Mekaniker søges til P. Christensen A/S - Albertslund

Er du skarp til fejlsøgning og reparationer af biler, og ønsker du at blive del af et bilhus med gode arbejdsforhold, og hvor kvalitet og service er i højsædet? - så er du muligvis vores nye mekaniker, der sammen med vores resterende team i Albertslund skal bidrage til en positiv opstart af Mercedes-Benz på værkstedet.


Til vores forretning i Albertslund søger vi en mekaniker til vores personvognsværksted, som vil komme med på vores spændende rejse med opstart af autoriseret service af Mercedes-Benz på værkstedet. Du vil komme til at arbejde i et ny renoveret og moderne værksted med nye lifte og udstyr og glade kolleger. Vi har stort fokus på et positivt arbejdsmiljø med stærkt samarbejde og vidensdeling samt høj kvalitet og ekstraordinære kundeoplevelser.

Dine arbejdsopgaver bliver fejlsøgning, service og vedligeholdelse af Mercedes-Benz biler. Du vil få stillet de tekniske hjælpemidler og kurser til rådighed, så du vil blive klædt bedst muligt på til opgaverne. Vi tilbyder gode og attraktive arbejdsforhold i en udviklingsorienteret organisation med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. På sigt vil du kunne indgå i vores Mercedes-Benz 24H service vagtordning.


Vi søger dig, som:

  • Er uddannet mekaniker og har erfaring fra et lignende job - erfaring med Mercedes-Benz er en fordel
  • Vægter det gode og tætte samarbejde højt med dine kolleger
  • Kan arbejde struktureret og selvstændigt
  • Sætter en ære i at levere høj kvalitet og ekstraordinær god service


Skal du med på holdet?
send os din ansøgning hurtigst muligt eller kontakt Eftermarkedschef Jesper Tønnes på tlf: 43 66 23 37.

Ansættelsessamtaler holdes løbende, og stillingen kan søges indtil, den rette kandidat er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Om os:
Hos P. Christensen A/S har vi solgt og serviceret biler siden 1924. Men der er sket meget siden dengang. I dag er vi en af landets ældste, største og mest innovative bilkoncerner med forretninger i det meste af landet fordelt på 9 lokationer, hvor vi repræsenterer nogle af de mest anerkendte bilmærker som Mercedes-Benz, smart, Opel, Peugeot, Citroën, Alfa Romeo, Jeep, Fiat og Honda. Tilsammen beskæftiger vi mere end 400 dedikerede medarbejdere.

Vi er en familieejet virksomhed gennem flere generationer og har en åben og flad organisation, hvor den enkelte medarbejders potentiale hele tiden bliver set og udviklet. Vi tror på, at hver enkelt medarbejder bidrager til vores succes, således vi kan fastholde et meget højt serviceniveau og give vores kunder en troværdig samt personlig rådgivning.

Send ansøgningSøg jobbet hos P. Christensen A/S - Albertslund
Arbejdsgiver
P. Christensen A/S - Albertslund
Roskildevej 249
2620 Albertslund
Tlf: 70 202 203
https://pchristensen.dk
Kontaktperson
Jesper Tønnes, 43 66 23 37
Vigtige datoer
Offentliggjort: 24. november 2022
Annonce ID: 19205
Del jobopslag

Nyeste relaterede job

Partnere