Bliv administrationselev i en af Danmarks største bilkoncerner

Nielsen Car Group er en af de største spillere på det danske bilmarked med 11 bilhuse og eget leasingselskab. Koncernen vokser sig større dag for dag, og derfor har vi brug for en engageret elev som kan blive en del af vores dygtige Bilteam omgivet af lækre biler på vores hovedkontor i Danmarks største bilhus, Bilernes Hus i Silkeborg.

Med en elevuddannelse hos os får du en målrettet toårig elevuddannelse, som du kan gøre brug af resten af livet. Samtidig giver vi dig mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer.

Som elev hos Nielsen Car Group tilbyder vi en lærerig og alsidig elevplads, hvor du skifter mellem praktiske opgaver ved den daglige deltagelse i de forskellige opgaver i Bilteam og den teoretiske tilgang via skoleophold. Du kommer til at arbejde med en bred vifte af varierende opgaver, hvor du vil indgå på lige fod med dine kollegaer som også vil give dig en grundig instruktion og oplæring til opgaverne.

Dine opgaver omfatter blandt andet:

  • Indregistrering og fakturering af nye og brugte biler
  • Koordinering og afstemning med sælgere i vores bilhuse
  • Oprettelse af biler ved indkøb
  • Behandling af leasingaftaler på bl.a. forholdsmæssig registreringsafgift
  • Mange forskelligartede administrative opgaver i vores team

Hvem er du?:

  • Du har bestået en Højere Handelseksamen (HHX), EUX, HG eller tilsvarende uddannelse
  • Du er klar til at tage ansvar og gøre dig umage med arbejdets udførelse
  • Du er positiv og ser muligheder frem for begrænsninger
  • Du er udadvendt og besidder masser af humør og gå på mod
  • Du har grundlæggende kendskab til Office-pakken samt Excel

Sådan søger du jobbet:
Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte Lonni Jensen på loje@nielsencargroup.dk eller Ricky Nielsen på rini@nielsencargroup.dk. Vi behandler naturligvis din ansøgning med største fortrolighed.

Opstart er 1. september 2022. Stillingen er på 37 timer og arbejdsstedet er vores administration i Bilernes Hus i Silkeborg. Vi modtager gerne din ansøgning senest den 17. juni 2022.

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning via vores ansøgningsformular her på siden. Klik på knappen ”Send ansøgning”.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Læs mere om, hvordan det er at være en del af Nielsen Car Group - og se vores rekrutteringsfilm:

Salgskonsulent

Værkfører

Mekaniker

Om os
Nielsen Car Group A/S er en af Danmarks største bilkoncerner. Bilernes Hus i Silkeborg, Leasing DK samt de ti Bjarne Nielsen-bilhuse er alle en del af koncernen, hvor vi samlet set beskæftiger mere end 500 medarbejdere. I Jylland driver vi bilforretninger i Ringkøbing, Herning, Holstebro, Silkeborg og Skive samt to i Esbjerg. På Sjælland er vi til stede i Køge, Birkerød, Hørsholm og Hillerød. Vi er autoriseret forhandler af bilmærkerne Ford, Volvo, Mazda, Renault, Kia, Dacia og Nissan - og vi har derudover autoriseret service af Audi, BMW, Skoda og Volkswagen.

Vi har mere end 30 års erfaring som forhandler af nye og brugte personbiler og varevogne til private og erhvervslivet. Vi lever af glade kunder, og vi brænder for at gøre en forskel, så vores kunder aldrig er i tvivl om, hvor de skal købe deres næste bil. Samtidig skal Nielsen Car Group altid være det naturlige valg, når det gælder service og reparation. Det betyder også, at vi går "det ekstra skridt" for at yde professionel rådgivning i særklasse, så vi kan sikre den ultimative kundeoplevelse.

Send ansøgningSøg jobbet hos Nielsen Car Group A/S
Arbejdsgiver
Nielsen Car Group A/S
Bredhøjvej 5
8600 Silkeborg
Tlf: 72 100 200
https://www.nielsencargroup.dk
Kontaktpersoner
Lonni Jensen,
Mail: loje@nielsencargroup.dk
Ricky Nielsen,
Mail: rini@nielsencargroup.dk
Vigtige datoer
Offentliggjort: 12. maj 2022

Ansøgningsfrist: 17. juni 2022
Annonce ID: 18098
Del jobopslag

Nyeste relaterede job

Partnere