Mekaniker til Autohuset Vestergaard i Birkerød

Har du lyst til at være en del af et spændende bilhus med adgang til den nyeste viden og værktøjer, og er du både serviceminded og fleksibel, så har du nu muligheden for at blive en del af det stærke team på vores mekaniske værksted, hos Autohuset Vestergaard A/S i Birkerød.

Bliv en del af en stærk virksomhed
Du er udlært mekaniker og har gerne erfaring fra lignende job, gerne med erfaring med Opel eller Peugeot. Dine opgaver består af service og reparation af biler, montering af tilbehør samt ad hoc opgaver på værkstedet. Du er i stand til at arbejde selvstændigt og fleksibelt med opgaverne, og du er ikke bange for at tage dialogen direkte med kunderne, hvor det er påkrævet i forbindelse med opgaveløsningen. Du forstår vigtigheden af en serviceminded tilgang til opgaverne og kunderne, også i spidsbelastningsperioder, og har lyst til at være en del af en travl hverdag hos en stærk virksomhed. Du får samtidig en spændende og afvekslende hverdag fyldt med udfordringer i et rigtig godt arbejdsmiljø.

Få adgang til den nyeste viden
Hos Autohuset Vestergaard får du gode og moderne arbejdsfaciliteter. Du får du adgang til spændende udviklingskurser direkte hos importørerne, hvor du kan dygtiggøre dig inden for den nyeste software og teknik.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer. Det er en forudsætning for at søge stillingen, at du har B-kørekort. Har du yderligere spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte servicechef Thomas Falk Hansen på tlf. 45 81 18 19.

Ansøg allerede i dag
Finder du jobbet interessant, beder vi dig sende din ansøgning og CV via vores hjemmeside. Vi behandler ansøgningerne løbende, og ansættelsen finder sted, når vi har fundet den rette kandidat. Alle ansøgninger bliver behandlet fortroligt. Vi gør opmærksom på, at Autohuset Vestergaard håndterer alle ansøgninger elektronisk. Det er således kun muligt at ansøge online via link i annoncen. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Om Autohuset Vestergaard A/S
Autohuset Vestergaard A/S, Personvogne er blandt landets største bilvirksomheder. Vi har autoriseret salg af 12 bilmærker - Volvo, Renault, KIA, Ford, Peugeot, Mazda, Dacia, Nissan, Fiat, Alfa Romeo, Jeep og Opel. Vi er repræsenteret med 10 filialer - fordelt på Fyn og i trekantområdet, samt Horsens og i Nordsjælland. Autohuset Vestergaard beskæftiger cirka 500 medarbejdere og sælger årligt mere end 19.000 nye og brugte biler.

Det er vores vision at blive Danmarks førende leverandør og servicepartner af transportløsninger, målt på kundetilfredshed og lønsomhed. Vi er passionerede og tager ansvar for, at vores kunder får en god oplevelse. I kraft af vores imødekommenhed, oprigtig interesse og faglighed stræber vi efter, at vores kunder får lyst til at vende tilbage og anbefale os til andre. Vi arbejder derfor ud fra vores fire værdier: Troværdige, Kundeorienterede, Passionerede og Købmandsskab.

Send ansøgningSøg jobbet hos Autohuset Verstergaard A/S
Arbejdsgiver
Autohuset Verstergaard A/S
Birkerød Kongevej 56
3460 Birkerød
Tlf: 45 81 18 19
https://www.autohuset-vestergaard.dk
Kontaktperson
Thomas Falk Hansen, 45 81 18 19
Vigtige datoer
Offentliggjort: 16. september 2020

Ansøgningsfrist: 9. oktober 2020
Annonce ID: 13584
Del jobopslag

Nyeste relaterede job

Partnere