Mekaniker søges til Renault Hillerød - Bjarne Nielsen A/S

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt, og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne bilkoncern.

Til vores Renault og Dacia-bilhus i Hillerød søger vi en dygtig mekaniker. Bilhuset er desuden autoriseret serviceværksted for Fiat. Det er et krav, at du er udlært mekaniker, og har erfaring fra et autoriseret værksted. Har du erfaring med Renault vil det være en stor fordel, men ikke et krav. Som person er du en holdspiller, troværdig og pligtopfyldende. Du er serviceminded, og formår at præsentere dig både i tale og skrift.

Vi lægger stor vægt på medarbejdertrivsel med fokus på respekt, kvalitet, engagement for hinanden og det arbejde, vi leverer. Hvis du ønsker det, tilbyder vi gode muligheder for at gøre karriere og udbygge din erfaring.

Det daglige arbejde omfatter blandt andet

 • Reparationer af mekanisk karakter
 • Garantireparationer på Renault og Dacia person- og varebiler
 • Reparationer af akutte fejl på kundernes biler


Din profil

 • Du er udlært mekaniker - gerne erfaring fra de nævnte bilmærker
 • Du er en habil IT-bruger og har god erfaring med "testere" samt el- og diagnoseudstyr
 • Du finder glæde og stolthed ved veludført arbejde

Vi tilbyder

 • Moderne faciliteter med alt i Renault- og Dacia-specialværktøj og indretning
 • Gode muligheder for efteruddannelse
 • Stærkt fællesskab og gode kollegaer
 • En varieret hverdag med skiftende arbejdsopgaver
 • Lønpakke efter kvalifikationer


Hos Bjarne Nielsen er vi mere end 300 ansatte fordelt i vores 10 bilhuse på tværs af landet. Du får derfor mange kolleger at spare med, og har du lyst, tilbyder vi også gode muligheder for at gøre karriere indenfor bilbranchen i vores store koncern.

Ansøgning
Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning via vores ansøgningsformular her på siden. Klik på knappen "Send ansøgning". Bemærk at vi løbende kalder kandidater til samtale.

Har du spørgsmål, kan du kontakte værkstedschef Jens Christian Anker på tlf. 9929 1696 eller mail: jcan@bn.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Lidt om Bjarne Nielsen A/S
Bjarne Nielsen A/S er en af Danmarks største bilkoncerner, som dagligt beskæftiger over 330 dedikerede medarbejdere, fordelt på koncernens 10 bilhuse på tværs af landet. Seks bilhuse i Jylland - Ringkøbing, Herning, Holstebro, Skive og to i Esbjerg. Og fire bilhuse på Sjælland - Køge, Birkerød, Hørsholm og i Hillerød. Vi er autoriserede forhandler af bilmærkerne Ford, Renault, Dacia, Volvo, Kia og Mazda.

I rygsækken har vi mere end 25 års erfaring som bilforhandler, og lever af glade kunder. Vi brænder for at gøre en forskel så vores kunder aldrig er i tvivl om hvor de skal købe deres næste bil, og samtidig er det naturlige valg når det gælder service. Det betyder også at vi går "det ekstra skridt" for at yde professionel rådgivning i særklasse så vi kan give den ultimative kundeoplevelse.

Send ansøgningSøg jobbet hos Bjarne Nielsen A/S
Arbejdsgiver
Bjarne Nielsen A/S
Falkevej 4 A
3400 Hillerød
Tlf: 70 70 17 77
https://www.bn.dk
Kontaktperson
Jens Christian Anker, 9929 1696
Mail: jcan@bn.dk
Vigtige datoer
Offentliggjort: 24. marts 2020

Ansøgningsfrist: 5. april 2020
Annonce ID: 9597
Del jobopslag

Nyeste job

Partnere