Lastbilmekanikerlærling søges til Mercedes-Benz, Aalborg

Vi søger en lastbilmekanikerlærling til vores autoriserede værksted for Mercedes-Benz i Aalborg.
Hvis du har lyst til at prøve kræfter med en branche i rivende udvikling, hvor jobmulighederne efter endt uddannelse er særdeles gode, så er det måske dig, vi står og mangler!

Vi kan tilbyde dig en aktiv og udfordrende dagligdag, et uhøjtideligt arbejdsmiljø, dygtige kolleger og en fremtidssikret uddannelsesplan - alt sammen understøttet af, at du, når du går i lære hos Ejner Hessel, kommer til at arbejde med nogle af de mest avancerede lastbiler på markedet. Desuden vil du altid være en del af et team - både teamet i Aalborg samt det store Ejner Hessel-team med ca. 1200 kolleger (hvoraf 125 er lærlinge) i 25 forskellige afdelinger.

Du skal have bestået 10. klasse og være i gang med - eller have bestået grundforløbet. Det er en fordel, hvis du har hovedet såvel som hænderne skruet rigtigt på - og selvfølgelig være klar til at gå den ekstra mil for kunden, som Ejner Hessel er så kendt for. Derudover er du afklaret med, at skoleperioderne gennemføres på Syddansk Erhvervsskole i Vejle, som nu gennemfører mærkespecifik lærlingeuddannelse for de førende lastbilsmærker i Danmark - herunder Mercedes-Benz. Du vil dermed få en unik uddannelse og viden om "stjerne-produkterne", studietur til Tyskland for at opleve fabrikkerne, og allerede når du modtager dit svendebrev have gennemført første uddannelsestrin hos Mercedes-Benz, hvorfor du kan kalde dig "Mercedes-Benz vedligeholdelsestekniker".

Kontakt værkfører Michael Ottesen på telefon 7211 5240, hvis du har spørgsmål til stillingen.

NB: Tjek www.hessel.dk/dinfremtid hvor du bl.a. kan se medarbejdervideoer med forskellige Hessel-ambassadører

Vi ser frem til at høre fra dig!

Om Ejner Hessel A/S
Det familieejede Ejner Hessel A/S, der har hovedkontor i Brande, er en af Danmarks største bilforhandlere med salg til både erhvervskunder og private. Selskabet er autoriseret forhandler og serviceværksted for bilmærkerne Mercedes-Benz, Renault, Dacia og Smart.

Selskabet blev etableret i 1968, og har gennem årene ekspanderet i Jylland. I 2008 kom det sjællandske marked med, og Ejner Hessel har i dag i alt 22 afdelinger, heraf 14 i Jylland og 8 på Sjælland. Ejner Hessel-koncernen er også ejer af Skandinaviens største brugtbilscenter, Mercedes-Benz Starmark, i Vejle. I koncernen indgår desuden et ejendomsselskab, som ejer og udlejer erhvervsejendomme til andre af koncernens selskaber.

Ejner Hessel-koncernen beskæftiger i dag ca. 1.200 medarbejdere og omsatte i 2019 for 5.3 mia. kr.

Send ansøgningSøg jobbet hos Ejner Hessel A/S
Arbejdsgiver
Ejner Hessel A/S
Sundsholmen 10
9400 Nørresundby
Tlf: 72 11 52 00
https://www.hessel.dk/
Kontaktperson
Michael Ottesen, 7211 5240
Vigtige datoer
Offentliggjort: 23. februar 2021

Ansøgningsfrist: 15. marts 2021
Annonce ID: 14766
Del jobopslag

Nyeste job

Partnere