Erhvervssælger med Hunter profil søges
til Volkswagen Højbjerg

Har du flammer i øjnene og lysten i hjertet til at finde kunder til vores mange løsninger indenfor Volkswagen Erhverv? Er du fuld af energi og trives du med selv at forme din dag?

Vi søger en energisk og professionel sælger med opsøgende salg som speciale til vores team, der har fokus på at sælge erhvervsbiler af absolut højeste kvalitet. Du har den rette profil, hvis du brænder for at netværke og stortrives i jagten efter potentielle kunder.

Fokus på kunden og hinanden
Som erhvervssælger skal du varetage salget af Volkswagens erhvervsprogram til såvel større som mindre virksomheder. Din dag vil derfor primært bestå af opsøgende salg i vores nærområde.

Du bliver ambassadør for et af de mest innovative bilmærker i verden og en del af et salgsteam af engagerede kolleger. Du refererer til salgschefen og får resultatansvar for dit personlige salgsbudget. Vores nøgleord er troværdighed, loyalitet og et højt energiniveau, og du vil blive en del af et miljø, hvor der lægges vægt på performance og resultater, men hvor det samtidigt er sjovt at gå på arbejde.

Vi vil have yderst tilfredse kunder
I din meget udadvendte og opsøgende rolle rådgiver du vores kunder, sælger dem nye Volkswagen erhvervsbiler, og håndterer evt. også brugte biler i processen. I dialogen med kunderne spørger du ind til deres behov og formidler den rette finansiering og forsikring.

I det daglige får du et tæt samarbejde med vores reservedelsafdeling og værksted, hvorfor det er vigtigt, at du er en teamplayer.

Du behersker godt købmandsskab og sikrer langvarige kunderelationer
Det er vigtigt, at du brænder for at skabe resultater, give god service og kan kommunikere med mennesker på alle niveauer. Samtidig falder det dig naturligt at knytte tætte og langvarige relationer, og høj kundetilfredshed er dit drive. Du kan arbejde detaljeorienteret og kvalitetsbevidst med kundehåndteringssystemer, og tal skræmmer dig ikke.
Du har erfaring med B2B-salg og kan fremvise resultater fra tidligere ansættelser, men erfaring fra branchen er ikke et krav.

Certificering i Volkswagens Erhvervsbilers salgsuddannelse og et lokalt sammenhold
Vi gør meget for, at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde. Vi bakker dig op med relevant Volkswagen-uddannelse og de nyeste salgssystemer og –værktøjer. Du vil komme på produkttræning på nye modeller i Danmark og Europa, så du har opdateret viden til at rådgive kunderne bedst muligt.

Vi giver dig en konkurrencedygtig løn baseret på fast løn samt provision, sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder, og du vil blive en del af en stor organisation. Vi er dog ikke større, end at vi ser os selv som et solidt team, der holder sammen.

Lyder det som noget for dig?
Søg stillingen online via linket "Send ansøgning".

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Karina Rosendal på telefon 21 19 50 34.

Ansøgninger behandles løbende.

Send ansøgningSøg jobbet hos Volkswagen Erhvervsbiler Højbjerg
Arbejdsgiver
Volkswagen Erhvervsbiler Højbjerg
Øster Parkvej 12-16
8270 Højbjerg
Tlf: 87 380 380
https://www.vw-hoejbjerg.dk/
Kontaktperson
Karina Rosendal, 21 19 50 34
Vigtige datoer
Offentliggjort: 9. august 2019
Annonce ID: 6642
Del jobopslag

Nyeste job

Partnere