Er du en af vores nye pladesmede? - til vores værksteder i Helsinge eller Frederikssund

Vi har nok at se til på vores værksteder. I øjeblikket står vi og mangler pladesmede til vores afdelinger i Helsinge og Frederikssund, der sætter en ære i godt håndværk. Du vil i vores bilhuse blive kollega med mange dygtige lokale Superhelte, vi er autoriseret værksted for Toyota, Fiat, Fiat Professional og Iveco.

Er du uddannet pladesmed og brænder for at få biler til at se knivskarpe ud, så hører vi gerne fra dig. Hvis du samtidig er enig i, at tilfredse gæster og gode kollegaer, er den eneste vej til succes, så er du det ”helt rette” match for os.

ERA BILER søger fagfolk, der vil frem i trafikken og vinde kampen om gæsterne. Som medarbejder hos os vil du indgå i stærke teams, og drømmen er, at ”vi kan skabe ”byens bedste mobilitetsløsninger”, hvor gæstfriheden er det unikke”. Vi lægger vægt på lokale relationer både internt i huset og udadtil. Derfor foretrækker vi ansøgere, der er bosiddende i Nordsjælland.

Vi tilbyder dig - et af bilbranchens mest udfordrende jobs med et helt unikt sammenhold, og fokus på et ekstraordinært godt produkt, og gode oplevelser. Stillingen aflønnes efter kvalifikationer med en lønpakke, der matcher jobmarkedet.

Helsinge: Ring til værkstedschef Wasim De Neergaard på tlf: 4028 5411 eller send en kort ansøgning på: wdn@erabiler.dk

Frederikssund: Ring til eftermarkedschef Michael Holm på tlf: 2911 7702 eller send en kort ansøgning på: mho@erabiler.dk

Vi indkalder løbende til samtale, så kontakt os hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig. Alle henvendelser vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Om ERA BILER
Vi udviser Gæstfrihed til hinanden og vores Gæster
ERA BILER er i dag blevet en mindre koncern med omkring 110 medarbejdere fordelt på 4 adresser i Hillerød, Helsinge og Frederikssund. Vi er autoriseret forhandler af Toyota, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Fiat Professional og Iveco. På vores værksteder udfører vores teknikere service, autoreparationer og skadesreparationer. Vi sælger hvert år over 3.000 biler, og udfører servicearbejde på over 8.000 af vores gæsters biler. Vi omsætter for cirka kr. 500.000.000 ekskl. moms og afgifter.

ERA BILER ønsker at opbygge langvarige relationer til vores gæster, via godt håndværk og god rådgivning, så gæsterne vil anbefale os til andre. Vi vil hver dag yde Gæstfrihed overfor hinanden og vores gæster, med mindeværdige oplevelser. Drømmen om, at ”vi kan skabe ”byens bedste mobilitetsløsninger”, hvor gæstfriheden er det unikke” – er stadigvæk en drøm, men vi kan skimte den i horisonten.

Send ansøgningSøg jobbet hos ERA BILER A/S
Arbejdsgiver
ERA BILER A/S
Rudinsvej 39
3200 Helsinge
Tlf: 48 79 52 20
https://www.erabiler.dk
Kontaktpersoner
Wasim de Neergaard, 4028 5411
Mail: wdn@erabiler.dk
Michael Holm, 2911 7702
Mail: mho@erabiler.dk
Vigtige datoer
Offentliggjort: 22. november 2021
Annonce ID: 16944
Del jobopslag

Nyeste relaterede job

Partnere