Økonomiassistent søges til stor bilkoncern i Kolding

Autocentralen med 7 bilhuse har en fælles administration som vores nye økonomiassistent bliver en del af med fast plads i vores største bilhus på Egtved Alle 1 i Kolding. Det er et bilhus med 80 medarbejdere, fart over feltet og altid mange kunder og gæster.

De administrative opgaver udføres i et åbent kontormiljø, hvor smil på læben og god service er essentielt, da det også er her, at husets reception er. Derfor er det vigtigt, at du er bevist om din fremtoning uanset hvad du laver kan supplere dine kollegaer og modtage husets gæster når der er brug for det i spidsperioder og når der afholdes ferie.

Du vil indgå i en travl hverdag, hvor ingen dage er ens med det øvrige administrationsteam om en bred portefølje af opgaver. Du har mulighed for, at præge og tilrettelægge din egen hverdag og vil få en spændende nøglerolle indenfor regnskab sammen med ledelsen. Vi arbejder på tværs af hinanden, supplerer hinanden for at få hverdagens opgaver lavet men på trods af stramme tidsfrister og høje kvalitetskrav, har vi højt til loftet og en uformel omgangstone. Det vil være en stor fordel, at du har erfaring fra et bilhus og så er det et krav at du har relevant uddannelsesmæssig baggrund indenfor regnskab og erfaring på området.

Udover de daglige faste regnskabsmæssige opgaver (bogføring, debitor, kreditor mv.) indeholder jobbet:

 • Assistance ved udarbejdelse af månedsregnskab
 • Udarbejdelse af materiale til brug for årsrapportering
 • Ansvar for serviceaftaler
 • Fakturering af biler
 • Backup for fælles telefon
 • Ad hoc opgaver

Da vi altid er under udvikling vil du blive udfordret såvel fagligt som personligt, og vi forventer at du:

 • Arbejder selvstændigt, er ansvarsfuld og tager initiativ
 • Er fleksibel og omstillingsparat
 • Arbejder systematisk og struktureret
 • Er omhyggelig og engageret
 • Trives i en hektisk hverdag og arbejdsmiljø
 • Er en hjælpsom kollega, som kan træde til i akutte tilfælde.
 • Du skal have erfaring med Officepakken. Kendskab til AX vil være en fordel.

Er det dig, vi søger?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte regnskabschef Frank Schalech. Vi behandler alle ansøgninger løbende og hvis den rette kandidat findes inden ansøgningsfrist, tillader vi os at ansætte og lukke stillingsopslaget ned.

Bemærk: Grundet ferieafholdelse kan der være forsinkelser ifb.ansøgnings-/ansættelsesprocessen

Om os
Autocentralen har spredt køreglæde i Kolding siden 1976 og er autoriseret forhandler og serviceværksted for Volkswagen, Seat, Cupra, Hyundai, Citroën, Honda, Nissan og Skoda. Desuden er vi Audi servicepartner i Kolding, Horsens og Esbjerg og så har vi autoriseret Opel serviceværksteder i Haderslev og Kolding. Resultatet er Sydjyllands største bilhus med endnu flere nye og brugte kvalitetsbiler. Men nu er det ikke kun størrelsen, det handler om. Ordentlig service, unikke fordele og gode tilbud er selvfølgelig stadig i centrum. Der er bare endnu mere af det. Det er derfor vi kan sige Mere end biler. Fordi Autocentralen simpelthen er den forhandler, der kører lidt længere for at gøre dit billiv meget nemmere. Vi lover ikke ren køreglæde, men det er tæt på.

Send ansøgningSøg jobbet hos Autocentralen A/S
Arbejdsgiver
Autocentralen A/S
Egtved Alle 1
6000 Kolding
Tlf: 75 50 12 00
https://www.autocentralen.com
Kontaktperson
Frank Schalech, 2787 1607
Vigtige datoer
Offentliggjort: 20. juli 2021

Ansøgningsfrist: 31. august 2021
Annonce ID: 16086
Del jobopslag

Nyeste job

Partnere