Salgskonsulent / Brand Manager søges til Renault / Dacia i Måløv / Ballerup

Vi søger lige nu en dygtig, branchekendt Salgskonsulent / Brand Manager til bilmærkerne Renault og Dacia hos Arne Stubbe Automobiler A/S.

Som Brand Manager hos Arne Stubbe Automobiler A/S vil du, udover dit personlige salg af biler, få det generelle mærkeansvar for salg af Renault og Dacia, hvor du vil indgå̊ i et dedikeret Renault/Dacia-salgsteam. Overordnet vil du blive en del af et samlet salgsteam på 5 sælgere inkl. salgschefen for vores afdeling i Måløv.

Din profil
Du har mindst 2-3 års erfaring fra bilbranchen – meget gerne med Renault / Dacia, men det ikke et krav - og ligeledes gerne i opsøgende salg. Du er vant til at arbejde selvstændigt, men er samtidig god til samarbejde. Vi forestiller os, at du er kontaktskabende, ansvarsbevidst, resultatorienteret, og energisk.

Vi forventer, at du kan lide at have med mennesker at gøre i et spændende miljø, og er parat til at give dig selv 112% for at skabe tilfredse kunder.

Du får
Du får en plads på et professionelt team, der beskæftiger erfarne og dygtige branchefolk. For den rette person vil der være rig mulighed for at udfordre egne evner samt fremtidig karriere. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke baseret på dine hidtidige resultater. Heri indgår firmabilordning, fritvalgskonto og sundhedsforsikring.

Om os
Arne Stubbe Automobiler A/S er et dynamisk bilfirma i Storkøbenhavn med afdelinger i Måløv/Ballerup og Roskilde.

Vi forhandler mærkerne Toyota, Renault og Dacia. Vores virksomhed hører til blandt eliten i bilbranchen målt på "anciennitet", omdømme, soliditet og volumen.

Hos Arne Stubbe Automobiler A/S vægter vi trivsel blandt vores godt 100 medarbejdere højt. Vi tror nemlig på, at tilfredse medarbejdere, giver tilfredse gæster. Vores succes afhænger derfor af vores medarbejdere, hvilket er din sikkerhed for en spændende, udfordrende og lærerig arbejdsplads.

Det praktiske
Dit ansættelsessted vil være i vores Måløv-afdeling på adressen: Måløv Byvej 7, 2760 Måløv.

Tiltrædelse er hurtigst muligt, og vi indkalder derfor løbende til samtaler. Send din ansøgning snarest – dog inden den 31. oktober 2021.

Din ansøgning og CV sendes via e-mail til salgschefen Tommy Frederiksen på tof@stubbe.dk. Angiv ”Brand Manager” i emnefeltet.

Eventuelle spørgsmål til jobbet kan ligeledes rettes til Tommy Frederiksen på tlf. 44 97 21 70.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send ansøgningSøg jobbet hos Arne Stubbe Automobiler A/S
Arbejdsgiver
Arne Stubbe Automobiler A/S
Måløv Byvej 7
2750 Ballerup
Tlf: 44 97 21 70
https://www.stubbe.dk
Kontaktperson
Tommy Frederiksen, 44 97 21 70
Mail: tof@stubbe.dk
Vigtige datoer
Offentliggjort: 27. september 2021

Ansøgningsfrist: 31. oktober 2021
Annonce ID: 16573
Del jobopslag

Nyeste job

Partnere