Erhvervssælger søges til Peugeot Viby / Århus Syd
- C. A. Larsen Automobiler A/S

Vi søger en passioneret erhvervssælger til en moderne Peugeot forretning i Århus.
Peugeot har et rigtig fint og bredt erhvervsprogram, der matcher markedets behov. Vi skræddersyr løsninger sammen med kunderne omkring bil, indretning, opbygning, finansierings- og serviceløsninger. Vi mangler blot at få dig på holdet så vi kan glæde endnu flere erhvervskunder med mobilitets løsninger.

Vi forventer, at du har en solid B-2-B salgserfaring - helst fra bilbranchen - men det er dog ikke en betingelse. Det vigtigste er du er opsøgende, kan skabe tillid og afdække kundernes behov samtidig med du brænder for aktivt B-t-B salg og kan omsætte behov og muligheder til gode løsninger.

Ansøgning
Synes du ovenstående lyder spændende og udfordrende, og har du lyst til at være en del af vores team, så send din ansøgning på mail inkl. relevante bilag til Afdelingschef Søren Hauge på mail: sha@cal.dk eller ring til mobil 50 60 50 77 - alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Bemærk at vi behandler ansøgninger løbende og kan derfor kun opfordre dig til at du søger jobbet hurtigst muligt.

Lidt om C. A. Larsen Automobiler A/S
C. A. Larsen Automobiler A/S er autoriseret forhandler af Peugeot, Citroën og Suzuki og har afdelinger i Århus, Herning, Odense, Ringe, Haarby og Svendborg. CAL er en dynamisk og velkonsolideret virksomhed med ca. 170 medarbejdere.

Se mere på: www.cal.dk

Send ansøgningSøg jobbet hos C. A. Larsen Automobiler A/S
Arbejdsgiver
C. A. Larsen Automobiler A/S
Hasselager Allé 3
8260 Viby J
Tlf: 8733 7777
Mail: sha@cal.dk
https://www.cal.dk
Kontaktperson
Søren Hauge, 5060 5077
Mail: sha@cal.dk
Vigtige datoer
Offentliggjort: 13. marts 2019

Ansøgningsfrist: 30. april 2019
Annonce ID: 6320
Del jobopslag

Nyeste job

Partnere