Erhvervssælger søges til FIAT Professional
- Terminalen Aarhus A/S

Bliv del af en multibrand forhandlerkæde hos én af autobranchens store aktører, hvor du får mulighed for at bringe de gode kunderelationer i spil. Få ansvar for udviklingen af vores erhvervssalg og vær med til at skabe værdi for vores erhvervskunder.

Udvikling af Erhvervssalg
Hos Terminalen Aarhus søger vi en skarp erhvervssælger til Fiat Professional, der kan stå i spidsen for vores erhvervssalg i Aarhus og omegn. Vi har gennem årene opbygget en solid position på markedet, som vi ønsker både at opretholde og udvikle, så vi bliver endnu bedre på erhvervsmarkedet.

Som vores nye erhvervssælger vil du derfor blive ansvarlig for at skabe kontakt, synlighed, gode relationer, fremragende service og masser af salg til erhvervslivet. Du bliver derved det primære bindeled til erhvervskunderne, der både skal opsøge muligheder for videreudvikling af salg samt opretholde de gode kunderelationer med vores eksisterende kundeportefølje på erhvervssiden.

Ydermere bliver du ansvarlig for, at afdelingen opnår de fastsatte mål i henhold til både salg og kundetilfredshed og vil i samarbejde med filialdirektøren stå for markedsføringen af forretningen.

Relationsopbyggende & selvkørende Erhvervssælger
Du har forventeligt erfaring med erhvervssalg af varebiler og har eventuelt tidligere stiftet bekendtskab med leasingområdet. Dertil har du et indgående kendskab til bilbranchen og besidder en grundlæggende forståelse for forretningsområdet.

Som person er du selvstændig, vedholdende og arbejder målrettet for at yde den bedste performance. Du er struktureret og opsøgende i dit arbejde samt har nemt ved at skabe positive og stærke kunderelationer. Dertil er du en holdspiller, der trives i et aktivt arbejdsmiljø med højt tempo. Kendskab til Fiat Professional varebilsprogram anses som værende en fordel, men er ikke et krav.

Et spændende arbejdsmiljø i en større koncern
Vores forhandlerkæde Terminalen A/S har seks forretninger i Danmark, hvor målsætningen er at give vores kunder den bedste service til den rigtige pris. Hos Terminalen går vi meget op i at have dygtige medarbejdere, som alle er specialister inden for deres område.

Som medarbejder hos Terminalen Aarhus, vil du desuden blive en del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche. Vores værdier troværdighed, ærlighed, handlekraft og købmandsskab er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes.

Er du interesseret?
Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning i vores rekrutteringsportal. Du ansøger via linket "Send ansøgning". Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse efter nærmere aftale.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte Filialdirektør Bent Larsen på telefon 86 17 71 00 eller pr. mail: benlar@terminalen.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send ansøgningSøg jobbet hos Terminalen Aarhus A/S
Arbejdsgiver
Terminalen Aarhus A/S
Grenåvej 337
8240 Risskov
Tlf: 86 17 71 00
https://www.terminalen.dk
Kontaktperson
Vigtige datoer
Offentliggjort: 8. juli 2019
Annonce ID: 6592
Del jobopslag

Nyeste job

Partnere