Erfaren dansktalende diagnosetekniker til teknisk support

MSX International er et globalt firma, som tilbyder konsulenttjenester indenfor bilbranchen, dels indenfor firmaudvikling, men også gennem outsourcede helhedsløsninger. Vi er stolte af vores team af eksperter, som leverer målbare resultater af høj kvalitet og bidrager til firmaets vision om at blive ”partner of choice” for alle vores kunder og interessenter.

Nissan Nordic Europe er et firma, som arbejder med import og markedsføring af Nissan personbiler og varebiler i Norden. Firmaet er en del af den globale Nissan-koncern, en af verdens største bilproducenter. I Norden har firmaet cirka 185 ansatte og har sit sæde i Esbo, Finland.

Vi søger lige nu en dansktalende diagnosetekniker til vores partner Nissan til at arbejde med teknisk support. Som medarbejder i vores team vejleder og coacher du rutinerede teknikere hos autoriserede autoværksteder i hele Norden med fokus på det danske marked. Supporten kan ske via elektronisk kommunikation, mail og telefon og indebærer kontakt med både forhandlere og udviklingsteam hos producenten/generalagenten.

Du arbejder i et engageret team sammen med dygtige og rutinerede medarbejdere, hvor vi støtter og hjælper hinanden.

Arbejdsopgaver:

  • Supporte og coache Nissans forhandlere med avanceret diagnostisk fejlsøgning samt bistå med anbefalinger til fortsat fejlsøgning via det interne supportsystem, mail og telefon.
  • Kommunikere direkte med producenten om bestemte aktuelle sager.
  • Daglig opfølgning af aktuelle sager baseret på gældende prioriteringsordning.
  • Rapportere fejl til producenten i henhold til gældende eskaleringsproces.
  • Kontinuerligt holde sig opdateret om Nissans produkter ved at deltage i producentens uddannelser og studere instruerende tekniske dokumenter.

Er du den vi søger?
Vi søger dig, der har en god forståelse for diagnosesystemer og software og har solid erfaring fra et autoriseret værksted og de fejlsøgningsværktøjer, som anvendes der. Du arbejder for nuværende som diagnosetekniker, coach eller lignende og er nu klar til næste skridt i din karriere.

Vi tror også, at du, der søger, er en engageret og analytisk problemløser med gode kundskaber indenfor IT, elektronik og fejlsøgning. Som person er du kommunikativ og serviceorienteret, og du behersker dansk og engelsk godt i både skrift og tale.

Arbejdsplads og område:
Stillingen er placeret i hyggelige lokaler i Gamlestaden i Gøteborg, hvor hovedkontoret for Norden ligger. Dette er en fuldtidsstilling og tiltrædelse sker efter aftale.

Vi tilbyder:
Som medarbejder på MSXI arbejder du i et miljø, hvor der er højt til loftet. Du har en betydningsfuld rolle i et ekspansivt firma med mange udviklingsmuligheder. Vi har kollektiv overenskomst, tilbyder tilskud til sundhedspleje og personalegoder knyttet til Benify.

MSXI er behjælpelig med flytning til Sverige.

Lyder denne stilling som noget for dig? Søg allerede i dag!

Besøg gerne www.msxi.com for mere information.

Send ansøgningSøg jobbet hos MSX International
Arbejdsgiver
MSX International
Rullagergatan 9, vån 6
SE-415 26 Göteborg
Tlf: +46 31 3378844
https://www.msxi.com
Kontaktperson
Jessica Petersson, +46 31 3378844
Mail: jpetersson@msxi-euro.com
Vigtige datoer
Offentliggjort: 10. januar 2019

Ansøgningsfrist: 27. januar 2019
Annonce ID: 6153
Del jobopslag

Nyeste job

Partnere