Lastbilsmekaniker søges til P. Christensen Padborg

Er du skarp til at foretage service og reparationer, og har du stærk teknisk forståelse og interesse inden for el? - så er her en mulighed for dig som lastbilsmekaniker i vores afdeling i Padborg, hvor højt humør, godt samarbejde og håndværk af højeste kvalitet er i højsæde.

Hos P. Christensen søger vi en lastbilsmekaniker til vores afdeling i Padborg, som er autoriseret forhandler af Mercedes-Benz lastbiler samt autoriseret værksted for Mercedes-Benz person-, vare- og lastbiler. Som vores nye lastbilsmekaniker bliver dine opgaver bl.a. service, reparation, opbygning samt garantiarbejde af Mercedes-Benz lastbiler. Du vil komme til at samarbejde med glade og imødekommende kolleger, hvor der bliver taget hånd om tingene.

Vi har stort fokus på et positivt arbejdsmiljø med stærkt samarbejde, hvorfor du vil opleve medindflydelse og vidensdeling i afdelingen samt godt humør, humor og højt til loftet. Du vil få stillet de nødvendige hjælpemidler og kurser til rådighed, så du vil blive klædt bedst muligt på til opgaverne, og der vil være mulighed for efter- og videreuddannelse gennem Mercedes-Benz. Dertil vil du få attraktive ansættelsesvilkår, herunder god sundhedsforsikring.

Vi søger dig, som:

  • Er uddannet mekaniker og har erfaring fra et lignende job eller er klar på din næste udfordring med lastbiler
  • Har stærk teknisk forståelse både ift. fejlsøgning samt el-opgaver
  • Er ærekær i dit arbejde og leverer håndværk af højeste kvalitet
  • Vægter det gode, nære og tætte samarbejde højt med dine kolleger
  • Er serviceminded og sætter en ære i gode kunderelationer

Skal du med på holdet?
Så søg stillingen hurtigst muligt. Ansættelsessamtaler afholdes løbende, og stillingen kan søges indtil, den rette kandidat er fundet.
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Driftsleder for lastbiler Jesper Petersen på telefon 65 56 16 69.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om os
Hos P. Christensen A/S har vi solgt og serviceret biler siden 1924. Men der er sket meget siden dengang. I dag er vi en af landets ældste, største og mest innovative bilkoncerner med forretninger i det meste af landet fordelt på 9 lokationer, hvor vi repræsenterer nogle af de mest anerkendte bilmærker som Mercedes-Benz, smart, Opel, Peugeot, Citroën, Alfa Romeo, Jeep, Fiat og Honda. Tilsammen beskæftiger vi mere end 400 dedikerede medarbejdere.

Vi er en familieejet virksomhed gennem flere generationer og har en åben og flad organisation, hvor den enkelte medarbejders potentiale hele tiden bliver set og udviklet. Vi tror på, at hver enkelt medarbejder bidrager til vores succes, således vi kan fastholde et meget højt serviceniveau og give vores kunder en troværdig samt personlig rådgivning.

Send ansøgningSøg jobbet hos P. Christensen A/S - Padborg
Arbejdsgiver
P. Christensen A/S - Padborg
Industrivej 17
6330 Padborg
Tlf: 70 202 203
https://www.pchristensen.dk
Kontaktperson
Jesper Petersen, 65 56 16 69
Vigtige datoer
Offentliggjort: 25. maj 2023
Annonce ID: 20430
Del jobopslag

Nyeste relaterede job

Partnere