Mekaniker søges til vores store moderne bilhus i Herning

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan arbejde for, at vi bevarer positionen som en af Danmarks mest moderne bilkoncerner.

Til vores store bilhus og værksted i Herning søger vi en ambitiøs mekaniker som har fokus på kunderne, kvalitet og effektivitet. Du kommer til at servicere biler fra alle mærker i tæt samarbejde med dine omkring 50 kolleger i huset. Et vist kendskab fra et autoriseret værksted er en fordel, men ikke et ultimativt krav. Det er til gengæld et krav, at du er udlært mekaniker - gerne med nogle års erfaring.

Som person er du en holdspiller, troværdig og pligtopfyldende. Du er serviceminded, og formår at præsentere dig både i tale og på skrift. Vi lægger stor vægt på medarbejdertrivsel med fokus på respekt, kvalitet, engagement for hinanden og det arbejde, vi leverer. Hvis du ønsker det, tilbyder vi gode muligheder for at gøre karriere og udbygge din erfaring.

Det daglige arbejde omfatter blandt andet:

 • Reparationer af mekanisk karakter
 • Garantireparationer på person- og varebiler
 • Reparationer af akutte fejl på kundernes biler

Din profil:

 • Du er udlært mekaniker og har gerne nogle års erfaring
 • Du er en habil IT-bruger og har god erfaring med ”testere” samt el- og diagnoseudstyr
 • Du finder glæde og stolthed ved veludført arbejde

Vi tilbyder:

 • Moderne faciliteter med alt i specialværktøj og indretning
 • Gode muligheder for efteruddannelse
 • Stærkt fællesskab og gode kollegaer
 • En varieret hverdag med skiftende arbejdsopgaver
 • Lønpakke efter kvalifikationer


Sådan søger du jobbet
Hos Bjarne Nielsen er vi en del af NIELSEN CAR GROUP. Tilsammen er vi mere end 500 ansatte på tværs af landet. Du får derfor mange kolleger at sparre med, og har du lyst, tilbyder vi også gode muligheder for at gøre karriere indenfor bilbranchen i vores store fællesskab.

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning via vores ansøgningsformular her på siden. Klik på knappen ”Send ansøgning”. Vi indkalder løbende til samtaler og forbeholder os retten til at slette opslaget, hvis stillingen bliver besat - så send din ansøgning med videre hurtigst muligt.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte værksteds- og lagerchef Klaus Grud Kjer på telefon 9929 1883 eller mail: klgk@bn.dk (fortrolighed er en selvfølge).

Vi ser frem til at høre fra dig!

Læs mere om, hvordan det er at være en del af NIELSEN CAR GROUP - og se vores rekrutteringsfilm:

Salgskonsulent - Værkfører - Mekaniker

Om os
Nielsen Car Group A/S er en af Danmarks største bilkoncerner. Bilernes Hus i Silkeborg, Leasing DK samt de ti Bjarne Nielsen-bilhuse er alle en del af koncernen, hvor vi samlet set beskæftiger mere end 500 medarbejdere. I Jylland driver vi bilforretninger i Ringkøbing, Herning, Holstebro, Silkeborg og Skive samt to i Esbjerg. På Sjælland er vi til stede i Køge, Birkerød, Hørsholm og Hillerød. Vi er autoriseret forhandler af bilmærkerne Ford, Volvo, Mazda, Renault, Kia, Dacia og Nissan - og vi har derudover autoriseret service af Audi, BMW, Skoda og Volkswagen.

Vi har mere end 30 års erfaring som forhandler af nye og brugte personbiler og varevogne til private og erhvervslivet. Vi lever af glade kunder, og vi brænder for at gøre en forskel, så vores kunder aldrig er i tvivl om, hvor de skal købe deres næste bil. Samtidig skal Nielsen Car Group altid være det naturlige valg, når det gælder service og reparation. Det betyder også, at vi går "det ekstra skridt" for at yde professionel rådgivning i særklasse, så vi kan sikre den ultimative kundeoplevelse.

Send ansøgningSøg jobbet hos Bjarne Nielsen A/S
Arbejdsgiver
Bjarne Nielsen A/S
Silkeborgvej 110
7400 Herning
Tlf: 96 26 24 68
https://www.bn.dk
Kontaktperson
Klaus Grud Kjer, 9929 1883
Mail: klgk@bn.dk
Vigtige datoer
Offentliggjort: 16. marts 2023

Ansøgningsfrist: 28. april 2023
Annonce ID: 19891
Del jobopslag

Nyeste relaterede job

Partnere