Autoforum Middelfart - Citroën og Peugeot - søger reservedelsekspedient med relevant baggrund

Da den ene af vores nuværende medarbejdere har søgt nye udfordringer uden for branchen søger vi en dygtig, erfaren reservedelsekspedient til vores moderne bilhus i Middelfart, der kan indgå i vores team af erfarne kollegaer på eftermarkedes såvel som i salg.

Lidt om jobbet:
En stor del af vores dag består i at servicere vores værksted, skadecenter samt vores salgsafdeling og vores erhvervs- og private kunder med reservedele og ekstraudstyr fra Peugeot og Citroen. Vi arbejder i et integreret miljø sammen med vores dygtige værkførerteam og kan derfor bevare det gode overblik og løse udfordringerne sammen.


Lidt om os:
Vi prioriterer en god arbejdsdag for vores medarbejdere og sætter en ære i at opretholde og definere gode meningsfulde rutiner så vi kan levere den bedst mulige service til vores kunder. Dine nye erfarne kollegaer er teamplayere og investerer gerne deres ressourcer i dig, så du hurtigt vil føle dig godt klædt på til de nye udfordringer og så du bliver hjemmevant hos os og lærer vores daglige rutiner.

Vores ønsker og krav
Du skal som minimum have en 2-årig relevant baggrund indenfor lagerområdet i autobranchen, desuden skal du være mødestabil og en god teamplayer.

Belønning
Vi tilbyder en fast stilling med gode muligheder for selv at præge din hverdag og udvikle dig personligt og karrieremæssigt. God fast løn efter din kvalifikationer samt pensionsordning.

Ansøgning
Føler du dig klædt på til at løfte ovenstående og ønsker du at arbejde i en ambitiøs virksomhed? Så send en skriftlig ansøgning/CV med kontaktoplysninger og billede til Ronni Pedersen på rp@autoforum-middelfart.dk - mærket "Lagerekspedient" – senest 30. april 2019 - vi holder samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

NB: Kun ansøgere med relevant baggrund kan forvente svar retur.

Send ansøgningSøg jobbet hos Autoforum Middelfart
Arbejdsgiver
Autoforum Middelfart
Mandal Allé 13
5500 Middelfart
Tlf: 64 41 42 30
Mail: info@autoforum-middelfart.dk
https://autoforum-middelfart.dk
Kontaktperson
Vigtige datoer
Offentliggjort: 8. april 2019

Ansøgningsfrist: 30. april 2019
Annonce ID: 6382
Del jobopslag

Nyeste job

Partnere