Bilsælger / leasingkonsulent søges til Leasingcar.dk i Søborg

Vi har travlt og søger derfor en målrettet leasingkonsulent, som kan bistå vores team af bilsælgere og leasingkonsulenter med leasing af nye og brugte person- og varebiler.

Dine ansvarsområder bliver blandt andet:
Du bliver ansvarlig for at egne salgsbudgetter og målsætninger opnås, både ift. salgstal, indtjening og kundetilfredshed. I samarbejde med de øvrige medarbejdere tager du aktiv del i salgsafdelingens opgaver herunder:

  • Leasing og salg af nye og brugte biler
  • Salg af tillægsydelser og produkter som forsikring, ekstraudstyr og serviceaftaler
  • Tilse at biler, salgs- og styringssystemer er præsentable og opdaterede
  • Kampagneaktiviteter / kundearrangementer / events

Vi forventer at du..
...gennem gode salgsevner og et stærkt købmandsgen har opnået succes med salg af nye og brugte biler tidligere. Vi forventer at du har et højt personligt drive og selvstændigt tager ansvar for at opnå dine og dermed bilhusets budgetter og mål. Du besidder gode kommunikative evner, sammenholdt med en relationsskabende og troværdig personlighed. Du kendetegnes ved at være en resultatorienteret holdspiller og er vant til at arbejde med IT systemer ift. kundeemner, prøvekørsler, tilbud, salgsopfølgning m.v.

Vi tilbyder:

  • En spændende organisation med fart over feltet og velmotiverede kollegaer.
  • Gode muligheder for både personlig udvikling og egne ansvarsområder.
  • Et interessant arbejde i en ekspansiv branche .
  • Løn i henhold til kvalifikationer.

Lyder ovenstående som et job for dig så send din ansøgning til salgschef Dennis Nielsen på mail: den@leasingcar.dk eller ring 39 55 98 54. Du er velkommen til at ringe og høre nærmere inden du søger. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

PS: Kun kvalificerede ansøgninger besvares. Bemærk at vi behandler ansøgninger løbende, som vi modtager dem. Vi kan derfor kun opfordre til at du søger jobbet hurtigst muligt.


Om Leasingcar
Leasingcar blev grundlagt i 2008 og har i dag mere end 800 biler i vores leasingportefølje. Vores forretningsområde er primært leasing af nye og brugte person- og varebiler. Vi er til stadighed i udvikling og har senest udvidet med en ny afdeling i Søborg. Vores ambition er til stadighed at kunne imødekomme vore kunders krav og være branchens bedste servicegiver gennem produkter af høj kvalitet, top motiverede og kompetente medarbejdere, fleksibilitet og indbydende faciliteter.

Send ansøgningSøg jobbet hos Leasingcar.dk
Arbejdsgiver
Leasingcar.dk
Vandtårnsvej 64
2860 Søborg
Tlf: 39 55 98 99
Mail: info@leasingcar.dk
https://www.leasingcar.dk/
Kontaktperson
Dennis Nielsen, 39 55 98 54
Mail: den@leasingcar.dk
Vigtige datoer
Offentliggjort: 7. april 2021

Ansøgningsfrist: 27. april 2021
Annonce ID: 15189
Del jobopslag

Nyeste job

Partnere