver
Ejner Hessel A/S - Aars
Tolstrup Byvej 1
9600 Aars
Tlf: 72 11 68 00
https://www.hessel.dk
Kontaktperson
Bent Sørensen, 72 11 68 70
Vigtige datoer
Offentliggjort: 23. november 2022
Annonce ID: 19186
Del jobopslag

Nyeste job

Partnere