Pladesmed søges til Via Biler Valby

Til vores Renault / Dacia-bilhus i Valby leder vi efter en kompetent og selvkørende pladesmed med hænderne skruet rigtigt på, en masse gå-på-mod og god erfaring med reparation af skader.

Du bliver en del af et engageret og hårdtarbejdende hold, der sætter kundetilfredshed og et godt arbejdsmiljø højt på dagsordenen. Dine arbejdsopgaver vil dække hele spektret på et pladeværksted.

Vi leder efter en pladesmed med følgende kvaliteter:

  • Du er uddannet pladesmed/karosseritekniker
  • Du er mødestabil, engageret og selvkørende
  • Du er serviceminded og har lysten til hele tiden at dygtiggøre dig
  • Du er pligtopfyldende og sætter en ære i at aflevere dine opgaver med bedst muligt resultat

Hvad kan Via Biler tilbyde?
Hos Via Biler tror vi på langvarige forhold – hvad enten der er tale om langvarige forhold til vores kunder, leverandører eller medarbejdere. Vi tror ikke på kortsigtede løsninger.

Du bliver en del af en af branchens førende bilkoncerner, hvor tilfredsheden hos vores kunder og medarbejdere vægtes utrolig højt. Hos Via Biler handler det nemlig ikke kun om biler – det handler i høj grad også om mennesker. Vores mission er at skabe langvarige forhold til vores kunder, leverandører og medarbejdere, og det gør vi gennem vores værdier: målrettet, umage, glæde og hjælpsomhed. For os handler det om, at Via Biler skal være et godt og udfordrende sted at arbejde – hver eneste dag!

Ansøgningsfrist er snarest muligt og senest den 31. august 2020

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning på e-mail til job@viabiler.dk med emnefelt "Pladesmed Valby". Vi gør opmærksom på, at ansøgninger til dette stillingsopslag behandles løbende, hvorfor stillingen kan blive besat inden fristens udløb. Tiltrædelse sker efter nærmere aftale. Henvendelser vedrørende stillingen kan ske til værkstedschef Martin Zetzsche på telefon 36 19 70 91.

Send ansøgningSøg jobbet hos Via Biler A/S
Arbejdsgiver
Via Biler A/S
Gl. Køge Landevej 135
2500 Valby
Tlf: 36 19 70 70
Mail: renaultvalby@viabiler.dk
https://www.viabiler.dk
Kontaktperson
Martin Zetzsche, 36 19 70 91
Vigtige datoer
Offentliggjort: 28. juli 2020

Ansøgningsfrist: 31. august 2020
Annonce ID: 13229
Del jobopslag

Nyeste job

Partnere