Mekaniker søges snarest muligt til Poul Munk A/S Silkeborg

Forord
Vil du være vores nye kollega, så er muligheden der nu! Vi leder nemlig efter en udlært mekaniker med hænderne skruet rigtigt på, som kan sørge for at holde vores ledige lift fuldt beskæftiget. Mærkerne du kommer til at varetage er hovedsageligt FCA og Stellantis-mærker (Peugeot, Opel, Citroën, DS, Fiat, Jeep, Alfa Romeo og Mitsubishi), men vi servicerer også alle andre mærker, så der kan nemt snige sig andre mærker på liften. Der er masser at give sige til her hos Poul Munk, og derfor søger vi en mekaniker som kan tiltræde hurtigst muligt.

Om Poul Munk A/S
Vi er en familieejet virksomhed med cirka 50 ansatte, fordelt på et stort areal tæt på Silkeborgs midtby. Vi er et Silkeborgs største autoriserede huse med ni nyvognsmærker; Peugeot, Opel, Citroën, DS, Fiat, Fiat P, Jeep, Alfa Romeo og Mitsubishi under samme tag. Foruden salgslokaler og værksted har vi også et stort skadecenter, erhvervsafdeling og udlejningsfirma.

Vi tror på, at en arbejdsplads med højt til loftet giver et bedre arbejdsmiljø – og vi sørger også for, at der masser af hygge – også uden for arbejdstiden. Vi tror også på, at udvikling er en nødvendighed inden for bilbranchen – det ses på vores udviklingskurve inden for de sidste syv år, hvor vi har fået en stor del nye mærker ind under taget. Udvikling er ikke blot mærker, men også viden inden for fx EL-biler.

Om stillingen
Er du lidt af en ’nørd’, som elsker at rode med biler, og har fuldstændig styr på, hvordan du gør? Måske har du kendskab til nogen af vores mærker, og søger nye udfordringer – måske på et større værksted? Så vil vi rigtig gerne læse en ansøgning fra dig. Vi søger nemlig en ny kollega til vores store autoriserede værksted på fuldtid. Du bliver en del af et fantastisk skarpt hold, hvor nogen har været der i 30+ år, andre er netop blevet færdigudlært her, og nogen er lige midt i mellem. Ved roret af vores store hold sidder værkstedschef Christian Espersen, og det er også ham du skal til samtale ved, hvis din ansøgning vækker interesse.

Helt specifikt er dine primære opgaver følgende:

  • Hjælpe på vores mekaniske værksted
  • Udføre service og reparationer på FCA+Stellantis-biler (Peugeot, Opel, Citroën, DS, Fiat, Fiat P, Jeep, Alfa Romeo og Mitsubishi)
  • Løse tekniske problemstillinger

Vi tilbyder:

  • Et godt arbejdsmiljø med dygtige kolleger
  • En travl og afvekslende hverdag
  • Løn efter kvalifikationer
  • Et nyt og moderne værksted
  • Et stilling med masser af muligheder


Ansøgning og mere info
Send din ansøgning til Lykke på: le@poulmunk.dk
Er du nysgerrig på at høre mere om jobbet, så ring til værkstedschef Christian Espersen på 52 10 27 38

Send ansøgningSøg jobbet hos Poul Munk A/S
Arbejdsgiver
Poul Munk A/S
Nørrevænget 9-23
8600 Silkeborg
Tlf: 86 82 27 00
https://www.poul-munk.dk
Kontaktperson
Christian Espersen, 52 10 27 38
Vigtige datoer
Offentliggjort: 24. januar 2023
Annonce ID: 19565
Del jobopslag

Nyeste relaterede job

Partnere