Polestar Tekniker søges til Autohuset Vestergaard Nærum

I rollen som Polestar tekniker (#Premium) hos Autohuset Vestergaard A/S (#endelafnogetstørre) anses du som krumtappen i vores forretning (#bilnørd). Derfor bruger vi meget tid på at give dig de bedste arbejdsbetingelser, de bedste kolleger (#fællesskab) og støtter din udvikling fx. med relevant uddannelse og muligheden for at arbejde med vores andre mærker i huset.

Om dig

  • Du vil gerne være en del af et værkstedsteam med et stærkt fællesskab og god humor
  • Du vil gerne arbejde på et moderne og professionelt værksted, hvor vi både servicerer og reparerer mange forskellige kendte bilmærker
  • Du ønsker at udvikle dine kompetencer løbene og vil være på en arbejdsplads hvor mennesket er i centrum

Om os
Vi tror på, at tilfredse medarbejdere (#Personligudvikling) skaber de bedste resultater. Derfor er den måske vigtigste parameter for, at du lykkedes i rollen, at vi sammen viderefører det gode arbejdsmiljø (#vihjælperhinanden)

Velkommen til
Du bliver tilbudt en fast god grundløn, pension og sundhedsforsikring. Du får mange kolleger på tværs af landet, som alle er nogle af de dygtigste teknikere i Danmark. Som et af Danmarks største private bilhuse giver det os mange muligheder internt, og vi ser gerne vores medarbejdere kan udvikle sig, både fagligt, men bestemt også personligt. Vi har interne uddannelser, der giver dig øget faglighed og en rejse i din personlige udvikling.

Vi er ikke bange for at sige, hvilke forventninger vi har til dig som medarbejder, og ligeledes sætter vi pris på, at du fortæller, hvilke ambitioner du har. Hvad enten det er ambitioner om specialistrolle eller som direktør, så vil vi give dig de absolut bedste rammer til, at du kan forfølge din drøm.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer.
Det er en forudsætning for at søge stillingen, at du har B-kørekort.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte servicechef Niels-Jørgen Bertelsen på telefon 21 28 54 80.

Om Autohuset Vestergaard
Autohuset Vestergaard A/S, Personvogne er blandt landets største bilvirksomheder. Vi har autoriseret salg af 12 bilmærker - Volvo, Renault, KIA, Ford, Peugeot, Mazda, Dacia, Nissan, Fiat, Alfa Romeo, Jeep og Opel. Derudover er vi Polestar destination. Vi er repræsenteret med 11 filialer - fordelt på Fyn og i trekantområdet, samt Horsens og i Nordsjælland. Autohuset Vestergaard beskæftiger cirka 600 medarbejdere og sælger årligt mere end 19.000 nye og brugte biler.

Det er vores vision at blive Danmarks førende leverandør og servicepartner af transportløsninger, målt på kundetilfredshed og lønsomhed. Vi er passionerede og tager ansvar for, at vores kunder får en god oplevelse. I kraft af vores imødekommenhed, oprigtig interesse og faglighed stræber vi efter, at vores kunder får lyst til at vende tilbage og anbefale os til andre. Vi arbejder derfor ud fra vores fire værdier: Troværdige, Kundeorienterede, Passionerede og Købmandsskab.

Send ansøgningSøg jobbet hos Autohuset Vestergaard A/S
Arbejdsgiver
Autohuset Vestergaard A/S
Nærum Hovedgade 1
2850 Nærum
Tlf: 72 59 18 00
https://www.autohuset-vestergaard.dk
Kontaktperson
Niels-Jørgen Bertelsen, 21 28 54 80
Vigtige datoer
Offentliggjort: 19. november 2021

Ansøgningsfrist: 10. december 2021
Annonce ID: 16938
Del jobopslag

Nyeste relaterede job

Partnere