Mekanikere søges til Danmarks største bilhus og værksted

I Bilernes Hus i Silkeborg brænder vi for at gøre en forskel. Vi tænker nyt og udvikler os løbende, så vi i fællesskab kan fastholde og udbygge vores position som et af Danmarks mest moderne bilhuse og værksteder. Vi er mere end 150 dygtige og engagerede kolleger, der ser frem til at arbejde sammen med dig.

Til vores værksted - der med over 80 lifte er landets største - søger vi to skarpe mekanikere som primært skal håndtere biler fra Semler-mærkerne Volkswagen og Audi, som vi er autoriseret servicepartner for.

Se gerne vores lille film om at arbejde som mekaniker i Nielsen Car Group-koncernen.

Dit daglige arbejde omfatter blandt andet:

 • Reparationer af mekanisk karakter
 • Garantireparationer på person- og varebiler
 • Reparationer af akutte fejl på kundernes biler

Om dig:
Det er naturligvis et krav, at du er udlært mekaniker. Og så har du gerne kendskab til Semlers mærker, men det er ikke et krav, da vi også tilbyder relevante kurser/uddannelse. Du har gerne nogle års erfaring fra et autoriseret værksted, og så er du måske allerede uddannet højvolts-tekniker eller er interesseret i at blive uddannet til det.

Som person er du en holdspiller og samtidig troværdig, pligtopfyldende og serviceminded. Vi lægger stor vægt på medarbejdertrivsel med fokus på respekt, kvalitet, engagement for hinanden og det arbejde, vi leverer. Hvis du ønsker det, tilbyder vi gode muligheder for at gøre karriere og udbygge din erfaring.

 • Du er udlært mekaniker og måske allerede højvolts-tekniker (eller har lyst til at blive det)
 • Du er en habil IT-bruger og har god erfaring med ”testere” samt el- og diagnoseudstyr
 • Du finder glæde og stolthed ved veludført arbejde
 • Du forstår at have fokus på kundepleje, kvalitet og effektivitet
 • Du kender allerede til Semlers mærker (men ikke et krav)

Da vi er meget interesseret i at få fingrene i den rette kandidat til stillingen, vil vi som arbejdsgiver strække os langt i bestræbelserne på at lokke dig og din familie til Danmarks Outdoor kommune. Vi hjælper derfor gerne med at skaffe adgang til en bolig i Silkeborg eller omegn. Som lidt inspiration får du lige et link til en Facebook-gruppe for Silkeborg, og ikke mindst en række gode argumenter for at rykke til Bilernes By.

Vi tilbyder:

 • Moderne faciliteter med alt i specialværktøj og indretning
 • Gode muligheder for efteruddannelse
 • Stærkt fællesskab og gode kollegaer
 • En varieret hverdag med skiftende arbejdsopgaver
 • Lønpakke efter kvalifikationer

Sådan søger du stillingen
Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning via vores ansøgningsformular her på siden. Klik på knappen ”Send ansøgning”. Vi indkalder løbende til samtaler og forbeholder os retten til at slette opslaget, hvis stillingen bliver besat, så send din ansøgning med videre hurtigst muligt.

Har du spørgsmål, kan du kontakte Servicechef Rune Terttu Hansen på telefon 72 100 533 eller ruth@bilerneshus.dk (fortrolighed er en selvfølge).

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om, hvordan det er at være en del af Nielsen Car Group - og se vores rekrutteringsfilm:

Salgskonsulent

Værkfører

Mekaniker


Om os
Nielsen Car Group A/S er en af Danmarks største bilkoncerner. Bilernes Hus i Silkeborg, Leasing DK samt de ti Bjarne Nielsen-bilhuse er alle en del af koncernen, hvor vi samlet set beskæftiger mere end 500 medarbejdere. I Jylland driver vi bilforretninger i Ringkøbing, Herning, Holstebro, Silkeborg og Skive samt to i Esbjerg. På Sjælland er vi til stede i Køge, Birkerød, Hørsholm og Hillerød. Vi er autoriseret forhandler af bilmærkerne Ford, Volvo, Mazda, Renault, Kia, Dacia og Nissan - og vi har derudover autoriseret service af Audi, BMW, Skoda og Volkswagen.

Vi har mere end 30 års erfaring som forhandler af nye og brugte personbiler og varevogne til private og erhvervslivet. Vi lever af glade kunder, og vi brænder for at gøre en forskel, så vores kunder aldrig er i tvivl om, hvor de skal købe deres næste bil. Samtidig skal Nielsen Car Group altid være det naturlige valg, når det gælder service og reparation. Det betyder også, at vi går "det ekstra skridt" for at yde professionel rådgivning i særklasse, så vi kan sikre den ultimative kundeoplevelse.

Send ansøgningSøg jobbet hos Bilernes Hus A/S
Arbejdsgiver
Bilernes Hus A/S
Bredhøjvej 5
8600 Silkeborg
Tlf: 72 100 200
https://www.bilerneshus.dk
Kontaktperson
Rune Terttu Hansen, 72 100 533
Mail: ruth@bilerneshus.dk
Vigtige datoer
Offentliggjort: 12. maj 2022

Ansøgningsfrist: 17. juni 2022
Annonce ID: 18093
Del jobopslag

Nyeste relaterede job

Partnere