Erfaren Værkstedschef søges til ERA BILER Hillerød

ERA BILER søger erfaren værkstedschef, der motiveres af mindeværdige oplevelser samt LEAN i arbejdet

Vi søger en søger kompetent og engageret værkstedschef til vores Bilhus i Hillerød

Gæstfrihed og et dedikeret team
Som værkstedschef hos ERA BILER vil du indgå i et stærkt eftermarkedsteam, bestående af 7 medarbejdere i hhv. indskrivning og reservedele, 7 teknikere, 4 pladesmede, 5 lærlinge og 3 i klargøringen. Vi sætter en stor ære i at udvise gæstfrihed og skabe mindeværdige oplevelser både for vores gæster og over for hinanden. Det er vort DNA og det, som driver os. Vi er ca. 45 Superhelte i alt i Hillerød og tæt på 100 Superhelte i hele ERA BILER.

Dine primære arbejdsopgaver:

Du vil i fællesskab med salgschefen stå for den udførende ledelse i Bilhuset og du vil være ansvarlig for bl.a.:

 • Den daglige drift og planlægning for det mekaniske værksted
 • Direkte ledelsesansvar for ca. 18 Superhelte, herunder 1:1 og lønsamtaler
 • Rådgivning inden for tekniske udfordringer, tilbudsgivning og fakturering
 • Modtagelse af gæster
 • Bygning- og ejendomsvedligeholdelse samt miljø
 • Arbejdsopgaverne vil primært være for mekanisk værksted, mens pladeværkstedet i det daglige varetages af vores skadeschef.

Hvem er du:
Det er vigtigt, at du har kendskab til branchen, at du har en teknisk baggrund og stor interesse for biler. Har du solid erfaring fra en tilsvarende rolle og gerne inden for Toyota, vil det være en stor fordel.

Vi lægger vægt på, at du:

 • Er struktureret og sætter en ære i, at der er styr på Bilhuset
 • Motiveres af at sætte dig i gæstens sted og skabe mindeværdige oplevelser
 • Er udadvendt og stærk til at kommunikere
 • Formår at skabe en teamånd, som alle ønsker at være en del af
 • Trives i en dynamisk hverdag og kan holde mange bolde i luften


Vi tilbyder dig:
En fuldtidsstilling med mange udviklingsmuligheder, firmabil og en attraktiv lønpakke inkl. sundhedsforsikring. Vi har stort fokus på træning og læring, samt at inddrage alle vores medarbejdere til at omfavne fremtidens forandringer. Derfor vil der også løbende være kurser og workshops.

Vores drøm er at ”ERA BILER bliver den bedste mobilitetsforhandler i byen, hvor gæstfriheden er det unikke, skabt af Superhelte, der ønsker at anbefale os som arbejdsplads”. Vi er engagerede og passionerede Superhelte med fokus på at opbygge langvarige relationer til hinanden og vores gæster.

Interesseret?
Har ovenstående vakt din interesse eller gjort dig nysgerrig, så send en ansøgning til HR-Chef Camilla Munkholm Fischer på cmf@erabiler.dk eller ring 6043 0371
Vi indkalder løbende til samtale, så kontakt os hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig. Alle henvendelser vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Om ERA BILER
Vi udviser Gæstfrihed til hinanden og vores Gæster
ERA BILER er i dag blevet en mindre koncern med omkring 100 medarbejdere fordelt på 3 adresser i Hillerød, Helsinge og Frederikssund. Vi er autoriseret forhandler af Toyota og Iveco. På vores værksteder udfører vores teknikere service, autoreparationer og skadesreparationer. Vi sælger hvert år ca. 3.000 biler, og udfører servicearbejde på over 8.000 af vores gæsters biler. Vi omsætter for cirka kr. 500.000.000 ekskl. moms og afgifter.

Vores drøm/vision er:
”at ERA BILER bliver den bedste mobilitetsforhandler i byen, hvor gæstfriheden er det unikke, skabt af Superhelte, der ønsker at anbefale os som arbejdsplads”

Send ansøgningSøg jobbet hos ERA BILER A/S
Arbejdsgiver
ERA BILER A/S
Gefionsvej 10
3400 Hillerød
Tlf: 48 29 95 00
https://www.erabiler.dk
Kontaktperson
Camilla Munkholm Fischer, 6043 0371
Mail: cmf@erabiler.dk
Vigtige datoer
Offentliggjort: 16. marts 2023
Annonce ID: 19887
Del jobopslag

Nyeste job

Partnere