Pladesmed søges til ERA BILER Helsinge

Er du vores nye Pladesmed?
Vi har nok at se til på vores pladeværksteder. I øjeblikket står vi og mangler en kollega til vores afdeling i Helsinge, der sætter en ære i godt håndværk. Du vil i vores Helsinge afdeling blive kollega med omkring 30 dygtige lokale Superhelte. Er du uddannet pladesmed og brænder for at få biler til at se knivskarpe ud, så hører vi gerne fra dig. Hvis du samtidig er enig i, at tilfredse gæster og gode kollegaer, er den eneste vej til succes, så er du det "helt rette" match for os. I Helsinge er vi
autoriseret reparatør af Toyota, Fiat, Fiat Professional og Iveco, så erfaring i disse mærker vil være en klar fordel, men det er ikke et krav.

ERA BILER søger fagfolk, der vil frem i trafikken og vinde kampen om gæsterne. Som medarbejder hos os vil du indgå i stærke teams, og drømmen er, at vi kan skabe "byens bedste mobilitetsløsninger", hvor "gæstfriheden er det unikke". Vi lægger vægt på lokale relationer både internt i huset og udadtil. Derfor foretrækker vi ansøgere, der er bosiddende i Nordsjælland.

Vi tilbyder dig - et af bilbranchens mest udfordrende jobs med et helt unikt sammenhold, og fokus på et ekstraordinært godt produkt, og gode oplevelser. Stillingen aflønnes efter kvalifikationer med en lønpakke, der matcher jobmarkedet.

Ring til værkstedschef Wasim De Neergaard på 4028 5411 eller send en kort ansøgning på mail: wdn@erabiler.dk

Vi indkalder løbende til samtale, så kontakt os hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig. Alle henvendelser vil naturligvis blive behandlet fortroligt.


Om ERA BILER
Vi udviser Gæstfrihed til hinanden og vores Gæster
ERA BILER er i dag blevet en mindre koncern med omkring 100 medarbejdere fordelt på 4 adresser i Hillerød, Helsinge og Frederikssund. Vi er autoriseret forhandler af Toyota, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Fiat Professional og Iveco. På vores værksteder udfører vores teknikere også service, autoreparationer og skadesreparationer på alle markedets øvrige bilmærker og modeller.

ERA BILER ønsker at opbygge langvarige relationer til vores gæster, via godt håndværk og god rådgivning, så gæsterne vil anbefale os til andre. Vi vil hver dag yde Gæstfrihed overfor hinanden og vores gæster, med mindeværdige oplevelser. Drømmen om, at vi kan skabe "byens bedste mobilitetsløsninger", hvor "gæstfriheden er det unikke" - er stadigvæk en drøm, men vi kan skimte den i horisonten.

 

Send ansøgningSøg jobbet hos ERA BILER A/S
Arbejdsgiver
ERA BILER A/S
Rudinsvej 39
3200 Helsinge
Tlf: 48 79 52 20
https://www.erabiler.dk
Kontaktperson
Wasim de Neergaard, 4028 5411
Mail: wdn@erabiler.dk
Vigtige datoer
Offentliggjort: 15. september 2020

Ansøgningsfrist: 16. oktober 2020
Annonce ID: 13581
Del jobopslag

Nyeste job

Partnere