Erhvervssælger søges til Ford og Volvo i Køge

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan videreudvikle en af Danmarks mest moderne bilkoncerner.

Er du klar på en udfordrende hverdag med mange bolde i luften, og er varebiler noget du kan sælge? Så har vi jobbet til dig! Vi søger nemlig en erhvervskonsulent til vores bilhus i Køge, hvor vi forhandler Ford og Volvo - to af de mest succesfulde bilmærker.

Vi er et moderne bilhus - et af områdets flotteste - med godt 40 dygtige og engagerede kolleger, der alle ser frem til at tage godt imod dig. Du vil komme til at indgå i et salgsteam på en halv snes mand.

Som erhvervskonsulent er du vores mand i ”marken”. Du opdyrker kundeemner gennem canvas, kundemøder og relationer. Har du styr på dine ting, og kan du levere høj kundeservice, vil du opleve at dit vigtigste salgsværktøj er snakken der går fra mund-til-mund.

Har du succes, vil kunderne således med tiden begynde at opsøge dig fremfor omvendt – det kalder vi relationer, og det er helt essentielt i B2B-salg. Måske kommer du fra en tilsvarende stilling, og har allerede opbygget et netværk af relationer – det vil naturligvis kun være en fordel!

Hos os kommer du til at arbejde med Danmarks bedst sælgende varebilsmærke gennem de sidste mange år. Ford har Danmarks bredeste og stærkeste varebilssortiment, der netop nu står overfor en elektrificering, som for alvor vil tage form de kommende år.

Dit daglige arbejde omfatter blandt andet

  • Opsøgende salg af varebiler og serviceydelser til nye såvel som eksisterende kunder
  • Salg af totalløsninger inden for finansiering, service og opbygninger
  • Løbende ajourføring af kundedatabasen via CRM-system og salgsrapportering
  • Aktiv deltagelse i udstillinger, kurser og salgsfremmende kundeevents

Din personlighed er vigtig for os
Din succes er vores succes, og det betyder, at du selvfølgelig vil blive klædt godt på. Som person er du...:

  • Resultatorienteret salgskonsulent med lyst til at rådgive erhvervskunder
  • Selvstartende, har et stort drive og trives i en hverdag med højt tempo
  • Engageret, smilende, udadvendt og imødekommende over for vores kunder og kolleger
  • Erfaren og har arbejdet med B2B-salg og CRM-systemer

Er du den rette?
Hvis ja, tilbyder vi et spændende job med masser af muligheder.

Gode kollegaer

  • Attraktiv lønpakke med mulighed for firmabil
  • Løbende relevante kurser og uddannelser

Endelig skal du være villig til at arbejde, når kunderne er der - det vil også sige weekender. I vores Køge-afdeling holder vi åbent både lørdag og søndag. Tiltrædelse snarest - men vi venter gerne på den helt rette kandidat.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning

Hos Bjarne Nielsen er vi en del af NIELSEN CAR GROUP. Tilsammen er vi mere end 500 ansatte på tværs af landet. Du får derfor mange kolleger at sparre med, og har du lyst, tilbyder vi også gode muligheder for at gøre karriere indenfor bilbranchen i vores store fællesskab.

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning via vores ansøgningsformular her på siden. Klik på knappen ”Send ansøgning”.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte Ford-salgschef Carsten Furman på telefon 9929 1988 eller mail: cafu@bn.dk (fortrolighed er en selvfølge).

Vi ser frem til at høre fra dig!

Om os
Bjarne Nielsen A/S er en af Danmarks største bilkoncerner, som dagligt beskæftiger over 330 dedikerede medarbejdere, fordelt på koncernens 10 bilhuse på tværs af landet. Seks bilhuse i Jylland - Ringkøbing, Herning, Holstebro, Skive og to i Esbjerg. Og fire bilhuse på Sjælland - Køge, Birkerød, Hørsholm og i Hillerød. Vi er autoriserede forhandler af bilmærkerne Ford, Renault, Dacia, Volvo, Kia og Mazda.

I rygsækken har vi mere end 25 års erfaring som bilforhandler, og lever af glade kunder. Vi brænder for at gøre en forskel så vores kunder aldrig er i tvivl om hvor de skal købe deres næste bil, og samtidig er det naturlige valg når det gælder service. Det betyder også at vi går "det ekstra skridt" for at yde professionel rådgivning i særklasse så vi kan give den ultimative kundeoplevelse.

Send ansøgningSøg jobbet hos Bjarne Nielsen A/S
Arbejdsgiver
Bjarne Nielsen A/S
Tangmosevej 108
4600 Køge
Tlf: 56 67 70 00
https://www.bn.dk
Kontaktperson
Carsten Furman Ruhnau, 9929 1988
Mail: cafu@bn.dk
Vigtige datoer
Offentliggjort: 10. juni 2021

Ansøgningsfrist: 9. juli 2021
Annonce ID: 15805
Del jobopslag

Nyeste relaterede job

Partnere